Hemskt mycket hej

Hola! Kan tänka mig att Jim sitter där hemma i soffan och undrar hur jag kan låta honom leva i ovisshet såhär.. Men NU så kommer allt en liten update. Kom alltså hem i tisdags och mys med familjen stod på schemat. I onsdags blev det däremot utgång med Elvis och Pean. Mötte upp Danne på Harrys och när mina killar åkte hem hittade jag nya uppe i soffan. Blev bjuden på en fin mojito och lyckades till och med dansa en sväng. Mycket trevlig kväll. Igår åkte jag in till stan och träffade Natta för lite catch up. Efter ett par timmar bytte Boking av henne, vi vandrade genom staden och slutade på trappan vid gästhamnen. Där gjorde "Hossmo-Markus" oss sällskap en stund, innan jag tog mig hem till Hagbyn igen. Frej var förbi ett tag och sen grävde jag ner mig i soffan bredvid syrran. Vi proppade i oss Ben & Jerry's och bara kosade oss. Det är utan tvekan tjejen jag kommer sakna mest av alla när jag om ett par timmar beger mig härifrån. Tillsammans med majoriteten av de jag nämnt i inlägget dåra. Nu ska jag packa klart. Ses ikväll Oslot!


Broke bad

Eh ja, det blev ju inte precis bättre i armen.. Efter en tripp med Pontan till akuten konstaterades en veckas sjukskrivning. Kände att en tur hem skulle sitta fint så nu är resan bokad. Spontant blir ju alltid bäst så detta blir nog fint. Hörs Oslo, ses Kalmar.

Sådär såg det ut för två år sen och sådär kommer det se ut imorgon. Ska äntlligen få pussa på min älskade, saknade lillasyster. Lycka.

För många ramlande flickor ramlar förbi. För många rammelsängar att ramla i. Människor ramlar runt på stan. Människor ramlar hårt precis som du, och jag

Har haft mina två första riktiga skift på donken nu. Har gått okej tycker jag ändå.. Paniken smyger sig på lite titt som tätt då min prestationsångest som vanligt sitter och skriker där uppe i huvudet. VAR BÄST DÅ. Kvällens pass avslutades väldigt dramatiskt av att jag halkar i köket och landar på min arm. Sämst. Har så satans ont nu, kan inte ens böja den riktigt och måste lyfta den med hjälp av den andra handen...... haha, fyfan. Hoppas jag sover den i form. Imorgon jobbar jag skift igen och sen är jag ledig fram till torsdag och sen har jag fri resten av veckan. TUR att pappa kommer på fredag annars hade jag dött av rastlöshet!! Nu måste jag nog sova, trots att jag är piggare än någonsin. Natti på er.


In a perfect world..

Gillar att alla mina senaste konversationer på facebook har handlat om råttor. Kommer drömma om dom små liven. Eller glass kanske. Eller hormonstinna fjortonåringar som kräver cheeseburgare. Eller om att gymma med Oslos snyggaste kille.. ehe. Drömma ska jag i alla fall göra typ, NU. Borde gått och lagt mig för längesen. God natt ådedåva.

på tal om råttor så saknar jag min raffe... hallåå, HUSET! kaan vi inte skaffa en hamster? schyrre dåå

Oslove ♥

Åh, måste jag någonsin lämna denna stan?
Oslo ger mig dåndimpen, gång på gång..

My feelings for you

Heeeeej! Ledsen för mitt lilla uppehåll, fått klagomål här borta. Men har ju varit ledig två dagar i rad, sinnes skönt. Hunnit storstäda huset, gå till banken, shoppa, träna, festa och hänga med mina kära. Underbart. Bästa dagen på länge igår :) Efter gym och lite gick jag in till stan och hämtade hem Majset. Vi köpte Ben & Jerrys och förberedde oss (efter mycket velande på en myskväll). Dock slutade det självklart inte så, utan efter glassätandet åkte sminket och de nyinhandlade skinnshortsen på och vi drog ut på byen. Nichol & son tog som vanligt emot oss med öppna armar och vi ägde dansgolvet lite lätt. Musiken, stämningen och tre sköna killar från Linköping gjorde vår kväll. Ja, fyfan vilken bra dag. Nu återstår dock bara lite mat i magen innan jag måste traska bort till mitt kära jobb igen. Stängning två dagar nu, men har min högra hand Linnea till hjälp ikväll så ska nog gå fint!




Du är nog DEN

Vilken fin start på veckan vill jag lova! Missade personalmötet igår för jag jobbade men mötte upp de andra på en vietnamesisk restaurang efteråt. Verkade ju vara den enda som gillade maten, men så är jag ju inte så kräsen.. Sista chokladdrinken var en DRÖM! När jag väl kom hem satte jag rumpan i soffan och pratade skit med Maja tills klockan blev lite för mycket, myspys.

Idag var jag ledig och tog tag i det där med gymkortet. Så sprang mina kilometer på löpbandet och körde lite ben. Sen hem för att färga håret och sen ta en rejäl genomröjning i mitt rum. Fint blev det minsann! Känner mig nöjd med dagen ass. Nu ska jag proppa i mig ananas och fil. GOTT. (försöker jag intala mig, är egentligen helt sjukt sugen på Pontus makaroner och köttfärsås...)


2 steg från paradise

Ikväll (eller inatt då..) är jag GLAD. Först kom chefen och och frågar om jag vill bli skiftledare och eh, det tackar man ju inte nej till va. Så hade mitt första skift ikväll, gick faktiskt asbra! Enligt mig då, vi får väl se vad dom säger imorgon.. När vi stämplat ut satt jag och Linnea kvar och smaskade i oss chokladkaka och pratade. Kollade även in schemat för nästa vecka och guess what, har TRE lediga kvällar och minst två lediga dagar. Äntligen har jag ett liv igen!! Fick även en ny skjorta som är två storlekar mindre än min gamla, sweet. Så nu är jag happymillis igen! Välkommen tillbaka.



Åh, blickade ett år tillbaka i bildarkivet och hittade det här.
Saknar dom där två så det gör ont ibland.


Oooh sometimes, I get a good feeling, yeah

Hej fräänds. Har varit på sjukt bra humör sen jag skrev sist. Jobbet igår gick greatans och idag fick jag ledigt. Awesome. Så hela huset drog till vinmonopolet för shots och vin (bäst att vara förberedd liksom) och till Ikea för shopping och pizza. Sen ställde vi oss och kollade på en massa duktiga ungdomar i en talangshow på Jernbanetorget, fett nice. Det jag älskar mest med Oslo, det händer alltid någonting. Sen drog jag och min vapendragare Maja vidare för mer shoppingäventyr. Två halsdukar, ett pannband och vantar.... för nu är det banne mig höst och freaking kalllllt. När vi kom hem bunkrades det upp med massa gott och Shutter Island på vår fina tjock-tv. Myskväll!

Maja: "om hon inte är bra nu blir jag fan besviken"
leeeet's say att vi verkligen inte blev besvikna.. Grym!!


..ooch så blev vi lite kära i killen till vänster båda två, like like

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Min mormor säger alltid att jag ska vara mer utlämnande i bloggen, med mina känslor osv. Brukar inte göra det av olika anledningar men ibland måste man bara få skriva av sig, och dela med sig. Så here we go. Jag kunde inte sova natten tills idag, för det pågick ett bråk i huset. Det var jag och så var det min värsta fiende, den där jävla prestationsångesten. Innan hade jag haft ett långt samtal med Jim om allt och när jag skulle sova insåg jag hur nära jag faktiskt är att traska rätt in i den där väggen alla pratar om. Samtidigt som jag smälte det och försökte komma på vad jag ska göra åt situationen, står en annan del av mig själv och pekar och skriker DU KLARADE DET INTE. Och så kommer besvikelsen och frustrationen och tillslut bröt jag liksom ihop lite grann. Det värsta jag vet är att göra folk besvikna och framförallt mig själv! Finns ingen värre känsla. Och jag vill så gärna klara av att jobba så mycket som jag gör, för jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt. Men så som jag mått på sistone ska man fan inte göra. Så då måste jag ge upp, och jag ger aldrig upp. ENVISHET är något jag ärvt från min far och det brukar vara en bra egenskap. Fast kanske inte just nu då. Sov hur som helst tre timmar innan jag gick upp, åt, och la mig i soffan. Maja kom ut och jag bröt ihop lite till. Men nu råkar det vara så att jag har världens bästa sambosar så efter ett tag kändes det bättre och väl på jobbet pratade jag med bossen om att sänka mina tider. Själva passet gick kanon och tro det eller ej ser jag fram emot att jobba imorgon. Trots att det är fredag, stängning och no life-varning. Okej, kan väl erkänna att jag hellre suttit hemma och sett på norska idol men det känns ändå bra. Och jag mår bra, egentligen. Ska bara få tillbaka en del av mitt liv, en skymt av fritid och lite såndär.. vahetere.. energi! Så, nu vet ni. Tack gode gud att jag inte har femtitusen läsare!! Haha. Och kommer säkert ångra mig i efterhand att jag publicerade detta. Men åh vad jag behövde få det sagt. Kram

jag går inte isär, när jag går med dig ♥

Rich bitch baby

Tja! Idag fick jag min första donkenlön. Den satt fint. Hej då.

Kom tätt intill, det är okej. So I can shake you

Godkväll! Har haft en helt underbar helg verkligen. I fredags var jag och Pontus på Erik og Kriss konsert då. JAG tyckte ju dom var asbra, frågan är om min kavaljer var lika imponerad.. haha. Men kul vare i alla fall. Och jag menar, när trummisen i bandet lägger till en på facebook måste det ju varit en lyckad kväll?

Igår blev det obligatoriskt lördagsvinande i huset, där resultatet av drycken var lite varierande från person till person... Alla fem åkte i alla fall vidare till pojkarna på Grönland, men bara två tog sig vidare ut på stan. Killarna åkte hem och jag blev liksom kvar. Klagade dock inte då jag hade fint sällskap av en skön finne och Håkan Hellström. I morse bjöds det på kycklingspett och sen dess har jag bara svullat. Imorgon tänkte jag nämligen ta tag i mitt liv. Back to fatcamp alltså. Återstår att se om jag lyckas lika bra som sist.

Åh, för ett år sen var jag på Disneyland i Florida, glad, brun och utan en tanke på jobb. Nu sitter jag här, blek och trött med en 60timmars arbetsvecka framför mig. Men jag klarar mig alltid va. Let's freakin do this.

Jeg lever i en drøm

"Wow, you've got like the perfect american accent", en kommentar som gjorde min kväll. Eller kanske inte bara kommentaren, killen var nämligen dessutom riktigt trevlig. Vi hade en lång pratstund och jag tipsade om hostel i LA. Fattar ni, JAG Emilia från lilla Hagby tipsar en australienare om bra ställen att bo på i Hollywood. Rätt fräs.

Sen kom en annan kille in och sa Gratulerer!! Sees imorgen da :) och räckte över ett kuvert med mina biljetter, en (signerad såg jag nu) cd, en liten grattisbrev/lapp/greja och ett plektrum från deras band Lucky Stroke. Haha, sjukt nice. GLEDER MEG tills imorgon alltså, äntlingen fucking ledig också! Kommer knappt ihåg när jag var det senast. Ska bli riktigt skönt.


LUCKY lucky lucky



Hahaha hur nice?! Konsert med Lucky Stroke, BYZ, Björn Rosenström, Nick & Jay och så huvudartisterna, mina favoritpojkar, ERIK OG KRISS på fredag alltså. Kommer bli så pinsamt när jag står där med alla 18åringarna och kan varendaste låt, meen de e okej som jag brukar säga. Fan vad kul.

I'm lovin' it

ÅH har ett extremt jättesug efter Polly. Om ni ville veta. För övrigt är jag helt totalslut. Igår var det extremchill på jobbet och kom tillbaka idag med samma chillattityd men NEHE det gick inte. Var fan kö till dörren den största tiden av dagen och det var vääldigt få stunder vi inte hade någon alls. Min hjärna är kaos. Trots detta är jag på ett fruktansvärt bra humör. Fast jag inte har mycket till liv just nu så älskar jag det ändå. Uppskattar liksom det lilla, if you know what I mean. Nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova sött.


Har ju glömt visa! Gissa vem som fick nya skor i måndags liksom, näääjs. Bättre än mina gamla 42or som knappt satt ihop i allafall... Fett fräsiga med ju, hehe he he. Ne.

En fin helg

Hej vänner. Har haft en riktigt bra helg i Oslot. I fredags grillade vi lite på verandan. Eller, det var tanken i alla fall, men gick sådär måste jag erkänna, haha. Sen myskväll med massa choklad, chips, ostbågar, nötter och salta bilar. MÄTT. Så en film och singstar med gitarrspel på det, supermysigt!

På lördagen blev det först en massa jobb, men på vägen hem plockade vi upp sushi, gottit. Så kom Jims föräldrar på besök och det blev plockmat med ost och kex och frukt och vin. MÄTT, igen. En utgång blev det såklart också, slutade i en soffa på Fugazis övervåning efter en sväng på vårt kära Nichols, fint värre! Eller det slutade ju inte där heller.. Helt plötsligt var vi nämligen på grönland och Vutte bjöd mig på världens godaste brownie. Lite mycket mat känner jag här nu. Vi sov hur som helst hos killarna och efter en alltid lika pinsam walk of shame, blev det jobb till stängning. Så blir det fram till fredag då jag har workat 13 dagar i rad. Redan utsliten. Men nästa vecka får jag min första lön, kaaa-chiiing!

Har tappat bort min kamera lite.. men här är en bild på lördagsmyset. Riktigt trevligt faktiskt, inte ofta den här bruden pratar politik ska ni veta, hehe. Fett mycket vuxenpoäng! tills vi hamnade på nattklubben då..

Oh chariot

Hallåå, jag lever och har faktiskt LEVT de sista dagarna. Tänkte fortsätta leva lite extra ikväll då det är första lördagen jag inte stänger sen jag började på donken. Vin vin vin. Men först jobb i några timmar.. Vi snakkes da :) Pöss.

lite såhär kanske?!

Wake me up when september ends

Heeej! Är på helt stört jättebra humör, det enda problemet är att klockan är halv tre och jag har ingen att dela min glädje med. Typiskt. Vaknade av röster och insåg att det är idag Matilda kommer på besök. Blev asaglad att jag hann se henne i några minuter i alla fall.. Sen begav jag mig ut på en löprunda och det gick faktiskt bra :) Taggad på att komma igång med träningen igen, hur jag nu ska hinna med det. Löser jag nog. Idag fick Pontan jobb med, så jäkla nice! Det går bra nu liksom, det går bra nu. Och imorgon är det september!! Vad hände där?

En septemberkväll för ett par år sen. Kräftskiva my heart.

RSS 2.0