Sagt på festen

- Var är K?
- Han somnade....
- IGEN??
- Ja.. alltså han måste ju vara bög eller nått?
- Ja men tydligen!

När man vill vara Törnrosa, fast liksom blir.. sländan.

Halloween

Hej igen. Efter två dagars stängning på donken fick jag sms av bossen om bra jobb och en ledig lördag, fint sa jag! Så Pontus och jag tog oss värsta par-dagen och shoppade loss på ställen som Clas Ohlson, sen blev det "storhandling" och matlagning, så koseligt så. Det sista gick bra tills han lämnade mig ensam i köket vilket resulterade i bränt ris, skuren sås och trasiga laxfiléer... Men det blev grymt gott och det är huvudsaken har jag hört.

Seeen var det äntligen dags för vår efterlängtade halloweenfest. Och så bra det blev!! Alla fina statusuppdateringar på min facebook skvallrar om att någon haft minst lika roligt som jag. Vissa drog ut på byn efter ett tag, men vi var ett gäng som blev kvar och rockade tills solen började gå upp. Galet bra kväll. Idag var det dock inte riktigt lika kul.. huset var fullt av levande lik och soffläge har varit standard. Framåt kvällen tog vi oss ändå i kragen och åkte in för att äta thai. Gott! Råkade svänga förbi godisaffären på hemvägen och så hade vi myskväll framför Sagan om Ringen. Toppenhelg, ser redan fram emot nästa...

Maja och Hultling var fancy!

Merry Christmas, kiss my ass

På tal om pepparkaksdeg kanske det är dags att break:a det för er där hemma. I won't be coming home for christmas.. Så att ni vet. Hoppas nu för guds skull att inte Pontan bailar på mig, för då får jag sitta här och se Kalle Anka alldeles själv. Ska dock försöka ta mig hemåt framåt våren. Hoppas ni inte blir allt för ledsna! Eller glada..

det vore ju också ganska illa.

Alt du vet er feil

HEJHEJ. Ligger i min säng och är klarvaken! Har varit trött hela dagen och kännt mig riktigt kass till och från. Så nu, när det liksom är lov att sova, DÅ blir jag självklart pigg. Sen är jag på galet bra humör också. Av lustiga anledningar. Dagen har hur som helst bestått av lite Ikea med Pontan där det viktigaste jag inhandlade var pepparkaksdeg, för fint! Sen har jag och Majset testat våra utklädnader för helgen. Känns inte helt 100 än, men har allt jag behöver så är bara att fixa till detaljerna på lördag så blir det nog toppen :) Längtar så jag håller på att spricka. Men först, tre dagars jobb. Tjohej.

Fred och Kärlek

Sådär, nu var biljetten till nästa års Peace & Love bokad. 8 månader kvar, ladda!! Haha. Fastnade på live nation sidorna efteråt och vill lägga till LMFAO, Avicii, Rise Against(!!!) och Wakey!Wakey på listan. Får se vad man kan klämma in. Nu ska jag lägga mig och drömma om tält, utedass, kravallstaket och fet musik. Natti.

tummen upp på festival

Sjukstuga

Usch, jag är en mycket trött och sjuk tjej som mest tycker synd om sig själv för tillfället. Jobbar dock bara tre dagar den här veckan så det ska jag nog kunna överleva. Och på lördag är det fest här, lär bli FETT. Hur perfekt är inte vårt slitna hus till en riktigt läskig halloweenfest liksom?!

Nu har jag tagit in täcket till min sköna säng igen. I natt hade nämligen jag och Linnea en spontan liten sleep over efter jobbet. Intog varsin soffa och låg och snackade till klockan 6.. Mys! Så, på med ett avsnitt Sabrina sen är jag nere för räkning. Godnatt.

Finns det en så finns det flera



Pappa är ny på facebook. No shit, you don't say.
Detta hade han skrivit i mammas logg. Det var kul. Tycker jag. Diggar dig.

Men nehe, efter att han avklarat en tidig uppstigning (11... hehe), stan med Maja och Matildan som är på besök, ett långt jobbpass och till sist en hög musikvideor på mtv med Jimpa är det nu dags att inta sängen. Syns imorgon, You know where to find me.

Hjerteknuser

Sååå, mina arbetstider är inte världens roligaste. Ingen fritid och helt fucked up dygnsrytm. Men som vanligt måste jag se den positiva sidan av allt. I detta fallet: sen jag fick min lön (för en vecka sen) har jag gjort av med 36(!) norska kronor. Se, jag både tjänar och sparar, hur gutt? Nästa vecka måste jag dock både boka biljetter till Peace och förhoppningsvis en liten nyårsresa... Fast det är ju precis vad jag vill lägga mina pengar på, ikke sant.

Jobbet gick förövrigt riktigt bra idag! Enligt mig i alla fall. Höjdpunkten var en mycket mysig kommentar om att jag har en "sjukt snygg kropp" Eller ja, den hade väl varit mysig om den inte kom från en 40årig man.. Oh well. Nu ska jag försöka sova igen. Gick åt helvete igår. Godnatt på er.



K och Jumbo Shrimpy för ganska exakt ett år sen

Tror att det här kan vara början på nått stort

Hej, skulle bara säga att jag lever, trots att jag inte levererar. (fyndigt, jag vet) Jobbat 16 till stängning sex dagar i rad och har minst fyra stängningar framför mig. Lite halvsliten tjej. Resten av veckan teamar jag dock med min Linnéa så blir nog toppen!

Min lediga dag har bestått av ett pass på gymmet, en sväng bort till Vutte och grabbarna, massa god mat och häng i huset med roomiesarna. Mys med Maja, popcorn och choklad framför Bridesmaids stod sist på schemat så nu mår man fint. Ska försöka somna innan fem inatt. Har prövat sen i torsdags men aldrig riktigt lyckats.. Wish me luck.

Elsker sjokolade

Like a BAWSSS

Lite tröttare ikväll men ändå på samma bra humör. Tur man känner så efter en stängning när man har 8 sånna framför sig, wohey. Enda lediga dagen nästa vecka är onsdagen. Då ska jag njuta!!!! Nu med, av min ikea-choklad. Idag har jag svullat ska ni veta. Funderar på om jag ska orka med gymmet imorgon, om jag skriver det här kanske jag faktiskt tar tag i det. Känner mig rätt frisk nu så. Jajaja hur intressant är det här, skulle ju bara säga HEJ. Hejdå.

Ps. (mest till Pontus) Jag fick nya skjortor idag. Vita.
Sån jävla boss.


Come again, sweet love

Åh, jag är på så bra humör! Varför är jag alltid det när klockan är sådär halv 4 på natten för..? Gick hur som helst asbra att skifta idag. Var faktiskt tillomed riktigt kul att jobba, alla var så glada och mysiga. Dessutom är ju jag och Linnéa ett winning team helt klart. Och mitt i allt fick vi nya namnskyltar, så nu har jag slängt min gamla "Emilie - Opplaering" och satt på den guldglänsande "Emilia - skiftleder". Den ni, satt där den skulle. Nehe, nu ska jag nog sova några timmar. Har ju lång jobbhelg framför mig.. Men just nu känns den åtminstone inte lika tung :) Sleep tight friends.


När man känner nånting man can't deny

Hallå VARFÖR är Björn fucking Gustafsson på lökkas McDonalds för?? När jag inte är där liksom! Han är ju min ungdomskärlek. Åh, livet är så orättvist ibland.

Har haft min sista lediga dag för den här veckan nu. Fick bli en riktig storstädning av mitt rum och kvällshäng med Linnéa. Fin uppladdning för min härliga torsdag-söndag 15.30-01.. Med min härliga vänsterarm som saknar allt vad muskler heter. Tanig som en liten pinne. Det ska vi nog jobba upp. Nu ska jag dock inte jobba något alls mer än ner under täcket. Sova sova sova.

böna

Love /Jumbo Shrimpy

Höll på att glömma, idag fyller twinisarna år! GRATTIS säger jag till dom, samtidigt som jag får lite ont i magen av saknad. Nästa vår säger jag bara, nästa vår.


Krossa alla fönster

Hade en riktigt härlig dag igår. Linnéa och jag tog bussen till Ikea där vi satte oss i restaurangen och pratade i timmar. Supermysigt! Väl hemma i huset var det bara att traska upp till övervåningen, vi var nämligen uppbjudna på middag. Hur gott som helst och när jag la mig i soffan stod min mage åt femton håll. Nu ska jag ta tag i mitt rum, sen blir det jobb några timmar. Yes, jag är tillbaka i mcdonaldsbanan.

Linnie och jag hamnade mitt i en soundcheck. Asbra var han i mitten, sjukt!
För övrigt släppte Maskinen sin nya singel igår. Känner mig lite besviken, den var så.. mainstream. Men refrängen sätter sig! Kanske för att man redan kunde den innan, tack vare Lisa Ekdahl.

Hon är tillbaka!!!

Åh hjälp vilken helg det blev. Utgången i fredags blev faktiskt av! Tog mig bort till pojkarna på Schweigaards gate och denna gången tog jag mig även därifrån. Dock bara för lite Karl Johan-häng och en svängom på fridays, sen tog vi drosjan tillbaka. Igår gled jag runt i Vuttes mjukisbyxor storlek L, tillsammans med mina röda klackar. Snyggast på Grönland tror jag allt.

Däck på soffan blev det sen, innan jag hämtade hem min Maja!!! Firade vi med ännu en utgång. Inflyttningsfest hos Harlert och grabbarna, riktigt kul var det :) Gick dock lite utför när vi lämnade lägenheten så Pontus fick komma och hämta mig, hehe. Bästa roomiesarna har jag allt. Fick liksom ägg och bacon-frukost serverad på soffan av Jim imorse med. Så VÄRT. Nu har dom snygga mjukisbyxorna åkt på igen och jag ska bege mig till köket för lite matlagning. Smell ya later, gaters.

Fjantbilden bjuder vi på en dag som den här

Fotboll och nostalgi

Sverige spelar EM-kval i fotboll om 10 minuter. Minns en onsdag i oktober för 2 år sen när jag och Jakob var sjuukt sugna på utgång. Dock verkade alla andra mer sugna på annat, eller just EM-kval.. Men vi trotsade det och korkade upp ändå. Sen kom Albin som satte sig och höll koll på när det hände spännande saker i matchen åt oss. Sjukt bra kväll som avrundades på både KM och.. bistro! Haha, åh. Saknar mina kalmarkillar.

Nu ska jag se fotbollen med en annan av mina boys, Pontan. Känns som vi suttit ihop denna veckan. Men det är ju koselig. Får se om det bli en spontan liten utgång efter matchen, beslutsångesten. Aja, nu bööjare! Hadet.


Harder better faster stronger

Tjolittalej, imorgon är det äntligen fredag! Idag blev det en sväng till gymmet igen. Cyklade till ett avsnitt oth, för bra är det. Öm i min stackars rumpa nu dock, men vi kör imorgon med tycker jag. Sen blir det paus för ett par fettodagar, gott! Pontus följde med mig ut på lång kvällspromenad till akuten, allt för att "jobba på vår relation", haha. Så nu har jag fixat sjukskrivning till helgen med. Lika bra det för vill verkligen bli frisk nu!! Nej nu ska jag sova, känner på mig att det kommer bli en härlig helg :) Godnatt.

NilsPontus och Trådsson, nyår 09. fräs

Lillfisen



Haha, har ju alltid sagt att min lillebror är en fisunge!

Jag vill veta ditt namn namn namn namn namn namn

Mmmh, gick ju SÅ bra att jobba med min arm. Inte så smart att börja redan kanske. Så får ta mig några lediga dagar till innan det blir back to business igen. Har hängt med Pontan ända sen han kom hem, vi gav oss även ut på en liten kanelbullejakt! Men när vi kom hem låg bara det gamla vanliga i min plastpåse: en himla massa ägg, fil, bananer och paprika. Kul. Imorgon är det dags att ta dom här rastlösa benen till Evo för lite gym, sen får vi väl se vad Oslot har att erbjuda. Vi snakkes.

rensade klädbyrån och insåg att 90% av alla mina träningskläder är rosa...
allt för att matcha mina shoes. hehe

Madness

Så var man tillbaka i vardagen.. jobbar skift 15.30 till stängning. Hade återbesök på akuten i morse och armen är tydligen bruten, hoppsan! Läkaren frågade också om jag ville jobba ändå och jag svarar ja.... vilket jag ångrar lite nu, fatta skönt med en till veckas betald ledighet. Hade väl dock blivit helt stört rastlös så är väl lika bra. Saknar ju mina fina kollegor också. Nehe, nu måste jag göra lite lunch här. Berättar om min mysiga helg med pappsen senare. Puss på er.

Denna godbiten tryckte jag i mig i lördags kväll.
Oreo madness, det är kärlek det

Sover

Så kom den dagen även lilla jag blev beroende av wordfeud... Avslutar fint med "sover" för det är precis vad jag ska göra nu. Natti :)


RSS 2.0