Little things

Glömmer alltid bort bloggen när jag kommer hem, sorry ass. Har det väldigt bra här i Hagbyn i alla fall! Idag var jag och hälsade på min gamla arbetsplats Friskis & Svettis för ett litet gympass. Var på tiden efter en vecka av lathet och svullerier. Ni andra som skriver att ni "svullar" vet inte vad ni pratar om. Här är en som verkligen vet. Och Linnéa då ;)
 
Annars har veckan varit full av mysigheter. Julbord hos Johanna med en massa fina tjejer i lördags. Kvällen avslutades med Palace-utgång där jag faktiskt hade helt sjukt roligt. Både i vippen och på dansgolvet. Trots att jag var nykter. Haha älskar när folk inte tror mig när jag säger att jag kör.
 
Sen då julaftonsfiranden gånger 3 med massa fina klappar, mat och mer mys. Precis som en jul ska vara. På Juldagen blev det Sandra med alla Kalmars bönder, haha. Träffade i alla fall några saknade ansikten och fick min årliga juldagsbugg. Igår blev det lite rea-shopping och fika med Maja och sen en promenad med lilla Clara. Har alltså inte mycket att klaga på, förutom min ångest över uteblivet tentaplugg. Blir kul att spendera halva utlandsemestern nergrävd i fysiologiboken men ja, hellre plugga på Teneriffa än Göteborg?
 
Träffade min Hunk-Albin på Sandra

Santa baby

Nu är jag hemma hos min lussekatt igen!
Ikväll blir det julbord och utgång med brudarna.
 

I wanna be irreplaceable

Vaknade av mig själv imorse, bara några sekunder innan klockan ringde. Det gjorde ändå att jag kände mig utvilad och kunde sitta och njuta av frukosten läääänge. Så fort jag satte mig i föreläsningssalen blev jag dock svintrött som vanligt och vår sega föreläsare hjälpte ju inte till direkt. Så vid lunch vandrade jag hem istället och har varit på gymmet en sväng. Inget superpass idag dock, kände mig lite småseg. Träffade Jonas där med, lite kul eftersom vi tränade på samma ställe i Oslo med. Lilla fina EVO. Aja, ska försöka plugga någon timme nu och sen tänkte jag ta benen in till stan och se om jag kan lösa de sista julklapparna. Wish me luck.
 
 

And my heart, goes boom boom boom

Iiih, fick precis min första julklapp! Ett BS-bodybutter från Jenny och om det var mitt i prick vad jag behövde eller, för najs. Helt klart pricken över i på den här dagen som varit väldigt bra. Inledde med ett benpass som var helt vidrigt, har redan träningsvärk. Sen till skolan för att banka in lite cellkunskap med hjälp av två sköna bönor. Fick även mina första ordutbyten med våldtäktsPatrik där i A-cafeterian, haha underbart! Sen drog jag in till stan för att inhandla lite julklappar. Nu är jag nääästan klar. Kämpa. Ikväll har vi tittat på de två första avsnitten av Morden i Sandhammar. Fetbra, kolla in det om ni inte gjort det redan. Nu ska jag sova, känner mig aspepp på imorgon utan att vet varför. Aja, bara till att go with the flow antar jag.
 
 
 
 
 

Jake my Cake

Tjejer! Ni skulle sett vår första föreläsare idag. Sjukt lik min favorit Jake Gyllenhaal, skitsnygg med andra ord. Tror ungefär 98% av brudarna i klassen var med mig på den punkten. Efter lunch hade vi dock Per-Arne igen, kanske lika bra det eftersom man faktiskt lyssnar på honom. Vid 4 fick vi tillslut vandra hem med våra trötta huvuden och för mig var det bara för att hämta sportbagen och dra vidare till gymmet. Körde min tuffaste armpass hittills och det var gött efter helgens mesiga schema. Har fortfarande massa energi i kroppen dock så tänkte ta en liten promenad genom stan. Ledig imorgon! ♥
 
Ååååh jag får så ONT i HJÄRTAT av denna bild!!!!
Brokeback Mountain är en av mina absoluta favoritfilmer och jag glömmer aldrig Louise och mitt gråtkalas framför eftertexterna på bioduken. Bröt ihop exakt samtidigt, när filmen var SLUT liksom. Haha lite skönt efter sådär.

I'm Officially Yours

Vaknade i morse med världens halsont och var inte alls på topp. Så efter frukosten kröp jag tillbaka till sängen och sov några timmar till. Stannade där ända fram på eftermiddagen då jag började känna mig bättre och tillslut var jag så rastlös att jag bara var tvungen att gå ut och ta en promenad. Hoppas jag lever imorgon.
 
Pizzorna igår blev förövrigt hur goda som helst och vi hade ungefär allt på dom. Köttfärs, skinka, kalkon, bacon, ägg och sås. Under ett tjockt lager ost då. Och vi ska vara hälsopromotörer. ;) Avslutade med frödinges kladdkaka med chokladgrädde. Betyg 4 av 5 lyckliga fetton. Mätta och belåtna gottade vi oss framför Så Mycket Bättre och avslutade kvällen med femtielvatusen youtube klipp. Främst på katter och Darin. Och då var det inte ens efter mina önskningar. Mycket mysig kväll med mina män!

Dags att sova snart kanske, imorgon har vi föreläsningar mellan 9 och 16.
Ge. Mig. Styrka.
 
Kärlek på en plåt.

Crank it up

Drog till gymmet efter en lång och smarrig frukost. Det där med att träna innan man fått i sig mat skulle aldrig funka för mig. Hur som helst, tänkte bara ta en lång pw på bandet eftersom snöyran ute var omöjlig att ta sig fram igenom. Efter ett par avsnitt julkalendern fick jag den där känslan jag brukade få i början av hösten, jag VILLE springa. (detta händer inte ofta vill jag lova, hehe) Var lite osäker först eftersom mina benhinnor är totalt fuckade, men prövade och det gick!! Bättre än jag trodde till och med. Ingen smärta över huvud taget i varken ben eller knän så det var bara att köra på. Känslan efteråt var bara ren lycka. Nu ska jag föna till min dränkta lejonman och sen bort till Micke och Philip och göra egna pizzor, mums. Hade!
 
Bananpankakor, blåbär och kvarg. Göttigaste!

All we ever do is say goodbye.

Det är dags för fredagsmyyyys! Har bara haft en föreläsning sen jag skrev sist men har ändå varit i skolan alla dagar den här veckan. Duktig pluggis, värd en helg nu. Förstår i alla fall det mesta nu vilket känns bra. Tänkte lägga fysiologin åt sidan ett par dagar nu dock och ikväll ska jag bara chilllllla. Jenny har en söt fransman på besök så vi har precis snott ihop en paj och en sallad. Hungrig som en varg. Annat kan man säga om min kväll igår då en tjej i klassen bjöd på lussefika med lussebullar, knäck, pepparkakor, saffranskorpor, brända mandlar, glögg och julmust. Kunde knappt gå efter allt jag stoppat i mig. Åt av allt och kunde som vanligt inte sluta, haha. 
 
Nu plingade det i äggklockan vilket betyder matdags!! Sen har jag en film som väntar på mig och efter det lär jag däcka direkt. Ha en fin helg hörrni.

This time I'm really hooked

Uff, 5 timmars föreläsning om celler, membran och transporter hit och dit. Låter väl intressant? Allt kemi- och biologisnack tar mig tillbaka till gymnasietiden och morotsDianne. Hon har ett och annat att lära av vår föreläsare.. Efter skolan gav jag mig på ett spinningpass och vänner, gör inte det om ni inte hunnit smälta maten riktigt först. Fyfan, var SÅ nära att spy flera gånger. Men annars var det gött! Vet inte om det var träningen eller vad det är men mitt humör är på topp! Så lyckliga nattpussar till er, SMACK! 
 
Dagens lyxmiddag framför julkalendern.
 

I'm gonna go go go go go go go

Jag har börjat gilla måndagar av någon konstig anledning. Just denna inleddes med föreläsning av världens krutgubbe, så trots att han bara använde sig av overheadbilder och genom att skriva på tavlan så pallade man med 4 timmar i bänken utan att somna. Hem för ombyte och iväg till gymmet för ett pass biceps/rygg. Kommer bli svårt att lyfta händerna över huvudet imorgon känner jag. Sen kom fröken Linda på besök, vilket var väldigt trevligt. Snackade gamla minnen och historier. Myspys. Nu har jag ätit mitt femte mål för dagen så mätt och belåten tänkte jag krypa ner under täcket och call it a night.
 

En fin helg

Har haft en underbar helg med världens bästa pappa. Vi har ätit massa god mat, myst, besökt Liseberg och självklart shoppat. Köpte två mössor, en halsduk, två par raggsockor och ett underställ i lördags, så nu jävlar är jag redo för vintern. Jul på Liseberg var mysigt, men kallt som sören! Så när vi tagit oss hem gick vi inte längre än till restaurangen i lägenhetshuset bredvid. Värt dock, spansk tapas och så sinnes gott. Mums.
 
Imorse drog jag med papsen till fitnessfestivalen. Massor av vältränade människor överallt och man blev så sjukt motiverad. Lyssnade på en intervju med Paolo Roberto som var riktigt bra, han är så SKÖN. Gillar honom. Pappa med, för att han tog åt sig det viktigaste budskapet: att man ska äta vanlig pasta, haha. Träffade även en killkompis från Kalmar som varit med och tävlat i Luciapokalen, kul! Shoppade lite idag med, 3 kilo proteinpulver, 7 celcius och några bars. Efter nyår tänker jag banne mig ta träningen till en högre nivå. Kommer bli spännande. De har ju äntligen öppnat ett nytt gym nedanför dörren här med, i kedjan där jag är medlem. Är inte riktigt klart än då, men kommer nog bli riktigt bra!
 
Nu ska jag bädda ner mig, för imorgon börjar vi en ny kurs - fysiologi. Livrädd. Kommer ju inte ihåg hur man pluggar. Ska bli kul att träffa klassen igen dock, var ju typ en månad sen.. Nu ska vi ses varendaste dag igen. Har varnat mina närmsta med en påminnelse om hur jobbig jag är, så hoppas de är redo för en socialkåt Emilia. Godnatt på er!
 
 
 
 

Daddy cool

Den här killen aka. my father är på besök. Lycklig tjej.

No one sleeps when I'm awake

Känns riktigt bra att vara tillbaka. Tog lite sovmorgon innan jag joinade mina projektbuddies i A-husets cafeteria och med en gång började skratten lösa av varandra. Några oproduktiva timmar senare satt vi ändå med en fet powerpoint i knät och lite skön värk i magen. Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt, behövde en dag att komma ikapp kände jag. Men imorgon är det back to business och ett pass Bodypump står på schemat. Yay.
 
Haha skönaste avslutningen ju. Det värsta är att det är jag som ska prata till bilden, så måste dra på mitt bästa pokerface. Lär ju gå.. bra.

Home.

Nu är jag HEMMA igen!! Har precis trampat kilometerna mellan stationen och lägenheten, dragandes min tunga resväska i minusgraderna. Har aldrig känts så skönt att lägga sig i sängen vill jag lova. Fick självklart massa energi nu men måste försöka sova. Ska upp och jobba med redovisningen av projektet imorgon. Hörs imörra.

RSS 2.0