There you go again, making me love you

Fick en väldigt mysig sista dag i mitt Kalmar! Tog cykeln upp till stallet och var ute och gick med syrrans ponny. Sen åkte jag hem och gjorde iordning mig och huset för att gästerna skulle komma. Vi var bara fyra tjejer och Danne, men det var alldeles perfekt till en sista avskedsmiddag. Bäst på hela kvällen var ju ändå när mamma kom hem med Torres, vår nya kattunge, sötaste jag någonsin sett!!
 
Maja och jag drog sen in till stan för lite onsdagshäng en sista gång. Träffade 92pojkarna och hade en riktigt fin kväll med dom och våra cola lights. Kommer faktiskt att sakna det här.. Men Götet är ju inte så långt bort och Kalmar överlever nog utan mig en stund igen. Nu är det dags att sova, imorgon går flyttlasset.. Wie.

 


 
 

The world spins madly on

Skulle ju inte köpa något idag nej. 1200 kronor fattigare men en höstjacka, en scarf och lite hudprodukter rikare. Win.
 
När jag kom hem var det bara att byta om från mina tighta jeans till löparbrallorna. Sen kom Misan och hämtade upp mig för en lång PW genom Hagby. Eller ja, vi var ju faktiskt ända borta i Vassmolösa.. Hur som helst så hann vi prata om det mesta där vi gick. Och vad pratar man om med en tjej som förlorat sin pappa alldeles för tidigt? Döden. Livet. Chanser. Framtid. Att man inte borde ta någonting för givet, leva varje dag fullt ut, våga ta risker och göra det man vill innan det är försent. Helt plötsligt kändes den där jackan jag nyss var så glad över fruktansvärt obetydlig. Är så jävla lycklig för det jag har ska ni veta. Så. Jävla. Lycklig!

Those were the best days of my life

Fy sören vilket väder som sagt. Kom åter igen att tänka på sommaren 2009 då vi vid den här tiden åkte ut med Pontus båt. Skulle fått köldskador om vi gjort det idag. Tänkte bota höstirritationen med en gofika med Maja inne i stan. Planera lite inför imorgon och få ut lite flyttfeber. Ska försöka att inte köpa nånting, men vi vet ju hur det brukar gå. Hadehej!
 
Tsatsiki och jag, 25/8 2009

When I think of letting go

Hej igen. Bloggen har visst fått ha lite sommarlov i år. Och vilket sommarlov sen! Trots det usla vädret som folk inte kan sluta prata om, har jag faktiskt haft en av de bästa somrarna i mitt liv. Det enda året som möjligtvis slår detta är 2009. But then again, vilken sommar kan konkurrera med den när man nyss fyllt 18?
 
Sedan jag skrev sist har jag hunnit flytta hem till Sverige. Min Kalmarvistelse blir dock inte så lång, för på torsdag bär det vidare mot Göteborg. Min enklaste flytt hittils som mamma sagt. Men för första gången inför en flytt är jag faktiskt nervös. Det är dags att ta tag i mitt liv igen, efter ha levt som en kunglighet hela sommaren. Å andra sidan känner jag att det verkligen är dags. Och jag tror på Göteborg. Ja, vi kommer gilla varandra.
 
Nu har jag två dagar kvar i den här staden, let's make the most out of it.
 
 
Nu kör vi Tildan!!
 

RSS 2.0