Hej hej, jag klarar mig nog

Har haft en toppenvecka och mår SÅ bra just nu. Fick i och för sig höra att jag var för snygg för att jobba på mc'ern, då går man ju inte och grinar direkt? Alexander Ryback kollade även förbi idag, 30 tjejer skreeek och sprang fram, haha sjukt kul var det! Har även gått och blivit rekryteringsansvarig tydligen. Så efter ett klockrent möte igår skrev jag "ta henne" till chefen och idag hade jag lite uppläring på henne, sånt är kul! Även om jag måste vara världens mest virriga lärare. Oh well.

Imorgon hoppas jag på att få träffa frugans föräldrar. Linnéa har lovat att komma förbi med sina päron, hoppas dom gillar mig!!! Haha. Nej nu ska jag sova, natti!


Har aldrig förut gjort ett test där resultatet stämmer så bra. Speciellt mottot och det där med att jag tror jag kan göra vad som helst. Jag kan ju faktiskt det! Utom att åka slalom.


.


No matter what, we party tonight

Hade en sjukt bra kväll igår! Jag och Maja lekte alkisar på centralstationen och hamnade i ett stadie där ALLT var kul. Bästa känslan. Sen stegade vi bort mot en Chelsea-pub på nedre. Trängde oss fram till våra män och strax efteråt gör Torres mål, i 90:de minuten! Kan inte beskriva den känslan alltså, alla var så lyckliga, haha. Tillomed så mitt eget hjärta klappade lite fortare när jag skrek i kapp med fansen som samlats. Efter matchen blev det Fridays och en sväng till Nichols. Efter lite drinkar, öl och shots var vi tre nöjda och glada vänner som satte oss i en taxi hem till Huset.


I always say how I don't need you but it's always gonna come right back to this

Hejhej, tjatja, lägetläget? Inte meningen att skrämmas med mitt förra inlägg MEN jag mådde faktiskt riktigt jävla dåligt. Låg och lipade i min säng efter jobbet härromdagen för jag var bara var så sjukt sliten. Nu känner jag mig dock lite bättre och imorgon är jag äntligen ledig ♥ Skulle egentligen vilja sova hela dagen och inte göra någonting, men samtidigt vill man ju njuta av sin lediga dag, inte många sånna den här månaden.... Börjar se ljuset i tunneln dock, om lite mer än en månad sitter vi där på flyget. Och efter vår resa väntar mer än TVÅ månaders SEMESTER!!
Då leker livet igen.


Lite födelsedagsfirande förra lördagen :) Stravinsky är det nya Nichols

Sick and tired of always being sick and tired



Trött, sliten, deppig och orkeslös. Fyra ord som beskriver mig väldigt bra just nu och dom är ju inte speciellt positiva. Återkommer när humöret är lite ljusare. Ha deee, puss!

Det mesta regnar bort



Åh jaaa! Om det så bara är en dag det inte ska regna älskar jag att det är just imorgon. Tack tack tack vädergudarna.

When your heart stops beating

Slut. i. rutan. Jobbade elva timmar idag och det var kaos. Sjukt mycket folk så var kö HELA tiden! Och där stod jag med en tjej vi två dagar innan lärt upp på kassa. Känner mig helt död nu. Fast det är ju så jag gillar att jobba i och för sig, tiden bara springer iväg. Och sen har jag också fått massa små roliga överraskningar under dagen så är på väldigt bra humör just nu. Dessutom har alla mina roomisar kommit hem från sina "påsklov" så är såklart mer än glad över att kunna gosa med dom igen. Nu sitter jag här och längtar tills på lördag, när vi ska bli fulla för miiin skull. För på tisdag fyller jag myndig i USA minnsan, så snart är jag redo för vår resa på riktigt! BOLO americans, me n' ma homie r comin to get ya reeeal soon.


Pinsamma händelser den sista tiden..

- Tog i hand med en gubbe som hade köpt en cheeseburgare. Men han ville inte alls hälsa, han ville bara ha kvittot.

- Hällde glass i två personers cola då de bett om att få "lite is" i dom. Is betyder alltså både glass och isbitar här i norge och nehe, det var tydligen inte det förstnämnda de menade....

- I Paris skulle jag pose:a på en mur men blev lite orolig när ett gäng (snygga) poliser kom. Så jag slängde upp benen på muren, drog iväg ett smile och hoppade ner igen.. mitt framför en cykel! Snyggpoliserna skrattade åt mig halvvägs till eiffeltornet.

- Fick en taxi att köra oss gratis hem och tillbaka för att hämta mitt glömda leg i fredags. Väl hemma kommer jag på att det ligger på jobbet.

- Ett gammalt ragg är med i paradise hotel. Där vet jag inte vad som är mest pinsamt, att han är med, att se honom vara med eller att jag över huvud taget kollar på det.



La vie est belle

Hejhejhej! Nu är jag hemma igen och 8 timmars jobb tog mig snabbt tillbaka till verkligheten. Hur som helst, tänkte berätta lite om vår knasresa. Vi var framme i Paris vid halv elva och allt hade gått läskigt bra. Sådär bra att vi började fundera på vad som skulle gå fel. Jodå, det skulle vi snart bli varse om.. Hotellet hade gjort fel och vår bokning var borta, så där stod vi mitt i påskveckan (fullt ÖVERALLT) utan boende. Löste sig dock tillslut och visade sig bli bättre än vad vi kunde tänka oss!

Fanns en del must do's till resan, men Paris lyckades faktiskt infria alla mina önskningar. I matväg blev det baguette, crepes och sniglar, testade även en fransk cheeseburgare, haha. Sen de flesta turistattraktionerna då, eiffeltornet osv. Avslutade med storshopping på Forum les Halles. Bershka och New look levererade! Tack Kenza för tipsen ;)

Sammanfattningsvis: Vill ni åka till Paris? DO IT. En stad jag helt klart skulle kunna bli kär i. Trots att vi inte skymtade en enda snygg fransman. Besvikelsen.






Spontanresa

Shit, jag bokade nyss en resa till Paris och flyget går om TRE TIMMAR! Är där över en natt bara. Vi är lite sjuka i huvudet, Linnéa och jag, därför jag gillar oss. Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå sex så vi kan ge oss ut i kylan för att försöka hitta till flygplatsen. Önska oss lycka till, detta ska bli skitkul!!

Var för övrigt ledig idag, men har väl inte fått alltför mycket uträttat. Pontus och jag gav oss dock ut på en långpromenad i nästan tre timmar. Hittade en supermysig båthamn där vi chillade ett tag, så himla fint var det. Sen hittade vi en bänk på en klippa, med utsikt över havet och småöarna, så där satt vi också och njöt ett tag. Och så lekte vi titanic på en annan klippsats.. båda tänkte tanken, så det var liksom ett måste. Riktigt fint var det. Nu kommer jag inte se varken honom, Jim eller Maja på en vecka. Känns faktiskt inte helt okej. Antar att jag överlever, ska ju till Paaaris baby!


RSS 2.0