Jag tror jag älskar dom där jag kommer från

Min rumpa! Har åkt buss sen sju timmar tillbaka och nu börjar det kännas i baken alltså. Tåget till götet var inställt så mamma Hagerth och jag fick klämma in oss i en ersättningsbuss. Älskar SJ.

Till något roligare så hade jag en väldigt fin dag igår. Bjöd med mig Clara till Kalmars mysigaste café för att mumsa i oss chokladbollar. Var ärligt talat skitnervös först, vad pratar man om med trettonåring egentligen? Men nej, det visade sig inte vara några problem alls. Tiden rann iväg alldeles för fort och jag hade kunnat sitta kvar och prata med den där söta lilla tjejen i flera timmar till. Efter ett tag var vi ändå tvungna att säga hejdå och jag begav mig vidare till min pappa. Farfar "och gänget" kom förbi på middag och jag bara satt och och fylldes av all kärlek jag känner för de som satt där vid bordet. De är så äkta och fina. Det är Clara med för den delen, så oförstörd liksom. Det vill jag också vara.

Just för tillfället vill jag mest av allt bara vara framme, sitter fast i tullen för någon haft med sig lite droger och grejer. Busunge. Men om någon timme får jag äntligen krama sönder den där sonen till mamma Hagerth. Eller får och får. Jag ska i alla fall tvinga mig till en. Sen ska jag äta köttbullar, om inte tullhunden har ätit upp dom.
Peace.





.


I don't want to miss a thing

Tiden i mitt Kalmar börjar lida mot sitt slut och jag har ångeeest. Försöker fortsätta nyttja tiden väl och idag betydde det att fynda järnet på stan. Två linnen, två tjocktröjor och en ring för 300 pix, hur bra? Sedan en del power dates innan jag landade i Kims soffa tillsammans med Boking, två godispåsar och en fanta framför handbollsfinalen. Självklart var jag tvungen att uttrycka min hat mot det danska språket INNAN jag kom på att killen till vänster om mig är.. juste.. dansk. Lika smidig som vanligt med andra ord. Sen rensade vi tårkanalerna till Sofias änglar, så fint! Nu ska jag sova och ladda upp inför min sista dag i den här staden på några månader. Schemat ser bra ut måste jag säga :) Sov gott på er!


You need to crawl 'fore you ball

Det finns två saker som känns så himla rätt på söndagar som den här. Vatten och chips. Så det trycker jag i mig i väntan på att min envisa huvudvärk ska försvinna. Men som jag sa till mamma, det känns lite taskigt att gnälla över något helt och hållet självförvållat.. Värt pinan är det i alla fall, hade sjukt roligt igår. Inledde kvällen med Nathalie och en ask vindruvor hos Max. Fin kille, ställer alltid upp. Sen kikade vi in på en förfest och snattade köttbullar i kylskåpet, bästa. Där pågick det även en allvarlig diskussion gällande mcDonalds vs. BK och folk blev seriöst upprörda. Observera att jag inte deltog utan stod bredvid och garvade åt dom (inte helt uppskattat). Stod sen i kön till palace i evigheter och när vi äntligen kom in var det bara att köra. Såg dock en ledsen kille utanför dansgolvet och resten av kvällen stod jag och försökte få tag på jacka, plånbok och gud vet allt till min kära gamla baldejt Tsatsiki. Det ordnade sig som tur var tillslut och när jag väl var hemma i Hagby la jag mig rätt upp och ner i sängen med jackan på. Och så vaknade jag i morse. Bra kväll!


Okej, sådär fina var vi väl kanske inte igår.
Men efter en liter vin tyckte jag det själv i alla fall.

Young, wild & free

Mitt rum är kaos! Har börjat packa ner alla mina kära ägodelar i olika bananlådor för minnen, inredning, böcker osv. Känns dock mer roligt än jobbigt än så länge. Ser för det första fram emot ett rum utan massa skräp (redan slängt en och en halv svart sopsäck med gammalt skit) och för det andra ska det bli kul att få packa upp det i en lägenhet som är bara min sen. Hittade även den roligaste boken när jag städade, där jag bland annat skrivit killarna i klassen i snygghetsordning, haha! En vecka hade mitt "ex" plötsligt flyttats från första plats till sista med motiveringen "dum i huvudet". På nästa blad stod det om tjejerna i klassen och bredvid namnet på tjejen längst ner stod det "pussat min pojkvän". Vilka AS! Inte konstigt att jag blev wannabe-emo på mellanstadiet.

Ikväll tog jag och syrran bussen in till stan och shoppade lite gött innan vi åt mexikansk buffé (läs: tacos), rullade därifrån. När vi svängde förbi donken för att handla mat till brorsan råkade det bli en liten flurry till oss också, i bara farten. Som om jag inte ätit tillräckligt många såna i år.. hopplös!!


bild från i onsdags med Vimmlis och DJ Boking

Varning för igelkottar?

Åh, jag mår så bra just nu. Det är bara torsdag och jag har redan hunnit träffa de flesta av de jag sett fram emot att se under min lilla semester. Innan tåget rullade från Götet slog jag och Tobias oss ner på ett fint kafé och pratade bort ett par timmar. Sen satt jag och fnissade till that 70's show hela vägen hem och mötte Nina på stationen. Vi besökte Harrys och KM som på den gamla goda tiden och trots tomt på folk hade jag en riktigt rolig kväll!

Idag skulle jag träffa Danne på stan och av en slump stötte jag på två av mina tjejkompisar som satt och fikade. Efter en fin paj på Kulzenska fick jag skjuts hem till Hagby och fick äntligen krama om min mamma. Vi drack vin, lagade mat (okej, jag rev bara osten. but still) och tog igen det vi missat i varandras liv de senaste månaderna. Ser fram emot imorgon, och lördag, och söndag, och måndag. Love life.



Efter att ha stött på min gamla lärare i grafisk kommunikation på stan, rotade jag fram ett gammalt usb-minne med arbeten därifrån. Fan vad kul det var, helt klart det bästa ämnet under gymnasietiden. Ska ligga och garva åt fula bilder ett tag till, sen är det banne mig dags att sova. Godnatt vänner.

På någon spårvag någonstans

Hallååå Sverige! Resan igår gick fint, somnade som en stock. Mötte Amända på stationen och vi insåg att det fanns en hel del att ta igen. Så det gjorde vi. Minnen, historier, nyheter, skvaller, plugg osv, munnarna gick i ett ända tills vi somnade. Blev en mysig middag på Jensens med, kyckling med salladsbuffé och munnen skrek hallelujah. Nu har min flicka gett sig av till skolan och kvar i lägenheten med lite frukost och planerar kvällen. Blir stressigt men det kommer funka. Funderar på att köpa med mig en flaska vin från systemet, så kanske den här resan går lika snabbt som den igår. Nu är det dags att snygga till både mig själv och lägenheten innan det blir en runda på stan i väntan på tåget.


Totally miss the fucked up things you do

Emilia är tillbaka på banan igen! Säger ju att jag inte kan vara deppig för länge, inte min stil. Mötet i morse var rätt mysigt faktiskt. En av övningarna gick ut på att var och en i mgmt-teamet skulle säga något bra om sig själva och efteråt fick alla andra också säga vad vi tyckte var positivt med den personen. Liten egoboost sådär på morgonen med andra ord. När stoppat i oss lite mat i magen drog jag och Linnéa ut en sväng på stan och bara gled runt. Fast Linnéa gled mest på en stol. Sen åt vi minibrownies. Många minibrownies. Kompenserade detta med en tur till gymmet och promenad till Trudangveien för ett sista besök hos göteborgspojkarna. Varför måste alla åka hem hela tiden, det är inte alls kul.. Hur som helst, där flyttades det kamin och sen dansade jag vals och drog en snus. Snurrigt värre.

Nu står packning på schemat för jag bokade nyss en liten bussbiljett till göteborg. Ska hälsa på Amända som jag inte sett på evigheter. Kan bara bli bra. Detta kommer bli den bästa veckan på länge! Gleder meg.


Dudes, I'll totally miss you..

Let the world spin madly on

Godmorgon ♥ Hoppas att ni fått sova lite längre än mina tre timmar. Har dock bestämt mig för att det ska bli en bra dag och startar min morgon med köttbullefrukost till en av världens finaste låtar. Kos dere!


For blue skyes



Eftersom jag precis skrivit ett inlägg om hur jobbigt det är att läsa om människors dåliga dagar låter jag bli att berätta om min egen. Bara ett rent helvete. Idag hade nog ingen svarat "glad" på en beskrivning av mig iallafall. Var till och med rädd för mig själv. Nehe, om fem timmar ska jag vara på jobbet igen, så godnatt på er!

When you smile, I smile

Vilken dag. Vaknade efter alltför få timmars sömn och trotsade snöstormen på väg till jobbet. Efter att jag avklarat mina timmar blev det fullt ös på gymmet. Halv nio en lördagskväll var det inte särskilt busy kan jag säga. Sen hem och för en jävligt snabb dusch-föning-smink-fix innan det var dags att dra tillbaks till donken igen. Där kramades jag med mina smågutter till stamkunder och fick höra "you're always soo happyyy" av en okänd man. Fint.

När Tobias slutat blev det varsin flurry (ja, man kan tydligen äta glass varje dag och ändå ha en mage som en grekisk gud. livet är orättvist) och prat uppe i vårt lilla personalrum. För sista gången.. Åh, kommer bli så tomt och tråkigt!! Deprimerad tjej. När vi sagt hejdå blev jag seriöst apledsen och när jag skulle gå hem tog mina ben mig åt helt fel håll och halvvägs till stan insåg jag att musiken i min ipod inte ens var igång. Fortsatte min planlösa promenad och helt plötsligt stod jag mitt på Stortinget och fattade inte riktigt vad det var som hänt. Kom fram en kille och sa att han sett mig på jobbet? Haha freaky. Mötte hur som helst upp Maja och några vänner som var ute och slirade, innan jag plumsade tillbaka hem genom snön. Nu ska jag fortsätta lyssna på fin musik och försöka få mig lite mer kvalitetstid med kudden än igår. God natt.


Såhär snygg är jag i Tildas briller, haha. Tror det skulle bli en hit!


Happiness is a mood, not a destination



Om jag bad någon i min närhet beskriva mig är jag nästan säker på att de skulle börja med ordet "glad". Förståeligt, eftersom jag är det nästintill jämt, kanske just för jag har mycket att vara glad över. Som person är jag väldigt positv och även när jag är på botten kan jag se ljusglimtar som får det jobbiga att inte vara så tungt längre. Som den känslomänniska jag är, kan jag bli överlycklig för väldigt små saker eller väldigt små ord. Som när jag går hem från jobbet i minusgrader och snö klockan halv tre en januarinatt och bara tänker på hur bra mitt liv är egentligen. Hur jag kan skatta mig lycklig för att jag har så fina människor omkring mig, en familj som älskar mig lika mycket som jag älskar dom och ett hem där jag alltid känner mig välkommen. Nu låter jag jättetöntig men jag känner verkligen så och tänker på det ofta.

Förstår därför heller inte folk som alltid måste klaga över hur dom har det. Hur orkar man vara så bitter och missnöjd med allt man gör? På facebook möts jag dagligen av hundra uppdateringar av människor som verkar vara med om så fruktansvärt ansträngande saker att jag börjar undra hur dom ens tar sig igenom dagarna. Sen läser jag långa blogginlägg skrivna av tjejer som alltid måste smyga in sin ångest på ett eller annat hörn. Jag menat visst, jag gnäller väl också ganska mycket, det är ju en sorts befrielse ändå. Men dom sakerna handlar dock mest om att jag är hungrig, trött eller om varför jag inte är lyckligt gift med Christiano Ronaldo. (det var ju trots allt planen). Och man måste få vara nere, man måste få vara deppig och man måste få bryta ihop totalt ibland. Men man får inte glömma att ta sig upp igen. Nej usch, klockan är tjugo över sex och jag kommer inte ihåg vad min poäng var längre. Don't worry be happy kanske, det tycker jag ni ska vara.

Peace, love and understanding.
Fan vad jag måste sova nu.

I’m a goddamn coward, but then again so are you

Trött tjej som skriver. Höll på att aldrig komma ifrån jobbet igår och ännu mindra komma i sängen när jag väl var hemma. Om ett par timmar är det dock bara att traska tillbaka igen. Innan jobbet igår var det gladare miner vill jag lova. Mötte upp tre av mina kära kollegor och vi satte oss nere på Oslo City för en mysig långlunch. Ett litet avsked för Toby som sviker vårt winning-team på söndag. För tråkigt! Men livet går vidare och dom där burgarna delar inte ut sig själva så nu ska jag ta tag i mitt liv här. Ha en fin fredag folkens.


Funderade på om jag skulle våga lägga ut någon av bilderna på Linnéa igår, med oddsen att bli mosad av hennes rugbyarmar fick mig att låta bli. Har hört att hon sparkar folk i huvudet och sådär, man vill ju inte ta risken. Tur att killen på bilden ställer upp med ett smile.

Go hard or go home

Helt plötsligt känns det som om allt bara klarnade. Insåg att jag faktiskt måste göra det jag VILL. Oberoende hur det kommer gå i framtiden. Vet ju själv att vad jag än gör måste jag vara bäst. Och är man bäst kommer man långt! Gör jag dessutom något jag tycker är roligt kommer det gå så mycket lättare att komma dit jag vill. Så nu är det bara att köra. (lär ändra mig 15 gånger till, vänta bara)

På tal om att köra hårt följde jag med Maja till SATS i morse. Gött! Blev faktiskt lite sugen på ett gymbyte, men känns lite ovärt nu när jag "snart" flyttar. Det är trots allt på EVO de coola kidsen hänger, har jag hört.


Om en vecka kommer jag jag hem! Bud på KM? Yeye

All the right moves


Jag blir galen! Snurrar runt på studentum och google tills hela hjärnan ger upp. Då spelar jag lite street fighter med Pontus, sen börjar jag om igen. Vill bara veta vad jag ska göra till hösten. Eller inte ens det, jag vill bara ha några val klara. Ett par, tre linjer som jag känner att JA detta kan jag tänka mig. Men ena sekunden har jag femton såna och i nästa har jag inga alls. Har liksom gått tillbaka till program jag övergett tanken på för flera år sen. Tror jag tänker för mycket, som vanligt. Nej, det kommer sluta med att jag drar lott på sista anmälningsdagen och så får det gå som det går. Tror ni om det?

Shirts vs. Skins


Haha, för bra! J-man och T-dog, förlåt. Men jag var helt enkelt tvungen.

Du och jag hör hemma i ett rum med inga andra

Jag älskar mitt liv. Det känns som om jag haft en vindpust i ryggen som liksom puttat mig framåt hela veckan. Hoppas det fortsätter blåsa åt rätt håll bara. Avskedsfesten för de fyra göteborgarna igår var sjukt bra! Ett par shots av sambucan, lite tröjlös fotboll, några taxiresor och en sväng på Ish toppat med en avokado gjorde kvällen riktigt lyckad. För att inte tala om dom fina människorna jag delade detta med då. Att jag somnade på killarnas soffa var ju bara en fördel eftersom det var 20 minuters kortare gång till jobbet i morse. Eller ja okej, vid två då.. Kärlek på min dygnsrytm.

Pontan blev lite orolig när jag inte kom hem i natt, men jag make:ade up genom att dyka upp på hans jobbarkompis fest några timmar senare. Oslos sötaste par bjöd nämligen på inflyttningsfest, trevligt trevligt. Hoppade dock utgången utan drog istället med mig Tobias på promenad genom halva Oslo. Så koseligt så. Sen fick jag två kramar av en random kille (han var tydligen tvungen) och en gratis salami-baguette av Felix på Deli. Jag gillar den där Felix, han ska bli min och Linneas nya buddie. Har vi bestämt. Sen får han säga vad han vill. Nu har jag precis bäddat ner min lilla pojke under täcket, han somnade först i fosterställning vid fotändan.... Jag säger då det. Ska nog ta och bädda ner mig själv också, för nu har klockan råkat bli sådär mycket igen. Natti.


Nonstop-Simon

Hey I heard you were a wild one

Älskar att livet i Oslo faktist kan innebära en helg med 22 arbetstimmar och ändå ha plats för två utgångar. För så ser det ut just nu. Ikväll ska jag faktiskt gå UT för första gången på.. väldigt länge. Har blivit mycket hemmafester och ja, gånger man helt enkelt inte kommit längre än till förfesten. Det ska bli så kul att ut och dansa rumpan av sig. Men först, jobb till 23 då. Hoppas ni får en fin helg!!




Vi är inte såna som i slutet får varann..

Om ni bara visste vilken härlig dag jag har haft. Inledde med en riktig brakfrukost bestående av äggröra, stekt fläsk, knäckebröd med ost, paprika och apelsinjuice. Efter det kunde ju inte mycket gå fel liksom. Begav mig till jobbet vid två och genomförde ett pass som var riktigt chill och humöret var på topp. Nya skor med, så slipper se ut som en clown i fortsättningen, tack för det.

Efter jobbet blev det en gymdejt med Jimpa. Inget kanonpass direkt, snarare tvärtom.. men hade inte så höga förväntningar efter mitt långa sjukuppehåll. Nu är jag dock back on track och det känns jävligt gutt! Sen en dusch och bort för mys med grabbarna på Trudvangveien. Sköna är dom, hade månggifte varit tillåtet hade jag friat till allihop! Klockan hann bli 4 innan jag knatade hemåt med Linneas ljuva stämma i örat. Nu ligger jag äntligen i min sköna säng och hoppas att resten av veckan blir lika bra som den börjat. Herregud nu är klockan snart 6, godnatt!!


idag var det förövrigt ett år sen jag lämnade den här tjejen.. världens bästa Kaylin

och så Jackimoe, Lillster och Allison såklart ♥

Daddy cool

Idag fyllde min pappa år och ett samtal till honom fick mig att längta hem ännu mer. Han är nämligen världens finaste far. Love you, miss you much!


Gladiators

Som jag laddat, som jag längtat. Äntligen var det dags för gladiatorerna igen! Var det så bra som jag kom ihåg det? Nja.. Tro jag saknade sourcream-chipsen och dilldippen. Kanske. Aja, en mysig kväll blev det i alla fall. Grabbarna och jag åkte och handlade till en tacomiddag som vi avnjöt i huset. Sjukt gott var det minsann.

Försöker komma på om det hänt något annat spännande i veckan som jag borde berätta. Men typ inte. Jag har för första gången i mitt liv ringt 112! Livrädd för en fyllegubbe på jobbet efter stängning låste jag in mig på kontoret och slet tag i telefonen, hehe. Annars har jag typ.. jobbat. Och tyckt synd om mig själv för att jag aldrig blir frisk. Och slutat äta godis och glass på jobbet (DUKTIGT EMILIA). Nästa vecka har jag tänkt prova på att ta mig till gymmet igen. Efterlängtat kan jag säga. Har även fixat ledigt så att jag kommer hem i slutet av januari, äntligen. Då ska det gosas som bara den. Speciellt med syrran. Då ska hon få sin julklapp/födelsedagspresent och vi ska ha årets myskväll. Om allt går som jag vill. Nu måste jag sova. Hard work work imorgon.

.


Ja ja, jag skaaa uppdatera. måste bara se klart..
Gladiatorerna.

Årsresumé 2k11

Januari
Njöt för fullt av mina sista veckor i Davidson och grät en skvätt när det tillslut var dags att lämna familjen jag levt med i ett helt år.. Överraskade alla där hemma med att komma hem tidigare och hade ett par fina veckor i min kära hemstad.
Glaaad över att vara hemma. En stund i alla fall.

Februari
Flyttade vidare till Oslo, in i en 15 kvadratmeter stor lägenhet som jag delade med min fina Line. Jobbade tre veckor som vikarie på olika dagis och fick tillslut fast anställning på Bukkene Bruse. Vi slog oss varendaste kväll ner i varsin fåtölj framför några avsnitt One tree hill. Annars gick det helt enkelt inte att sova.

Mars
Tillsammans med min roomie (eller?) inledde jag fat camp och jag åt inget onyttigt på hela månaden, vem kunde tro't! Fick gå på massa hemmafester eftersom jag var "minderårig" och inte fick följa med ut. Klarade mig dock fint ändå, men minns de långa promenaderna hem.. hehe.
Elins 25års fest :)

April
Fyllde äntligen 20 och for hem till Sverige för ett litet påskbesök, mys! Väl tillbaka i Oslot var det dags att byta bo igen, till Huset med två meter närmare till golvet från sängkanten. Vi bar fåtöljer på våra huvuden genom halva Oslo. Glömmer jag ALDRIG. Det blev varmt och vi tog oss ner till Huk för att sola. Älskade mitt liv.
Maja joinade äntligen oss i Oslot!

Maj
Min mongoLine flyttade hem :( Sanna och jag kom in i party-modet och lördagens utgång blev det som fick oss att klara av veckorna på våra dagis. Vi firade 17:e Maj med stor(!!) fest i huset. Eller utanför mest kanske. Jag var hemma över en helg för att fira mamma och för att gå på Stagnelius bal med Tsatsiki.

Juni
Jag var på tre festivaler, två små i norge och en fet i sverige. Peace slog såklart allt, helt fantastiskt bra var det. Nathalie och jag gjorde allt man borde göra på en festival. Nästan. Ångrar fortfarande lite på det där med "adams-ray". Hade min sista dag på jobbet och avslutade med en galen personalfest. Lite för galen och jag var glad att jag hade min sista dag efter det. Saknar dock Cornelia som jag umgåtts med varenda vardag i fyra månader.. och så barnen då. Föräldrarna not so much.
The real Adams-ray

Juli
Flyttade hem några veckor och provade på att Stranda för första gången. Helt klart en winner. Fick ju tillomed en blivande läkare till att fria. Umgicks en massa med min familj och med de vänner som var kvar i staden. Hann även med en resa ner till Skåne för att hälsa på min fina mormor. Sen drog jag tillbaka till Oslot och skaffade mig ett jobb på donken lite lätt.

Augusti
Jag jobbade över 200 timmar och kände väl mest för att dö lite, men hann ändå med ett par utgångar och en kräftskiva mellan cheeseburgarna. Det var även dags att välkomna Pontan till huset.
Jag och Pontus.

September
Vann konsertbiljetter till mina favoritpojkar Erik og Kriss och drog med mig min tredje favoritpojke. En tjej från Emmabouda med rullande rrr gled in på jobbet och visade sig vara min blivande soulmate. Namnet? Linnéa såklart. Blev skiftledare på mc'ern och på en av mina första stängnigar halkar jag och bryter armen. Sjukskriven två veckor så drog hem till svealand för lite kos.

Oktober
Pappa följde med tillbaka till Oslo och vi hade en mysig helg här, med restaurangbesök och turistande. Hade rätt mycket ledigt vilket var skönt men vet inte riktigt vad jag gjorde med min tid. Tog i alla fall tag i min träning och avslutade månaden med en fet halloweenfest i huset!

November
Sanna kom på ett efterlängtat besök! Efter det hade jag mcDonaldskurs en vecka, med asgod mat och chilliga dagar. Träffade då David vilket jag är väldigt glad för :) Och så kom det ett skak som fick allting att flyta lite lättare än innan. Vi hade ett sjukt roligt personalmöte med, det var digg.
The losers tvingades sjunga julsånger utanför Oslo City, kul! Som om jag inte hatade att förlora redan innan..

December
Klarade att låsa mig ute från jobbet. Och bryta mig in. Åkte lite skridskor, bakade pepparkakor (läs: åt pepparkaksdeg) och ställde upp som hårmodell en kväll. Firade en mysig jul med Pontan här i Oslo och hade ett galet bra nyår i Lerum.

THE END!
Jobbar just nu på att samla historier till nästa års resumé, you just wait and see.

New years

Här kommer en bildbomb från nyårsfesten. Eller ja, en smällare i alla fall..

Jag måste sluta hävda mig

Nu är jag tillbaka från min snabbvisit i Sverige. Blev ett minst sagt intressant nyår må jag säga. Jag och min skånska anka Johanna tog oss ut mot göteborgs förorter och hamnade tillslut i lilla Lerum. Där pågick en "grabbmiddag" och vi hamnade mitt i efterätten. Lite gott snack och några glas vin senare var festen i full gång. Det var 9 riktigt sköna killar (och en flicka) som bjöd på show. Johanna bjöd mest på jägershots och pussar. Själv stod jag för dramat som vanligt. Hade hur som helst riktigt riktigt roligt!! Inledde året med att äta pizza, som alla andra denna dag. Sen slog vi ihjäl ett par timmar inne i Göteborg innan vi fixade en tidigare buss hem till Oslot. Middagen blev en mcFeast på jobbet, slutsats: Jag är fet. Finfin nyårshelg i alla fall, awesome. Bilder kommer när jag fått dom av Johanna. 

Ligger nu och kollar på en skitdålig film som jag snart tänkte stänga ner. Kul dock att i de första sekunderna visas en skola och jag går snabbt som fan in på imdb för att se var den är inspelad och BAM visst är det Wilmington. Det vill säga samma stad där One tree hill är inspelat och samma stad som jag, mamma och Thompe besökte för ett år sen. Så endast av den anledningen tänker jag kolla lite till, trots att både skådisarna och handlingen suger. Tänker inte ens säga vad den heter. Burn.


RSS 2.0