Satans Järnvägar

Resan hem igår blev elva timmar längre än jag tänkt, tack sj! Ljusglimten var att jag var i mysigt sällskap och fick ner både pizza och kladdkaka. Var tillslut i Oslo vid kvart i sju i morse, i huset vid kvart över och åkte till jobbet kvart i åtta... Kul. Gick grymt bra att jobba ändå. För att jag inte skulle somna höll jag igång non stop och målade grisar, klippte hästar, städade, diskade och lagade mat. Dagens oh no blev allså inte att jag somnade under nått blöjbyte, utan att "om sanningen ska fram" har börjat spelas på norsk radio. Kommer avlida, på riktigt. Får ta och berätta om balen imorgon för nu ska den här bruden sova stenhårt, natti.


Häng i Götlaborg

Helt slut efter kvällen igår, bara några timmars sömn och så förstärkningsbuss och missad anslutning på det. Hänger hemma hos Amanda nu, med Gustav och Sofie. Bussen går vid halv tre.. Sjukt taggad för jobb imorgon ver.kli.gen. Kul igår iallafall, snyggaste baldejten hade jaaag! Puss

Love

Grattisgrattisgrattis! Du är så fin, min underbaraste mamma ♥

Like an apple on a tree, hiding out behind the leaves, I was difficult to reach. But you picked me

Sådärja, efter lite morgonpanik som resulterade i ett par timmars kvalitetstid med pappa sitter jag här nyduschad och fin. Tror att det mesta är fixat inför imorgon, bara klorna kvar. Ska packa färdigt väskan med, för jag hinner inte hem mellan balen och avfärd så allt måste fixas idaaag.

Resan igår gick fint och Frej mötte upp mig på... donken. Haha. Sen blev det en sväng runt Hansa innan vi drog till Hossmo för att kolla kass fotboll. Äe, det gick inge vidare alls för mitt favoritlag och inte fick favoritspelaren vara med heller. Men vi fick prata med lite vänner och käka boller så vi klagade inte.

Efter matchen blev det utgång med mamsen som fyller år idag, pass på. Krögers och Harrys och en shot för mycket. På grund av Jimmy lär vi hamna i Kalmar posten med, inte helt okej känner jag sådär lite spontant. Men trevlig kväll må jag säga. Trevligare ska det bli imorgon. Längtar.

Jogeeee var glad trots förlusten, bra det

Sees imorgon

Eftersom jag är ute i fett dålig tid (som vanligt) hinner jag inte säga mycket mer än att jag kommer hem imorgon, att en peace & love biljett nu är min och att en ny liten röd kamera ligger på mitt sängbord. Ni som är vänner med mig på facebook vet med andra ord redan allt det där så nu säger jag godnatt.

Haha jo förresten, Cornelia visade alla barnen hennes bakgrundsbild på Megan Fox i mobilen och frågade vem det var. Alla svarade "Milia", SCORE!


Black eyed peas, linkin park, coldplay, kings of leon, the hives, jimmy eat world, all time low, bruno mars

Oooch så hittade jag (läs: jim) en festival jag vill till hellre än p&l. Rock Werchter, Bryssel, vem är på? Nathalie, erkänn att du är sugen dååå!

Kom med meg, jeg vet vei

Idag var Nikolajs sista dag, MITT HJÄRTA GRÅTER. Haha, jag vet att man inte får ha favoriter men han slog fan alla. Vi hade hur som helst en liten avslutning för honom och de andra som slutar i Maj. Bjöds på grillad korv (igen), fruktsallad och en stört god chokladkaka. Muuuums. Förresten blev jag mirakulöst frisk över natten så mår kalas, däremot har Sanna blivit mycket sämre stackarn. Krya på dig älski!


Och här står jag kvar, för jag blir så dum av dig

Både Sanna och jag har fått sjukt ont i halsen idag så vi tog nyss en riktig myskväll framför No Strings Attached. Asbra var den, see it! Innan det hade vi felles dag, deras barnehage kom till vår och grillade kåååv. Fint. Pratade med bossen och hon har massa vänner i musikbranchen. Så hon lovade att hjälpa mig få in en fot på ett roligt jobb, eller kanske ett intership, i höst. Kuuuligt, jag håller tummarna. Sen nu när jag gick in i mitt rum fick jag nästan en chock. Hade glömt att jag städat, någon hade tydligen släppt en bomb eller något där inne så det behövdes verkligen. Nu är det finare än finast och jag ska krypa ner i min gosiga säng. Nattttti.


Etter regnet synger fuglene

Erik & Kriss, Cir.Cuz OCH Admiral P i Frognerparken den 5:e Juni! Hur guuutt. På en miljöfestival för barn.... haha! Kommer passa in som handen i handsken. Ska stå längst fram på alla framföranden och skrika med 14åringarna ;) Annars idag så har det inte hänt så mycket spännande. Förutom när jag visst hade en spindel på mig och en tjej skrek OH MY GOD du har en edderkopp i håret!! Jeg tuller ikke! Började såklart asgarva i sann Emilia-anda. Hon kollade på mig som jag var dum i huvudet. 

På radion all. the. time. Liker det.


Ps. Line, jag kommer tänka på dig när AddeP drar av Spinnvill ♥
Ps 2. Line igen, vad tror du om pojken där i början av videon? Peddomillis-material?

Om sanningen ska fram..

Som jag sagt många gånger förut och som jag skrek på dansgolvet igår: JAG ÄLSKAR OSLO! Staden som gav oss en helt sjukt underbar och rolig kväll igår. Smuttade vin hos systrarna Winroth innan vi begav oss till Tobbe x2. Hamnade tillslut på Fridays och grannstället Nichol and son. Vi dansade tills svetten rann och knappt kunde stå längre, så stört kuuul! Träffade en av Oslos snyggaste killar med, viktigt att tillägga. Svensk. Såklart. Dock var inte kvällen helt perfekt då någon snodde min kamera och pengar på trikken... Grattis idiotjävel, hoppas att du mår BRA när du använder dom. Majas jacka försvann inne på klubben med. Sug liksom. Men efter en kväll som igår är jag nästan beredd att säga att det var värt det. Nästan.

Millis och Mahjs posar sönder, som på den gamla goda tiden

Kärleksbrev

Hej Jim! Om du undrar var dina tre absoluta favoriter är så drog vi ut ikväll. Vi planerar att bli stupfulla och dansa tills solen går upp, så don't wait up. Kos deg! /tjejerna

T-t-take over control

Känslan av att vakna fem i sju och inse att klockan inte kommer ringa om fem minuter! Slår iaf känslan av att inte kunna somna om utan ändå gå upp vid halv åtta en lördag.... Nu har jag hur som helst fått i mig lite gröt och ska strax traska iväg to da gym. Härligt väder i Oslo idag med, blir nog en runda på stan innan vi korkar upp. Och en vecka tills jag kommer hem vänner. Fint.

Emilia och Sanna hjärtar Norge

Mister Saxobeat makes me dance brings me up brings me down plays it sweet makes me move like a freak

WOH, 8 timmars sömn var allt jag behövde. Energin idag har varit på topp. På jobbet var det disco hela dagen och sen körde jag ett grymt gympass, yes! Nu ska det bara bli lördag med så jag och brudarna kan ut och dansaaaa. "Tagg"


Er litt sliiiten

Shit alltså, vet inte när jag var såhär trött sist. Både jag och Cornelia har suttit som zombies på jobbet, inte orkat göra ett piss. Nu sitter jag mest och väntar in en okej tid att lägga sig. Fast den är ju faktiskt över 9, borde funka? Skulle stannat hemma i sängen igår känner jag, men det är ju bara 17:e Mai en gång om året, ikke sant. Helt skumt att det redan är onsdagkväll, så himla gutt. Snart helg igen!


"Emilia vill ha riktiga KORVSTÅND"

Vid 10 drog vi ut på byen som riktiga norrmän, något mindre uppklädda kanske.. Vinkade till kungen, kollade tåget och hängde i Kuba-parken. Mysig dag med två tredjedelar av mitt kollektiv. Nu är frågan om man ska orka dra ut ikväll också. Först måste jag baka något, stört sugen på choklaaad! :D


17e Mai

Kan någon säga till min kropp att det INTE är okej att vakna vid 8 en dag som den här... bah. Men nu när jag ändå är uppe och igång får det bli en stoooor kopp varm choklad för att fira lite, gratulerer med dagen Norge!!

You don't know me, and you don't wear my chains

Haha, vilken kvällllll.. Började asbra, med sjukt god mat och underbara människor. Sen kom fler folk och fler, och fler. Riktigt kul att så många kom, hade så sjukt roligt. Förlorade dock kollen där nånstans, helt plötsligt skulle alla dra, men jag sket i allt och stannade hemma med Jim. Då kom tårarna. Har inte gråtit så mycket på.. ja.. nej, jag vet inte när. Man ska nog inte skriva sånt i sin blogg, men det kanske är dags ändå. Har varit så positiv, uppåt och glad på sista tiden. Allt dåligt har jag bara slängt bakom mig. Nu kom allt det där jag slängt iväg ikapp mig och fyfan vad jobbigt det var. Fast skönt på samma gång, att bara få spy galla på allt som faktiskt är så satans jobbigt. Tacksam för att Jimpa var där och kunde ta emot all skit. Men nuu så har jag ju gjort det, så kanske kan gå tillbaka till att vara den där Emilia som alltid är på bra humör. Hoppas på det va. Nu kom Hanna hemtraskande och det är nog dags att sova ändå. Nattinatti peeps.


'Cause tonight is theeee night



Everybody's dancing in the moonlight

Blev varken parken eller eurovision igår. Istället bestämde vi oss för att dra ut och spenderade därmed halva kvällen gåendes i regnet. Först skulle vi då hitta till festen, utan mycket mer till beskrivning än "ett rosa hus" och guess what, det finns typ sjuhundratjugotvå rosa hus i Oslo!! Så vi vandrade runt i cirklar tills vi tillslut kom fram och iiin i värmen. Sen skulle vi byta location och fick då ut och traska igen. Och så när vi skulle ut på krogen då. Såg ut som dränkta katter allihopa men vi var glada ändå :) Trevlig kväll minsann.

Imorse kollade jag röstningen tillsammans med Putte och Jesper. Mycket spännande när man redan visste resultatet... meen ÄNDÅ. Fick ju se Saade liksom, ehe. När jag kom hem städade vi hela huset inför festen imorgon, jag fick den sköna uppgiften att ta hand om badrummet. Oooh så mysigt. Sen belönade vi oss med pizza och Eva och Adam. Lätt värt det!

En tub och en halv jeppeboy_90

Come on baby turn the lights off

Idag mina vänner, har Emilia shoppat! Såhär innan jag kollat mitt kontoutdrag känns det riktigt fint. En klänning, en bikini, ett träningslinne och en del annat smått och gott fick följa med hem till huset. Har även fått i mig en smarrig middag och nu återstår det bara att se vad det egentligen blir av den här kvällen. Hur eller hur lockar en powernap grymt mycket. Mhm, så får det bli. Natti!

Mer parkhäng och kramar på Tobias? eeeller Eurovision och en påse bilar? Help. Me.

Spinnvill

ÄNTLIGEN! no more emiliaifreakinusa, gött. Och hur mycket älskar ni min header?? Haha. Blir nog fint detta ska ni se. Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0