Sol på våran sida

Har haft en superbra dag! Försov mig till gymmet så fick stressa satan, men det gick riktigt bra. Efter en dusch åkte jag och lunchade med ett par snygga kollegor. David som kommit tillbaka från sin semester joinade på slutet, så kul att se honom igen. Sen jobbade jag ett par ofrivilliga timmar men fick en oreokaka för besväret så var väl värt det då. Ikväll har jag bara gosat med mina roomies för imorgon inleder jag min no lifer-vecka. Kvällsskift och stängning varje dag fram till nästa onsdag, vi ses då.


Somebody that I used to know

Idag inledde jag min helg. Sov aslänge och sen blev det mys med Pontan, riktigt slappt med andra ord. Lite senare tog jag tag i mitt liv och mötte upp Misan för lite catch up. Vi gick till Café Sör för lite alkohol och nachos, mycket gott och mycket trevligt! Imorgon får jag inte sova länge, gymdejt med Jimpan astidigt!! (10.. hehe) Så nu blir det sängen. Godnatt!


Den här sjukt bra låten blev plötsligt om möjligt ännu bättre

Suddenly everything is right

Vilken comeback-vecka! Våren, gymmet, bloggen och igår mitt älskade Nichol & son. Var så himla kul att förfesta och faktiskt gå ut och dansa rumpan av sig, som på den gamla goda tiden. Sjukt längesen jag hade en sån utgång här i Oslot och det var verkligen på tiden. Riktigt roligt att se både Sheryl och Linnéa röra sig över dansgolven med, efterlängtad syn. Och vårat framträdande på scenen blev en hit... haha. Idag stod 9 tunga timmars jobb på schemat men det gick helt okej, trots att det inte blev så mycket sömn inatt. Nu står dock ögonen i kors så jag signar ut här. Hadeee.


Hey I put some new shoes on

Hej! Som ni kanske märkt har jag varit väldigt otaggad på att blogga på sista tiden. Varit rätt otaggad på det mesta om jag ska vara ärlig. Men nu är våren tillbaka och jag med den. För första gången sen jag kom tillbaka från min "semester" älskar jag livet på riktigt igen, äntligen. Ikväll har jag lust att göra något trevligt, vi får väl se vad det blir. Ha en fin fredag :)


Somebody take me back to the days..


saknar dig, kompis

The perfect sky is torn

Igår var jag på dubbeldejt, det ni. Söta paret Simon och Denise bjöd nämligen hem mig och Pontan till deras lägenhet för massa tacos. Riktigt gott var det och när vi begav oss till bowlinghallen kändes det som om jag kunde bowlat med min egen mage. För att inte dra åt mig så mycket uppmärksamhet använde jag ändå kloten och eftersom tävlingsinstinkten är på topp kördes det stenhårt. Sammanfattningsvis gick det helt okej, behövde inte skämmas men kunde inte direkt skryta heller. Förutom i andra omgången när jag inledde med tre strikes, då var jag kung.

Efter att vi fått i oss en och annan öl (jodå, jag med!!) kom någon på den underbara idén att sjunga karaoke... Så vi drog till en bar på Aker och jag SJÖNG! Värsta jag varit med om under min tid i Oslo. Typ. Hemskt var det i alla fall, man hörde ju inte ens sin egen röst. Men det var roligt att stå på scenen, hade jag fått mima hade det varit hur kul som helst, haha. Sen sjöng vi med till alla andra och bara gottade oss. Tills Pontus hamnade i trubbel, blev asförbannad och vi gick hem. Tror vi får kora en ny drama queen i huset. Förutom det var det en riktigt bra kväll, fler sånna tack! Utan karaoke.


Simon Alfy, som faktiskt var riktigt duktig på att sjunga!

.


There are no shortcuts to anyplace worth going

Hej vänner! Lite bättre var jag minsann idag, bra nog till att ta mig iväg till Nydalen för årets Kick Off i alla fall. Kanske tack vare Jims pannkakor till brunch, who knows. Eftermiddagen innehöll föreläsningar som gav mig ett riktigt plugg-sug. Jag saknar att lära mig nya saker, att inspereras! När vi fått en massa intryckt i huvudet (och i magen) bjöds det på mingel, prisutdelning en glittrig dragshow. Fin kväll med Bossen, lill-bossen och min Linnéa. Och alla viktiga gubbar såklart.


vår vackra ass. chef Reyes

Pick up the pieces and move on

Hoppsan, vaknade nyss efter en liten omgång sömn i soffan, efter en urmysig kväll med mina roommates. Vi lagade baconlindad kyckling, potatis- och morotsklyftor i ugn och så lite bea sås. Till efterätt gjorde Pontus världens godaste chokladsås som vi ringlade (läs: dränkte) över glassen. Sjukt gott var alltihop och det slutade i matkoma med magarna åt femton håll för alla i huset. Nu måste jag dock sova, febern har slagit till igen och imorgon har jag inte tid att vara sjuk. McDonalds kick off står på schemat, wie. Godnatt!


Två laddade tjejer inför morgondagens äventyr

Just don't include me out

Så var det dags för alla hjärtans dag i år igen. Pontus och jag hade bestämt oss för att dejta dagen till ära, så vi drog in till stan för att käka sushi. Stället vi letade efter verkade ha lagt ner men mitt på Karl Johan fick vi en liten impuls och satte oss på en uteservering och tog varsin öl. (nej okej erkänner, jag drack cider. sån jävla tjej) Precis där och då kom jag ihåg varför jag gillar Oslo så mycket. Underbar stad verkligen och det kommer bli så jobbigt när jag flyttar härifrån. När vi tillslut hittat ett annat sushiplace drog vi hem, åt vår mat och la oss för att se klassikern The Notebook. Mysig dag med min pojk helt klart.

Dock har jag gått och blivit sjuk, igen! Så trött på att aldrig bli frisk, nu har jag varit dålig sen innan jul. Trodde jag skulle dö när jag gick hem från jobbet igår och funderade seriöst på att bara sätta mig ner på vägen och lipa. Men jag tog mig samman och skrålade med till musiken på min iPod resten av vägen. I refrängen till Robyns Include me out gav jag verkligen allt jag hade och då, på den annars helt tomma vägen, ska det självklart komma en cyklist! Han vände sig om och skrattade åt mig och det gjorde jag också de sista stegen hem.


En glad Pontan på Sir Winston's

I'm right for you. I'll fight for you

Sååå, nu har jag jobbat åtta dagar i rad och efter min stänging imorgon ska det bli underbart med en hel dag ledigt. Alla hjärtans dag dessutom. Mysigt! Idag var det förövrigt mors dag här i Norge så grattis mamsen. Önskar jag kunde vara hemma och krama lite på dig. Puss.


Am I loud and clear, or am I breaking up

Jag brukade tycka att det lät så töntigt med folk som skrev att "musiken hade räddat deras liv". Såg liksom framför mig små emotjejer med uppcuttade armar som satt och deppade i sina mörka rum.. typ. TILLS, jag hamnade i någon sorts jävla kris i början av gymnasiet och livet mest kändes piss. Då var verkligen musiken min räddning, i form av Rise Against. Jag lyssnade sönder alla deras låtar på högsta volym och plötsligt kändes allt lite bättre. Sen tog jag mig ur det där deppiga stället, men det där bandet ligger fortfarande väldigt nära hjärtat. Därför är lyckan total nu när jag och Linnéa bokat biljetter till deras konsert här i Oslo i början av mars. Kommer bli hur bra som helst, can. not. wait.


Sjukt bra låt. Lyssna.

This is what dreams are made of



Vaknade i morse och insåg att det, som kändes som mina senaste timmar, bara var en dröm. Nu känns det verkligen som om jag har förlorat något, trots att det aldrig var mitt. Sjuk känsla, ungefär som den gången jag insåg att jag faktiskt inte ägde en iller på riktigt. Fett besviken.

These streets will make you feel brand new

Ikväll bokade Maja och jag äntligen resan till USA! Den 30e Maj befinner vi oss i New York, hur fullkomligt galet braaa?! Är så lycklig nu, ni anar inte. Nu kan jag äntligen börja räkna ner. Fast det får bli efter att jag räknat får, är sjukt trött. Blev inringd tidigare till jobbet för andra dagen i rad och jobbade dessutom över. Men ni vet vad dom säger, cash is king. Imorgon fyller Pontan år och han vill.. inte göra någonting. Kula killen. Något ska vi väl kunna hit' på! Nej nu jävlar. Sängen. Pronto.


bland asiater och tyskar i NY för två år sen

Linnie goes 20!

Hey y'all. Idag var det en stor dag, min lilla Linnéa fyllde äntligen 20!! Det firade vi på bästa sätt genom att... jobba. Men 18.00 stämplade vi ut allihop, efter att ha smygätit på födelsedagstårtan. Som för övrigt var världens godaste. Seriöst, aldrig smakat något liknande. Hur som helst, blev lite skumpa hemma hos flickorna innan vi begav oss till Yaya's. En restaurant dom inrett så att det känns som man är i thailand med värsta effekterna med monsunregn osv. God mat var det i alla fall och jag åt tills jag fick ont i magen, på riktigt. Och så värt det. Mycket fin kväll med mina två mc'ern favoriter, kanske dags att omvärdera Emmaboda?

Eller?


Grattis en sista gång gumman. Hoppas du är nöjd med din dag, för det är du värd! Du är bäst, me love you mucho.

Fuck bitches, get money

Sådär, nu har jag haffat tag i trollet som bott i mitt rum de senase dagarna. Skrubbade det rejält, trasslade ur tovorna, smackade på lite färg på kinderna och voilá, helt plötsligt har vi något som inte kommer skrämma ihjäl människorna på mcDonalds ikväll. Åtminstonde tills de får höra de snörvlet och grymtningarna.. Nej, det ska nog gå fint att jobba hoppas jag. Tur jag har Tilda vid min sida, vi ska nog ta oss igenom den här söndagen som så många andra gånger förut. Vi drar av några huvudvärkstabletter, ett par fuck my life, sen jobbar vi vidare.


I will let you go

Kan ju inte påstå att den här dagen varit särskilt annorlunda mot gårdagen. Bortsett från att jag förflyttat mig från sängen till soffan. Framsteg. Har catchat up med mina två favoritserier och sett en och annan mysig kärleksfilm. Blir hemma imorgon också men sen vill jag banne mig komma ut ur det här huset!


Anna G och ett något fräschare jag för ganska exakt ett år sen

My dady taught me good

39,4 grader stod det på termometern i morse. Love my life. Har mått riktigt dåligt hela morgonen, men just för tillfället känns det lite bättre. Som tur är har jag som ni vet världens bästa roomiesar, så Jim har lagat pannkakor åt mig och jag lyckades precis klämma ner tre stycken. Tips på filmer mottas gärna då jag inte planerat att ta mig ur sängen inom en snar framtid. Hoppas ni får en lite bättre torsdag än mig.


Haha sjukt catchy, erkänn!

Det snurrar i min skalle

Älskar ironin i att jag tänkte posta ett inlägg om hur bra allt gått hittills i år, så blir jag apförkyld. Min hals dödar mig och jag fryser halvt ihjäl. Sitter och ser skräckfilm med Jim men förstör nog stämningen lite med mina plötsliga asgarv åt dom kassa skådespelarinsatserna och mitt härmande av norskan. (vilket låter ännu roligare med min uppsvällda hals) Men efter ett "jag ska se skräckisar med dig oftare" har jag inte för dåligt samvete i alla fall. Nej nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre. Håll tummarna för att jag mår bättre imorgon, för då står jobb på schemat och sen bjuder chefen på middag. Gött mos!

Jeg har et hjem for meg, og vi har et hjem for oss.

Home. Har knaprat i mig Jims goda mackor framför Big bang theory och blivit informerad om vad riktig musik är av Pontus. Nu när jag tvingat till mig den där kramen också (tänk gladiator som ska dra ner utmanaren från ringarna, något sånt var det. och ja, jag jämförde just mig själv med en gladiator) så känns det faktiskt lite bättre att vara tillbaka. Me love my roomies.

RSS 2.0