I'll laugh, I'll get drunk, I'll take somebody home

Hade riktigt roligt hos Frida igår, med gamla minnen och nytt skvaller. Sen hängde jag med B-kändisar på Olearys och kom mot alla odds med bussen hem. Bra kväll helt enkelt. Nu har jag varit inne i stan en vända, världens bästa pappa bjöd på kinabuffé och lite gött tjötande. Sitter här med världens energi nu som jag inte riktigt vet var jag ska göra av. Funderar på att sortera alla mina kläder syrran tryckt ner i en sopsäck, thank you very much.. 
Haha. Frejsan och jag för 15 år sen. Typ.
 

Somehow my heart keeps believing

Igår hade syrran klassfest här hemma. Hon stängde in mig på hennes rum med en godspåse och naturfilosofiplugg som enda sällskap. Smög mig dock ut framåt natten och de trettio 16åringarna verkade ha riktigt kul, blev lite avis minsann. Roligaste var att varenda gång en ny låt spelades skrek alla som om det vore deras absoluta favoritlåt och sen sjöng de med allt vad de hade, så härligt! Hade dock hoppats på något lite mer spännande, det mest dramatiska var typ när jag fick höra att de slängt en fjärrkontroll genom fönstret. Som var öppet. Haha jaja, man ska väl vara glad att de skötte sig. Eftersom jag tror på karma erbjöd jag skjuts hem till en tjej som panikade när festen led mot sitt slut. Visade sig vara värt det då hon var riktigt skön och stjärnkantade min fredagskväll.
 
Ikväll är det min tur att blanda drinkar, dansa och kramas med vänner. Känns som det kommer bli en bra kväll.
 
Lördagen för exakt tre år sedan så var jag och Jakob såhär snygga.

Mountains of nothing keeping us apart

 
Framme i Hagby och jag KAN bara inte sluta lyssna på den här låten. Raphaella är så sjukt begåvad och jag älskar hennes röst! Beautiful Like Me snurras om och om igen på min ipod. Lyssna, jag lovar att ni blir lika imponerade som jag!

To the corners of the earth

Om en timme går tåget mot Kalmar och en långhelg med min fina familj. Eller ja, ingen av mina föräldrar är hemma förrän lördag och syrran vill helst ha mig så långt borta som möjligt under hennes klassfest på fredag. Känner mig väldigt välkommen, haha. Danne vill i alla fall ha hem mig och han skjutsar hem mig från stationen ikväll, ängel! Har pluggat precis hela dagen så nu kan jag unna mig lite choklad framför några serieavsnitt och en film på resan. Hoppas de där fyra timmarna går fort! See u Monday, götet.
 
 

Ni kan aldrig plocka ner mig

Så sjukt mycket bra musik som kommit nu! Mumfords, The Killers och idag Näääks nya platta. Fastnade direkt för Jetlag och den har gått på repeat under kvällen. Vet att många kanske inte tar mig för hiphoptjejen, men ni skulle bara veta ;) Hur som helst, lyssna på den!
 
Näääk – Jetlag
 
 
leker G i San Francisco

Fishin' for luck

Okej, de bra nyheterna är att förkylningen inte verkar bli så farlig. De sämre är att den lilla vageln jag fick i ögat igår har växt inatt och jag ser på riktigt ut som Quasimodos syster i ansiktet!! Är dock inte den som är den, så det är väl bara att släpa sig bort mot skolan ändå. Vi har någon frivillig workshop-grej men jag behöver allt jag kan få. Är ju inte pluggatypen direkt..
 
Igår fiskade jag hem en 1,6 kilo lax från affären, som påkallade en hel del uppmärksamhet när jag gick och kramade den hela vägen hem, haha. Så värt det efter laxgrytan jag fixade ihop dock, mästerkock! ;) Efter middagen la jag mig i sängen med en chokladkaka och den alldeles för tjocka boken. Chokladen tog slut först, men nu har jag bara 25 sidor kvar. Som jag tänkte ta tag i.. NU! Snart. Om en stund.
 

Sopptisdag

Jahapp, så slog förkylningen till mig som en smäll i ansiktet. Som tur är samarbetar vädret för en gångsskull och är lika deppigt som jag.. Måste snart krypa iväg till skolan, men efter seminariet ska jag krypa ner i soffan med massa gottit och försöka läsa ut boken. Först ska jag äta soppa, hej!
 

My dear we're slow dancing in a burning room

 
Ikväll låter jag John Mayer sjunga mig till sömns. Det är få som kan sjunga rätt in i mitt hjärta så som han gör. Och när vi var i USA läste jag en så himla stark intervju med honom i Rolling Stone, att nu kan jag knappt lyssna på honom utan att det gör ont, haha. Magiskt men tragiskt, som Håkan hade sagt.

Vad som är inne just nu är koks

Så blev det måndag igen och tillbaks till verkligheten. Linnéa har åkt hem och jag har tillbringat hela dagen i skolan. Är fantastiskt trött eftersom jag fortfarande inte lyckats sova en hel natt på över en vecka. Sliten.
 
Har hört att den sista boken jag har kvar att läsa innan tentan ska vara den "roligaste", så sätter allt hopp på det och försvinner in i den ett par timmar. Sen funderar jag på att boka en biljett hem över helgen, what ya think about that? :)
 

Feeding the Dada

Har besök av världens bästa vän. Tog en promenad innan hon vaknade imorse och sen drog vi runt på stan ett tag. När vi kom hem däckade vi bägge två i min säng men nuuu är det dags att ställa om sig för utgång. Ska bara jobba ihop lite hemmafrupoäng genom att dra ihop en kycklinggryta. Ha de!
 

Godaste salladen på Slim Food, himmel! Och sötaste tjejen förstås ;)

Every move that i make is decided by my heart.

När jag kom hem från föreläsningen igår ville jag bara gråta. Har sovit så himla dåligt de senaste dagarna så var helt slut! Men, så satt Freddan där och vi började diskutera musik, han vill starta ett band och köpa ny gitarr och fan och hans moster. Helt plötsligt fick jag energi för flera tusen och kunde. inte. sluta. prata. Haha. Jag vet inte vad musik gör med mig, men något är det. Blev så inpirerad att jag satte mig ner och skrev två låtar när han gått. Visste inte ens att jag kunde?
 
Sen blev jag arg på mig själv eftersom jag inte ens vågar satsa på det jag vet skulle göra mig lyckligast av allt. Så nu har jag skrivit lite med en sångcoach och ska tjata på Fredrik om att packa upp hans trumset. Meheh. Även om musiken alltid bara kommer vara en hobby, är den en så stor del av mitt liv att jag ändå känner att jag måste ta tag i det. Saknar min amerikanska sånglärare Becky, hon är fortfarande min idol. Det sista hon sa var att jag inte fick sluta sjunga, och vet ni vad. Det gör jag aldrig.
 

torsdag, FREEdag, LÖRDAG!

Okej, det börja kännas som om bloggen får höstlov också. Men känns ju jävligt meningslöst att blogga när jag inte ens vill att folk ska läsa, haha. De sista dagarna har jag varit riktigt lycklig! I torsdags var det pubrunda med klassen, vilket var SJUKT roligt! Förutom när jag ramlade huvudstupa in på tredje stället. Kalas. Hur som helst är killarna i vår klass så underbart sköna, så följde med Simon och Philip hem för att se på Hercules och sjunga pojkbandslåtar efter sista stället, hur bra som helst :)
 
I fredags hade vi en otroligt lång föreläsning som vi alla flummade ut till, sen kände jag mest för att dö i min säng. Väl hemma stekte jag och Jenny pannkakor och hon drog med mig till Liseberg för att se Kapten Röd. Har sett honom ett par gånger innan men är alltid lika skön! Så är verkligen glad att jag följde med.
 
Sen blev det då lördag och jag laddade sönder för att äntligen få se min största förebild och inspiration (och framtida man... hahaha) inom musiken, Andreas Moe, live. Förfest med tjejerna från klassen och sen bar det av till Berså. Alla mina vänner drog hem och där satt jag kvar, bredvid min drömkille. Tro inte fan att jag berättar hur mycket jag tycker om hans musik, eller hur det inte finns någon med en röst som berör mig som hans. Nej, jag började prata om den där jävla tändaren jag köpt innan Emmaboda. Haha, underbart Emilia!! Aja, Berså var väl inte det roligaste stället jag varit på men det spelade absolut ingen roll med tanke på hur kul jag hade ändå. Kan leva på det länge vill jag lova. Tack :)
 

Lycka!

Okej, jag har precis haft den bästa kvällen i hela mitt liv. Verkligen. Bästa. Godnatt.
 

9/11

Gissa vem som ägde på grupparbetet idag? SÅ freakin stolt över mig själv. De andra tjejerna var såklart också jätteduktiga men jag har verkligen fasat för den här uppgiften och det gick sååå bra! Behövde det. Unnade mig därför en pluggfri kväll och blev bjuden på middag av Jenny (min hyresvärd/roomie) framför en film.
Imorgon är jag helt ledig men tänkte vara duktig flicka och avsätta några timmar för plugg, ett par till för träning och avsluta med städning. Jaja, känns ändå som om det kommer bli en bra dag. Hittade även asbilliga bussbiljetter till Oslo helgen efter nästa. Är duktigt sugen.. Saknar min gamla hemstad.
 
 

You came in with the breeze

Idag har jag läst 300 sidor Vetenskapsfilosofi, ätit godis och gått vilse. Det kanske inte låter så, men det var faktiskt en fin måndag.
 
Ps. Hemlängtandet försvann, ni kan sluta oroa er ;)

Hemlängtan

Ikväll har jag en riktig low. Fick akut hemlängtan och inte en liten en. Saknar er där hemma en massa ska ni veta. Hoppas att det känns bättre imorgon, nattinufsan.

Harder better faster stronger

Okej, tre saker jag insett efter dagens skolarbete:
 
- Grupparbeten är INTE min grej.
- Jag klarar inte av stockholmska när det kommer till brudar.
- Att alla i den här klassen är så sjukt annorlunda mot vem jag är.
 
Det sista väljer jag att se som en styrka.

"Nu får du jeeedaaaj"

Nu har jag snart bott en vecka i den här staden. Än så länge har det gått bättre än jag vågat hoppas på. De två första nätterna sov jag hos Jocke, vi drack massa vin och jag trivdes rätt bra i hans soffa. Blev dock gladare än gladast när jag fick reda på att jag fått rummet jag verkligen ville ha. I lördags träffade jag Tobias på Liseberg, sen var Jacob och Hannes här, i söndags gick jag på FF med Amända och i måndags började skolan. Bondade direkt med en riktigt skön liten 93kille. (vem är förvånad?) Och hittade två skånska pärlor som jag hängt med sedan dess. Resten av klassen verkar också helt okej, förutom att de inte verkar förstå det här med fest och hellre lägger sig och läser kursböcker jag inte ens köpt än.. Blir nog bra ändå det här. Nu bär det snart av till mitt första seminarium. Lite nervis. Snakkes!
 

En glad Emilia i sitt nya rum.

Nu har jag äntligen internet igen.

Uppdatering is coming.

RSS 2.0