What are words

Snacka om att denna dagen gått upp och ner som en eller annan berg och dalbana. Hade en bra start då jag träffade Annso på hennes jobb och pratade om mitt hår... Ska vara film-modell på måndag, kan bli intressant. Sen när jag kom hem hade jag tänkt göra mig iordning för gymmet, men hela kroppen och huvudet sa emot och jag däckade i soffan. Mådde piss och låg kvar i stort sett hela dagen. Jim lagade middag till mig (sjukt bortskämd tjej) och efter det mådde jag faktiskt lite bättre.

Vid sju följde jag med Pontus som skulle spela innebandy och snackade bort halva matchen med målisens flickvän. Sista delen följde vi dock med sjukt engagemang och det blev tillslut vinst! Med andra ord två stolta innebandyfruar som höll på att frysa ihjäl i väntan på tbanan. Slutet gott allting gott? Neejdå, då ska min underbara mage hitta tillbaka till sina gamla dödaemilia-vanor. Så har legat och kvidit till 90210 resten av kvällen. Kul på sin sista lediga dag för veckan. Kul.

Nu har Linnéa och jag dock haft vår vanliga facebook-dejt så humörmätarn pekar åt rätt håll igen. Vet att thanksgiving var för några dagar sen men vill bara säga att jag är så stört jävla tacksam för att jag har så fina vänner. Jag älskar er!!

proffsfotograf fo sho

My baby shot me down

Så kom äntligen dagen alla väntat på. 40 minuters skjutande på chefen!! Nej, skämt å sido så var det dags för personalmöte och Laser game stod på schemat. Men inte innan vi proppat i oss pizza på Peppes. Jag åt mest som vanligt. Pinsamt. Sen förlorade självklart mitt lag också, så vi var tvungna att sjunga We wish you a merry christmas på Jerbanetorget. Har det på video, men så roligt ska vi inte ha i den här bloggen ;) Men ja, hade faktiskt en riktigt avslappnad och rolig kväll med mina fantastiska co-workers! Nu ska jag hoppa i säng med min nya tröja som Pontus gjort själv och så generöst gett till mig. Asfräs är den vill jag lova. Godnatt på er.

Eftersom jag lider av extrem bildbrist så rotade jag i arkivet för att se vad jag gjorde för ett år sen. Haha, så ful. Var tydligen extremt peppad på jul? Ja någon ska ju vara det med.

Varje dag så shufflar jag

Hej!! Har haft en fantastiskt bra vecka. Tillbringat 8 timmar om dagen på kurs tillsammans med 19 andra blivande skiftisar. Tryckt in en massa i huvudet, ätit underbart god mat, knytit lite band och haft det allmänt soft. Sen jag skrev sist har jag även hunnit med flera gympass, lasergame, ridning av mekanisk tjur och en fruktansvärd hinderbana. Men frukta inte att jag gått och blivit värsta hurtig och nyttig. I matväg har det varit allt från pizza till pepper jack och igår hittade vi himmelriket med 500 sorters svenskt lösgodis! Det sista resulterade i att jag blev en 100lapp fattigare, trots det relativt låga hektopriset. Totally worth it.

Kvällen har börjat på bästa sätt. Pontus lagade till ett par laxbitar till oss medan Jim plattade mitt hår. UNDERBART! Ska snart iväg till herr Fritz för lite alkoholintag och socialisering. Är ute i så sjukt god tid, har över en timme på mig till att bara fixa sminket. Vem vågar betta på att jag ändå kommer springa runt och stressa när det är dags att sitta på trikken?

Hann inte ens skriva klart detta inlägget innan powernapen var ett faktum och ja, nu sitter jag här och borde gå. Så det gör jag. Hej! 

Min bordsgranne för veckan, killen som vann ALLA priser man hade möjlighet att vinna vid slutet av kursen. Allas vår Marius.

Japp jag är jävligt nöjd med min situation, japp japp

Igår kom det, äntligen, skaket jag väntat på! Och vilket skak sen, nu är humöret på topp igen. Jobbade jag först några timmar och shoppade lite byxor till nästa arbetspass. Utsvängda dressbyxor med skön 80-tals feeling. Nice. Sen hem för vors med Johanna och Emilia innan vi mötte upp Tobias på vår fina arbetsplats. Utestället blev sedan Yatzi och efter en sjukt god drink och massa prat blev det dansgolvet resten av kvällen. Sen GICK vi hem, fråga mig inte varför. Men det var faktiskt skönt och en mycket trevlig promenad tycker jag allt. Somnade 5 och vaknade 3 timmar senare, piggare och hungrigare än aldrig förr. Så ställde mig och stekte ägg medan dom andra i huset sov vidare som normala folk i några timmar till. Nu ska jag laga mat igen och be för att chelsea-matchen på tv snart är över så de andra tråkmånsarna kan bli lite sociala igen. Så rastlös!! Men nu ser det ut att vara fulltid här så jag skymtar ljuset i tunneln. Ha det alle sammen.

såhär såg jag inte ut igår. men på ett ungefär. jag menar, kanske inte samma smink och frisyr.. men näsan och kinderna sitter på samma ställa och hade definitivt det där luriga leendet. that's how I roll baby.

Babe. In. Total. Control of. Herself.

I do get called a bitch quite often. What I do NOT get called is pushover, stupid, sweetheart, dear or doormat. Works for me.

Now if I move like this, will you move it like that

Känns som att ALLT gått fel idag. Massa små saker och endel rätt stora också.. Har ändå hållit humöret uppe och genomfört en väldigt långdragen stängning. En sådan kvar, sen har jag äntligen ett par kvällar ledigt! Så grymt välbehövligt då jag stängt 9 dagar i sträck och hela veckan bara känts väldigt tung. Varit sjukt lättirriterad och småtjurig, inte alls som jag brukar med andra ord. Något fel i systemet, chansar på för mycket glass. Nej, men jag är så sugen på förändring, vill att något ska hända nu! Vad som helst som bara skakar om min värld lite grann. Ge mig ett litet skak, will ya?


Ingen tror att dom är nått där jag kommer ifrån

Heej. Har som sagt inte mycket till liv fram till lördag, men trivs rätt bra ändå. Måndagen var en stor dag, men som i stort sett ingen överhuvudtaget uppmärksammade. Min namnsdag! Så nu kan ni få chansen att säga grattis i efterskott. Era jävlar. (att jag hade glömt det själv har inte med saken att göra) Förutom det har det väl inte hänt något direkt spännande.. Skulle väl vara idag på jobbet då, när en random dude SPRANG in och snodde en näve sugrör och försvann lika snabbt igen. Haha, trevlig kille. Nu ska jag somna in till ett avsnitt 90210. Snakkes!


Min fina Albin, en av dom få som kom ihåg dagen.
Gillar bilden btw. Den gör mig glad. Godnatt.

Under my thumb

Jahopp, ska snart iväg och jobba igen. Stackars Linnie är sjuk, så fortsätter kvällsskifta fram till fredag. Ni kan kalla mig no lifer-Emilia. Men det är väl bra. Planen var att försöka jobba mycket denna månaden eftersom man i norgelandet får halv skatt på lönen som kommer i december. Katchiing.

Vill för övrigt önska papsen en fin fars dag :) Du är bäst! Älskar dig.


11.11.11 11.11

Epiiiic. Som vilken nörd som helst hade sagt.
Nu finns det inget att se fram emot förrän 11.12.13 14.15

Aldrig att jag låter dig glida, igenom mitt hjärta för det är svart och kallt och fult utan dig

Åh, jag förstår inte varför jag alltid ska ha mitt bästa humör klockan 3 på natten? Gick riktigt bra att jobba idag i alla fall. Man kunde nästan ta på min ångest innan jag tog stegen till Majorstuen, men väl där gick det som på räls. Fick tillomed lite tidiga julklappar av bossen. Woop woop.

Igår var jag dock ledig och efter att ha blivit sminkad av proffset Maja på Make Up Store och några glas vin hemma i huset bar det av på MUS modevisning. Själva visningen var balll men efterfesten inte riktigt lika fräsig. Pallade inte riktigt alla höga näsor och putande läppar så lämnade festen rätt tidigt. Men inte utan att först roffa åt mig en goodiebag. Rätt ska vara rätt.

Nu ska jag lägga huvudet på kudden så att jag kanske orkar ta mig upp till gymmet innan jobbet imorgon. Får bli ett arm-pass i sånna fall, min rumpa skulle förmodligen (tillsammans med mina lår) planera mitt mord, om jag ens tänkte tanken på att träna dom nått mer inom en snar framtid. Godnatt på er!

Älskar att ha min egen make up artist

If looks could kill

Oj, kom på att det kanske inte var någon bra idé att ha mitt sista inlägg som just ett sista inlägg. Lördagskvällen var faktiskt väldigt rolig! Tacos och lite vin här hemma innan vi drog till killarna från Rinkabyholm. Där bjöds det på skratt, skönsång och kaffe. På ett ungefär. När alla andra drog ut hamnade jag som vanligt någon annanstans. Denna gången på mcDonalds med Pontus och ett par cheese. Sen vandrade vi hela långa vägen hem och däckade i soffan. (nu lät min kväll sjukt tråkig.. vi hade askul under tiden, lovar!) Sen drog då Maja hem alla killarna från förfesten och det bjöds på popcorn osv. Fin kväll.

Efter det hade jag två lediga dagar vilka bestod av kebab, choklad och chips vilket ångest-kompenserades med ett hårt gympass. Idag var jag tillbaka på donken och jobbade mina timmar. Bäst på hela kvällen var när jag spände ögonen i en fjortis-gutt vilket fick honom att sopa upp alla sugrörsbollar han spottat på golvet. Show.

blickeN

Hadet!

Efterfest när man sover som bäst. Jomen de e okej.

När man vet att det är dags att sova

Fick nyss sån störd lust att söka till norska paradise hotel 2012, haha! Bara för att det vore så inte jag, men samtidigt sååå jag. Tänk ändå var soft att vara lite ledig, dricka lite drinkar, festa lite, ragga lite. Hehe hee. Nej herregud, snälla någon säg att det är för att klockan är halv 4, jag ätit för mycket milkshake (med oreo, digg ass) och är för trött för mitt eget bästa. Nu får jag fan gå och lägga mig.

My baby is back

Idag kom Sanna!! Har väntat och längtat och nu var det äntligen dags. Hann dock bara se henne ett par timmar idag och hinner förmodligen inte träffa henne imorgon, trots att hon bor här.... Men sen är jag ledig resten av helgen och dååå, blir det fest som på den gamla goda tiden. Risky!

Ett avsnitt 90210 nu sen är jag nog redo att däcka. Natti.


RSS 2.0