Haaa deee Lisa!

Hejsan! Pigg och utvilad efter veckans lediga dag. Blev gymdate med Jimpa för att starta morgonen. Sen drog jag, Maja, Linnéa och Lisa för lite avskedslunch för den sistnämnda. Tullins café åt vi på och deras sallad var to die for. Shopping stod näst på schemat och på Zara blev jag kär i en väska! Det har aldrig hänt förr så jag slog till. På kvällen bänkade vi oss framför Let's Dance och svor över att Anton Hysén är gay.. Avslutade med BBhäng och däck hos Pontus. Fin dag! Nu har jag två stängningar tillsammans med Linnéa framför mig, WE CAN DO IT BABY!




Nightmare before easter

Åh, har ju glömt berätta om min mardrömshändelse i lördags. Hade varit nere i källaren och får PANIK när jag känner något sticka till på min kind. Är HELT säker på att det är en spindel och skriker som en galning hela vägen upp för trappan. Där står Maja och Annie och tycker jag är helt dum i huvudet och jag skäms lite grann och inser att jag kanske överdrivit lite. Men! Så skriker Maja till och DÄR, I MITT RUM, PÅ MIN BYRÅ, sitter den jäveln. Den största spindeln ever. Så då skrek jag lite till innan Jim fångade in honom och allt var frid och fröjd igen :) Där fick jag för mitt "nej jag är typ inte rädd för spindlar längre". Nej då, inte när dom är döda. 


En spindelkorre, för att inte skrämma någon i onödan liksom

Megalomani

En skål fil med banan och kanel, två knäggebröd med ägg och ett stooort glas juice. Så började jag den här soliga morgonen, känns som om inget kan gå fel idag. Lite trött dock, en full Pontus väckte mig inatt och jag fick gå och möta honom. Sen invaderade han min säng och stängde av minst elva alarm innan han tillslut steg upp vid halv fucking sju. Hade dock one up på honom så jag får väl inte klaga. Nu ska ska jag snart kila iväg och träffa David för en promenad innan jobbet. Kos dere!


They se me bowlin', they hatin'

Är ledsen över att göra er besvikna, men det blev ingen utklassning från min sida på bowlingen igår. Min grupp kom på andra plats i allt vi gjorde och det finns ju inget värre än det! Oh well, det var roligt i alla fall och det är huvudsaken har jag hört.. Bossen breake:ade även nyheten om att jag ska sluta och helt plötsligt blev det väldigt verkligt. Längtar sååå samtidigt som det kommer bli så himla jobbigt att lämna allt och alla. Älskar ju Oslo.






the gaaang

Your love is king

Har haft en massa nära döden upplevelser idag, som egentligen inte alls varit särskilt nära döden över huvud taget. Det började med att jag vaknade av en arm som slängdes på min hals och jag tänkte "NU ÄR DET KÖRT, NU STRYPER DOM MIG". Men det var bara Pontus som ville gosa lite. Sen var jag helt säker på att någon var inne på jobbet när jag skulle stänga, eftersom det var skoavtryck från bakgården när jag kom ner. Visade sig dock vara från mina egna skor.... Lite halvparanoid idag med andra ord. Jag som aldrig är mörkrädd längre ryckte till vid varenda vindpust när jag gick hem. Tur jag inte stänger imorgon. Då blir det personalmöte och vi ska åka och bowla. Sjukt laddad, mitt lag ska vinna om jag så ska behöva rulla Robin ner för banorna!


såhär ska det se ut imorgon

Don't let it get away

UNDERBAR dag! Vi promenerade som sagt in till stan och pausade för lite kaffe, eller frappe för min del. Godaste jag någonsin druckit, no joke. Sen gick vi vidare och njöt av hur fantasktiskt bra allting var och undrade om det verkligen kunde bli bättre. Det kunde det. Efter en sväng till en sminkaffär (jag veet, emilia i en sminkaffär!? och jag handlade dessutom, sick! haha) mötte jag upp Cornelia. Vi jobbade tillsammans i barnehagen och sågs därmed varenda måndag till fredag i fyra månader men efter det har det liksom inte blivit av. Men nu så äntligen, sjukt kul att ses igen!

Efter ett par timmars gott snack återförenades jag med Maja. Vi blev hungriga så vi köpte kebab på lökka och åkte hem och gosade ner oss i soffan. Härligt trött efter årets hittills bästa dag ska jag nu krypa ner under täcket. Kär i livet är jag, kär.


I wouldn't stop it if I could

Ledig dag, igen! Ibland har man det för bra. Ser än så länge ut att bli lika fint som i onsdags. Då drack Linnéa och jag islatte och lunchade på Friday's. Sen åkte hon och jobbade och jag lämnades själv med min enorma köplust tillsammans med för mycket pengar och för många affärer att välja mellan. Så det inhandlades både det ena och det andra. Hoppsan.

Tänkte försöka hålla lite bättre i cashen idag, men en runda på stan får det allt bli i alla fall. Så underbart väder!! Kom precis hem från gymmet och väntar på att duschen ska bli ledig, sen blir det promenad in till byen med Maja. Ha en underbar fredag peeps.



Dancing with myself

Nu har jag jobbat 17 av månadens 21 dagar, sliten med glad. Idag är jag ledig och det blir stan med bästa. Hade ju dragit på mig skinnjackan om det inte var för att det är en fet reva i ärmen. Så nu MÅSTE jag helt enkelt köpa en ny, he he.

Vaknade förresten i morse med nyheten att Peace & love släppt Rise Against, Simple Plan och Billy Idol. Gissa en tjej som är duktigt glad just nu! Hade jag fortfarande gått på högstadiet hade jag nog börjat lipa. Simple Plan var mina gudar, haha. Herr Idol spelades också flitigt i samma punkrock veva. REBELL YELL osv, jadå riktigt häftig var jag.


eller det är jag ju fortfarande.


Höjdpunkter från jobbet den sista tiden

- Jag fick en plattång och en hårfön av vår stammis uteliggaren. Sjukt bra faktiskt, jag gillar honom ännu mer nu.

- En annan av favoritstammisarna, fast i kategorin fjortisgutter, kallade mig sin "kjæreste". Dvs flickvän. Är kär i honom förövrigt. Om jag bara var sex år yngre...

- I tisdags kväll fick vi stänga två timmar tidigare eftersom det rann vatten från taket och strömmen gick på köket. En man sprang därifrån skrikandes att han inte ville dö, haha!

- Igår fick jag låten My chick bad på hjärnan och lät alla få veta det genom att framföra den (med tillhörande dansmoves) vid matbingen, pommesen, läskmaskinen och halvvägs till och från kassan.

- Idag frågade alla varför jag var på så bra humör och de på köket undrade om jag gått och blivit kär. Say what? Nu är det farligt att vara glad alltså.

- Ägde ett helt gäng fjortisar genom att hota med polis och mina biffiga armar. Förvånande nog var det ordet politi de blev mest rädda för och stack.

- Fick RobinGul att dansa i köket. Bäst.

Even when your hope is gone, move along

Vet att min blogg suger atm. Känns som om jag har en massa kul att skriva, men om jag väl får tid har jag ingen lust och tvärtom. Dessutom har jag mått rätt kasst de senaste dagarna, blir så trött. Har liksom varit sjuk mer än vad jag har varit frisk i år. Men det är bara att bita ihop och köra på. Sen har jag kommit in i en period då det faktiskt är roligt att jobba så signade upp mig på lite fler timmar förra veckan. Denna blir lugn dock så nu har jag tänkt satsa på att bli frisk igen.

Idag fick jag en tre timmars pause för ett management-möte. Det blev inte så mycket snack utan mest mat. Verkligen inte mig emot utan slängde i mig både det ena och det andra. Imorgon blir det mer mat, ska luncha med mina fina donkenkollegor Lisa och Linnéa. Så nu blir det sängen, Godnatt!


Härrom dagen lämnade bossen den här godispåsen på kontoret. Då blir man lite extra motiverad vill jag lova. Älskar btw att hon redan lärt sig mitt namn ♥ Eller?

Gold Digger

Så gick det med den lediga dagen.
See u @ work 16-24.

Mahogany brown

Veckans enda lediga dag, så idag tänker jag banne mig njuta. Först måste jag dock iväg en sväng till Evo, trots att jag mest känner för att ligga kvar i sängen. Men det får bli imorgon. Sen har jag tänkt byta kulör på mitt hår. Inspirationen är Molly à la melodifestivlen'12, resultatet får ni se ikväll. OM jag inte slutar upp som Elmo.... Wish me luck.


I will never be the same, without you

Jag mår så bra mest hela tiden nu och det är underbart! Linnéa och jag spenderade eftermiddagen i solen på Aker brygga. Köpte lite gott, spanade på människor och snackade skit. Precis vad jag kände för idag, kanonis. Tänkte berätta om min helg med, men nu är det verkligen dags att sova. För imorgon måste jag upp i tid för att fortsätta jobba på min biffighet.


..på tal om biffar.
Tack för att du är du.

"I don't haaate yooou"

Åh, konserten i onsdags var magisk! Lite stökigt innan de väl drog igång(..) men så fort Tim klev på scenen var allt helt perfekt. Nu är mina cravings efter en swing life away-tatuering ännu starkare. Speciellt efter att ha sett Linnéas nya mästervärk. Fräs! Kom hem igår och var i ett stort behov av mys, så kröp ner hos Pontan tills han skulle på innebandy. Då bytte jag myspartner till Maja och efter ett besök på svenska godisaffären blev det film i min säng. Vi fortsatte myset i morse då jag gick upp astidigt för att följa henne till bussen home to sweden. Sen har det blivit träning och har även lekt träningsredskap åt herrn här hemma. Nu ska vi köpa öl, sen får vi se vart kvällen tar oss. Haaa deee!




Bulletproof

YES, jag överlevde 7 dagars stängning på mc'ern! Nu ska jag unna mig ett par glas vin eller fem och se ett av de fetaste banden ever tillsammans med en av de fetaste brudarna ever. Inte bokstavligt talat då. Love her. Hoppas ni får en fin lillördag. Grattis till lilla Clara förresten! Puss på er





Jag vet att jag är din

Två stängingar kvar, sen är jag ledig i tre dagar! Och på onsdag är det äntligen dags för Rise Against, can't wait. Har varit en för jävla bra dag måste jag säga. Vet inte varför egentligen, vaknade nog bara på rätt sida helt enkelt. Brukar h a t a att jobba söndagar, alltid kaos verkligen. Men idag var alla så himla duktiga och kämpade på, så det gick asbra! Stolt över mitt lilla team.

Igår var också en bra dag med 2 timmar på gymmet, 9 timmars jobb och 3 timmar i soffan med mina fina. Awesome! Mår väldigt bra just nu ska ni veta. Är dock alldeles för pigg för mitt egen bästa, tänkte hinna träna innan jobbet imorgon och måste verkligen få min sömn inatt. Varit lite dåligt med det de sista dagarna. Så godnatt på er! Pöss


Om tre månader är jag där, igen. Charlotte ♥

Cupcake


Två flickor satt utanför sitt hus när jag var påväg hem och jag var bara tvungen att köpa en mini(verkligen, mini)cupcake för 5 norska kronor. Blev både kär i tjejerna och i denna söta lilla bakelse. Kanske tar ännu en på väg till jobbet.

Jag har inte spårat ur, bara valt en annan väg

Sådärja, två closingar avklarade! Har gått rätt bra, jävligt stressigt bara. Sitter banne mig inte ner en sekund på 10 timmar, så man blir ju litt mör da. Igår fick jag dricks för att jag log stort istället för att bitcha tillbaka, haha värt. Sen stal två smågutter en iPad mitt framför ögonen på ägaren och löööpte ut. Ja, det var väl det mest spännande som hänt mig de senaste dagarna. Imorgon är det fredag och jag ser fram emot det av någon sjukt konstig anledning. Jag menar, alla dagar man jobbar stängning är ju i stort sett detsamma.

Aja, nu ska jag gå och lägga mig. Har bestämt mig för att komma upp i tid alla dagar nu, så jag kanske kan lyckas ha ett liv ändå. Gått fint hittills så håll tummarna för att det fortsätter så. Natti.


Bild från kick offen. Linnéa, jag och bossen på högerflanken

RSS 2.0