Love takes no prisoners

Vi är klara med projektarbetet, wooh! Bara presentationen kvar men den tar vi nästa onsdag. Så nu är jag alltså ledig en vecka. Känner igen det här.. Har i alla fall haft en riktigt rolig dag och vi har flummat mer än vi jobbat. Patrik från filmen Fjorton suger går på vår skola och han hänger i cafeterian där vi pluggar, hela tiden, så han har varit måltavla för vårat oseriösa humör. Är så roligt för det påminner mig om min tid på gymnasiet, där jag varenda rast + möjlig lektion satte mig och spanade byggelever i "caffan", haha. Underbara tider!
 
Tycker det är kul att Daniel, enda killen och 30 bast, hänger på oss fnittriga småbrudar ;) Trots alla pikar och frågor gällande hans inrutade mattider, matlådor, kosttillskott och träning. Idag frågade jag dessutom ut honom angående hans alkoholvanor. Stackarn. Summan av kardemumman är hur som helst att jag rådiggar vår grupp och trots att det på ett sätt är skönt, kommer bli så tråkigt när det är över. Kommer till och med sakna att bli mobbad över mitt nazi-sätt att lägga till kommatecken. Överallt. Hela tiden. Men man måste ju få en rytm, hehe.
 
Slog mig nu när jag pratade med Maja, att alla jag mött eller umgåtts med idag varit så glada och positiva att det förmodligen är därför jag är på så stört bra humör. En gubbe på Swedbank var liksom så skön att jag nästan ville byta bank. Aja, nu är det dags för en dusch innan jag glider ner under täcket. Natti.
 
 
Lite mys framför SATC mellan skolan och gymmet, inte fy skam ♥
 

Simma eller sjunk

NU satte jag mig framför datorn i vardagsrummet, för första gången idag. Vi satt med projektet 9-15 och när jag kom hem och fått i mig ett par knäckebröd däckade jag direkt. Var helt slut i huvudet. Jävla väder alltså. Sen upp igen och tagga igång för ett träningspass. Var riktigt seg på cykeln till en början och var såååå nära på att bara ge upp och gå hem. Sen tänkte jag att näe, KOM IGEN NU och bestämde mig för att köra all in istället, så det blev intervaller tills svetten sprutade. Sen knäböj med fria vikter, utfall, leg extensions, sittande benpress både en- och tvåbent och tillslut några övningar för magen. Kändes hur bra som helst och det var ett par skakiga ben som tog sig upp för trapporna till lägenheten vill jag lova. Nu är det hög tid att krypa under mitt varma täcke och drömma mig bort några timmar. Natti!
 

Now let me welcome everybody to the wild, wild west

Projektarbete hela dagen. Vi satsar på att vara klara på onsdag dock så det är bara att lägga i högsta växeln och köra! Efter skolan bar det av till Backaplan för ett gympass. Hamnade på Hisingens bakgator när jag försökte hitta dit och då jag såg Beck igår kan ni ju gissa hur kaxig jag var... Kom fram tillslut och möttes av värsta DJn och en massa montrar med proteindrinkar och energikakor. 25års kalas ja. Kom fram en kille i gymmet som ville visa mig massa knep och frågade om jag var från Bosnien. Tar det som en komplimang då min stora crush från gymnasiet är bosnie, hehe. Alen. Guden. Mums. Hur som helst, han kallade mig stark också så kunde inte bli arg på honom trots att han var helt sjukt irriterande.
 
Efter träningen satte jag mig i en gruppsal för föreläsning i träningspsykologi. Var väl inte riktigt vad jag hoppats på, men snappade upp ett par grejer om motivation i alla fall. Och "Vad ska man välja, krona eller klave? Ja, det beror ju på vad man singlar slant om" Hahaha, va? Aja, nu ska jag bädda ner mig. Snakkes!
 
Så otippad, så bra.

Like volcanoes we erupt til we subside

Snacka om myshelg. Blev en lugn kväll igår också, denna gången tillsammans med mina roomies. Vi tvättade lagade svingoda pajer och chillade framför tvn med varsin påse lösgodis. Idag bjöd Freddan på bio och vi bänkade oss på de bästa platserna för att dregla över mr Craig aka. mr Bond. Hur kan det vara tillåtet att vara så snygg när man är 40 plus? Åh. Har hur som helst velat se Skyfall sen den släpptes och den levde verkligen upp till förväntningarna, så den tycker jag ni ska se om ni inte redan gjort det. Efter filmen tog vi en runda på stan och jag köpte INGENTING. Har varit så duktig på pengafronten denna veckan att jag bara vill ge mig själv en puss på mun. Dessutom tänkte jag öka kontot lite genom att åka tillbaka till Oslo på fredag. Om Pontus släpper in mig innanför dörren igen?
 
Skeptisk
 
 
 

Go hard or go home

Var hur mysigt som helst igår! Vi åt massa god tapas och snackade skit innan vi började måla naglarna(!!) haha. Snacka om tjejkväll. Vissa la ansiktmask också men där gick min gräns ;) Sen spelade vi partversionen av Alias och mitt lag vann, wohoh. Plus att Davidson vann över West Virginia, SÅ braaaa. Nu har jag precis smällt i mig en stor frukost och ska snart ta Freddan i handen för veckans sjätte pass på gymmet. HEJA!
 
Bäst av allt är att det var precis lika gott som det ser ut. Mums.

Go Wildcats

Det första jag ser när jag kommer hem är min vän Chris som spelar i Davidson skrivit en statusuppdatering om deras match sänds på ESPN. Score! Collegebasket gör något med mitt hjärta alltså, haha. För bra är det. Saknar verkligen kvällarna när Elin och jag gick och såg pojkarna spela rumporna av motståndarna och sjunga med i "nationalsången" Sweet Caroline. Vi brukade även spela på deras utomhusplan och glömmer aldrig när halva laget kom och ville spela med oss. Kände mig så SJUKT liten! Nu hann jag inte se hela matchen, måste rusa iväg till tjejerna, men GO WILDCATS!!
 

Knockout November

Upp med tuppen idag för projektarbetsmöte. Var hemma igen vid 10 och åt lite mellanmål innan jag begav mig ut till Skatås med Maja pratande i öronen. Nu ska jag snart iväg till gymmet och sen bär det av för lite ladies night hos Sofie. Blir nog mysigt :) Ha en fin helg!
 

Backa Bak

Så blev det torsdag kväll och snart dags för helg igen! Har haft en fin dag som inleddes med intervaller på cykeln. Var första gången jag testade, hatar ju kondition men måste börja lägga in lite fler sånna pass. Det var gött dock, svettades så det sprutade, helt galet. Ha inte shorts på er när ni cyklar fort bara, haha, såna jävla brännmärken på insida lår nu vill dö. Körde även en omgång ben ikväll så dom är härligt genomkörda vill jag lova. Annars har det inte hänt mycket alls, vet inte vad jag gjort om jag ska vara ärlig. Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på Näääk & Nimo och ser fram emot imorgon. Puss på er.
 
 

Reach for the stars, but never settle for the moon.

Wohooo, idag kom den! Mitt hjärta, min älskling, min iPhone. Inget avi så långt ögat nådde, men tack vare Hannes fick jag kollinumret så gick med glada steg ner mot Redbergsplatsens tobaksaffär för att hämta ut den. Och vad ser jag på vägen dit? Mitt förbannade avi liggandes på marken!! Drar upp brevbäraren mot väggen imorgon vill jag lova ;) Aja, nu är den här i alla fall och det känns hur bra som helst. Lyckades synka den med min gamla, snodda iPhone så slapp skriva in varenda kontakt med, plus att jag fick alla gamla appar och grejer, nöjd tjej.
 
Är ledig imorgon och det ska faktiskt bli skönt med en dags sovmorgon efter två tidiga morgonar. Skönaste projektgruppen har jag dock som tur är, har mest suttit och garvat hela dagen. Trots det känns det bra att man börjar se ett litet slut av den här kursen. Är redo för lite vanligt hederligt inbankande av fakta nu känner jag. Nehe, om man skulle ta och sova en sväng. Godnatt!
 

Varenda litet ögonblick, som vi gjort till något stort.

Åååååh. På fredag spelar Lilla Sällskapet på Pustervik! Har verkligen, verkligen inte råd men uppmanar alla andra i den här staden att GÅ DIT. De stod nämligen för en av de bästa spelningarna på Peace i somras. Kommer ihåg att både Natta och Jennie tackade mig för att jag dragit med dom, haha. Minns även att jag blev kär Eriks jacka. Fasen, nu längtar jag tillbaka.
 

Vi drar dit palmerna bor

Har precis spelat beachvolleyboll med klassen, helgrymt! Det var liksom ingen som tog det på blodigt allvar men vi fick ändå till lite spel, så det var sjukt roligt verkligen. Känns som jag kommer få lika stor del träningsverk från allt squatande som av gångerna jag vikt mig av skratt. Förvånansvärt pigg idag dessutom. Har vaknat ungefär femtiotre gånger inatt helt utan anledning. Sen upp 8 för projektarbete och föreläsning. Bra start på dagen dock, gjorde bananpankakor med kvag och bär. So damn goood. Food porn, som min gode vän Frej hade sagt. Nu ska jag iväg och träna spagettiarmarna, hej!
 

Dancing the whole way home

Mitt humör idag alltså, på TOPP.Var asvarmt ute och solen sken som aldrig förr. Skinnjackan fick göra comeback när jag tog mig bort till skolan. Sandra och jag var svineffektiva så blev inte kvar länge. Hem för lite Fredrikhäng istället. Har inte sett mannen sen innan Oslo någon gång, sick! Sen drog jag iväg på ett spinningpass och det var det bästa jag någonsin varit på. Bra dag alltså, har inte ens orkat sura över att min mobil FORTFARANDE inte kommit. Har börjat fila på hotbreven till Telenor..
 

Den här går ut till mina saknade vänner

Det råkar vara så att jag tycker väldigt mycket om er.

I will hold you forever.

Nu har frugan åkt hem igen, känns redan ensamt. Men några fina dagar har vi haft tillsammans minsann. Hade bestämt mig för att inte shoppa igår men självklart kommer jag hem med alldeles för många kassar. Väldigt fina saker dock, så är mycket nöjd. Nu låser jag in plånboken på obestämd tid, funderar på att köra nyktert fram till jul dessutom. Eller nja. Ska försöka få lite ordning och reda på mig nu i alla fall. På tiden.
 
Tillbaks till helgen var det riktigt kul att se Hannah och Sarah igen! De kom hit igår också, för lite förfest innan vi intog Excet. Träffade även Andy som var på besök och avslutade kvällen med honom och hans sköna vänner på Fjärde Långgatan. Mysigt gitarrspel och apelsinchoklad, alltså DÅ går det inte må bättre.
 
Älskade älskade vän.
 

I'm so fuckin happy I could die.

Dagens enda ljuspunkt var passet på gymmet. Förutom det har jag mått som en påse skridskor. Men morgondagen ser riktigt fin ut! Tänkte inleda min lediga fredag med träning, innan jag möter Sarah och Hannah, två tjejer jag firade midsommar(dagen, om man ska vara petig) med i USA. Har inte sett dom på två år nu så det ska bli riktigt kul!! För att toppa dagen kommer även frugan på besök framåt kvällen. Kan det bli bättre eller? Skulle inte tro det. Godnatt på er.
 
Haha Sally och Sally ;) Midsommardagen '10, Charlotte NC.

Lyxvarianten

Jag lever! Har inte varit "hemma" så mycket bara, utan varit på språng all. the. time. Kom som sagt fram i söndags och åkte direkt till mcDonald's för att jobba 4 timmar. Kramade på alla saknade, försökte komma ihåg hur man skulle göra och sken upp varenda gång en stammis kom in. Sen kom Pontan och hämtade mig och så såg vi EMA i soffan och snackade tills alldeles för sent. Lyckan i min mage går inte att beskriva.
 
I måndags träffade jag Matilda och vi gick längs Bogstadveien, genom Slottsparken, nerför Karl Johan, genom Arkaden, en runda på Oslo City, shoppade en väska på Byporten och efter en vandring längs Aker Brygge satte vi oss och tog en kaffe på Wayne's. Fick med andra ord se de flesta platserna jag saknat. Himla mysigt att träffa Tildan igen med, vi hade ju endel att ta igen. Sen, eftersom jag är alldeles för snäll, jobbade jag ända till 22. Gick hur bra som helst! Efteråt åkte jag med de två tjejerna som tog över efter mig och Linnéa till en bar och drack Öl. Najs.
 
Igår jobbade jag mina sista timmar och åt min sista mcDonaldsmat. Var svårt att slita sig därifrån men tillslut gick jag till Pontus och duschade. När han kom hem gick vi vidare till Simon och kollade på hockey och sen ner till Gamle Major för lite öl. Lilla Jimpa kom förbi också och så fick jag äntligen min kamera. Woho!
 
Nu är jag alltså inne på sista dagen här, 13.30 går bussen. Ska bort och säga hejdå till bossen och ta mig ner på stan en sväng. Haadeee haadeee.
 
 

What happens when dreams wake up?

Snart framme i Oslot. Att åka buss dagen efter klubb är väl inget jag rekommenderar men o detta fall värt det. Hade galet kul igår. Fördrinkar hos Kajsa Dee med sköna tjejer, innan vi drog till herr Atak. Där befann sig halva Kalmar men det var gött. Festen fortsatte på Clooney's där jag shotade tequila för första gången! Får betyget 5 av 5 mexikanare. Nehe, nu börjar jag känna igen saker utanför fönsterrutorna här. Snakkes!

Novacaine

Folk brukar tycka att mina matvanor är lite konstiga. Idag bestämde jag mig till exempel för att ha mini-julbord här hemma. Ägghalvor med räkor, löksill och ostknäcke. Helt normalt. Gott var det i alla fall. Choklad, ananas och russin till efterätt i soffan sen. MUMS! Nu ska jag se finalen av X-Factor och sen somna in. Är så stört trött, men för första gången på länge är det vid rätt tidpunkt på dagen. Tack fina höstpiller från apoteket, haha, high class junkie. Imorgon står yoga först på schemat. Tänkte ta sovmorgon men Paolo Robertos ord ringer i öronen på mig "Att vara stel är ett val.." bah.
 

"Kvitteeeeriiiing"

Pratat med bossen om att jag kommer till Oslot i helgen, så råkade boka upp mig på jobb under cso-tiden de dagarna jag är på besök, hehe. Ska bli sjukt roligt faktiskt. Springa runt som en galning, le dumt mot idiotkunder, skrika argt men kärleksfullt på köket osv. Men framförallt. Krama på mina smågutter.
 
 

Ah la meg deg med til Oslooo

HÄR har ni en trött men glad tjej. Slog mig mitt under projektarbetet att vi är lediga i en hel vecka nu. Fick självklart panik och var nära att boka en sista minuten ensam, bara för att jag kunde, haha. Bokat en resa har jag dock gjort, 19 kronor kostade den och turen går till Oslo. Som jag saknar den staden, kommer bli greit. På söndag bär det av och innan dess väntar alltså en helg i den här staden. Får väl se vad den kan bjuda på.
 
Tänkte våldgästa dessa herrarna. Bruden i mitten har jag ingen aning om vem det är. He. he.

Här bor jag!

 

Boxes, jars, suitcases. Anything I can find.

Lucky number Slevin. Se den om ni inte gjort det. Bästa filmen på länge och Freddan och jag gosade ner oss i soffan med clementiner, nötter och russin. Var sååååå nära att springa ner till Ica för lite godis, men icke. HIGH FIVE på oss. Fick ju med honom till Sportlife igår med, så nu bara kör vi. ;)
 
Innan filmen städade jag och rensade ur hela mitt rum. Och då menar jag verkligen rensade! Väskor, lådor, burkar, boxar, smycken, smink. Känns så jävla GÖTT rent ut sagt. Nu ska jag hoppa i säng och ladda för en heldags arbete med projektarbetet imorgon. Hejaheja!
 
 
The unlucky are nothing more than a frame of reference for the lucky, Mr. Fisher. You are unlucky, so I may know that I am not. Unfortunately the lucky never realize they are lucky until it’s too late. Take yourself for instance; yesterday you were better off than you are today but it took today for you to realize it. But today has arrived, and it’s too late… You see? People are never happy with what they have. They want what they had. Or what others have…

When you get worried, I'll be your soldier

Den här är till Linnéa så att hon kan gå och lägga sig.
 

Hälsopromotion

Jag vet inte om ni läst Katrins inlägg om SATSreklamen men jag måste bara få skriva av mig lite. Som hälsostuderande har jag insett hur problematiskt det är att uttrycka sig när det kommer till begreppet hälsa. Folk läser in så mycket i det som skrivs och vad man ser. För vissa är man bara hälsosam om man har lite mysigt fett på kroppen och för andra handlar det om att få bort just det där hullet runt midjan.
 
Nu verkar det dock som om vi i sverige har gått från att vilja se ut som anorektiker, till att tycka det är okej att vara överviktig, för att det är naturligt? Men nej, det är INTE naturligt att vara överviktig eller fet. Det är en hälsorisk. Fact. Sen menar jag absolut inte att man ska vara pinnsmal, tvärtom kan en undervikt snarare innebära en ännu större hälsorisk än en övervikt.
 
Sen att Katrin går på kvinnan på bilden tycker jag bara är onödigt, trots att det bara är för att skapa debatt. Hon har tränat i 13 år och det är ju SKITBRA! Men det handlar ju trots allt inte alls om henne. Det handlar inte heller om att man ska behöva gå på en diet och träna stenhårt, eller viga sitt liv åt att bli någon jävla hälsomänniska. Det handlar däremot om att man inte ska stoppa i sig massa onödigt skit hela tiden. Att man ska upp och röra på sig! Lovar att det där passet på gymmet ett par gånger i veckan inte gör någon skillnad om du resten av din vakna tid sitter på en stol och trycker i dig mättat fett och socker. Hälsa handlar om att må bra, att vara sund, frisk och lycklig. På insidan. Sen att vissa ändå tolkar detta som att se ut som antingen Kissie eller Blondinbella gör mig bara trött.
 
Finns så mycket mer jag har att skriva om det här men folk har så lätt att bli provocerade och upprörda när det kommer till hälsodebatten. Det är bara att se på kommentarerna till inlägget. Många använder argument som att "man kan vara sjuk", eller ge andra anledningar till att det "inte går att träna". Ja okej, jag kan köpa den, men kom igen, hur stor del av vår befolkning handlar det om då? Handlar det om dig? Nej precis, upp ur soffan med dig! ;) Hur som helst, var bara tvungen att ge min synpunkt på det här. Tack för mig. 
 
 
 
 
 

My body is talking to me, it says time for danger.

Är ledig idag (igen) och det var SÅ skönt när jag vaknade vid 8 och jag insåg att jag fick sova lite till. När jag väl gick upp en timme senare gjorde jag världens frukost med ägg, yoghurt+kvarg+bär+frön+nötter, kaffe och ett glas cvitamin. Sitter fortfarande i mina myskläder och ser på en av mina favoritfilmer, Rent, och mår som en drottning. Om ett tag tänkte jag kravla mig ur den här sköna outfiten för en tur till Skatås innan det börjar regna. Ikväll står spinning på schemat och jag är så PEPP. Är på världens bästa humör idag och har en sån där känsla av att inte vara skyldig världen ett skit. Den här dagen är min!
 

I'm coming hoooome for christmaaas

Bokade nyss en tågbiljett till Kalmar den 21a December. (Vem vill ha den stora äran att hämta mig i stan kl 10? Hehe.) Detta innebär alltså att jag kommer fira jul hemma för första gången på tre år! Tror att förra årets jul i Oslo med Pontan och killarna kan bli svårslagen, men nog ska det bli mysigt. Köpte ingen returresa dock, har inte riktigt bestämt mig för var eller hur nyåret ska firas. Någon som vet något kul? Nehe, nu ska jag iväg och döda mina armar, hejhej på er.
 
Christmas morning. Davidson, NC. 2010
 
Julfylla. Oslo. 2011

"Hej, jag heter Felix.."

Hotellfrukosten igår var helt sjuk. Åt av ALLT. Frallor, bacon, sill, fil, frukt, kakor, you name it. Sen spelade killarna sig vidare till A-slutspel och vi drog till Ikea och köpte lite nödvändiga grejer till mitt rum och lägenheten. Impulshandlade även en soda stream, hoppsan. Lär få leva på knäckebröd och vatten denna månaden, MEN det är ju i alla fall bubblat vatten. Matchen efter det hade dom övertaget hela vägen men fick in ett par skitmål och förlorade tillslut på straffar. Så himla orättvist och tråkigt, men det är ju så det är.
 
Resten av kvällen satt jag och skruvade, snickrade och fixade med mitt nya sängbord och byrå. Till sällskap hade jag en stor påse lösgodis och flera gånger kom jag på mig själv med att stoppa skruvar i munnen, haha. Insåg även att vi inte har någon hammare utan jag fick använda brödkaveln till spikarna. Kreativiteten. Möblerna blev dock färdiga tillslut och rummet ser riktigt fint ut nu, ska fixa bilder sen.
 
Inledde den här söndagen med en alltid lika rolig tvättid och sen sprang jag bort för att se brorsans sista match. De vann överlägset och Felix gjorde ett äkta hat trick!! Woh, stolt syster. Dessutom hade jag värmt glögg och mamma hade med sig en låda pepparkakor så var nog nöjdaste tjejen på Heden. Sen kramade jag familjen hejdå och sicksackade genom Djurgårdarna fram till Ullevi för ett pass cxworx och massa ben. Tog mig knappt upp för trappan här hemma, gött. Nu ska jag slänga mig i sängen med en film. Sayonara.

Världens bästa bror ♥

Slut för alltid

Full rulle idag. Inledde dagen med ett träningspass innan jag begav mig bort till Heden. Felix och hans Kalmar FF spelade skiten ur ett gäng stockholmare och jag var så stolt. Tog med mig mamma och Christer hem till lägenheten och rörde ihop en pastasallad som blev hur god som helst!! En matkoma och en dusch senare var det dags för match nr 2 som inte gick riktigt lika bra, då de fick spela med en man mindre hela matchen pga utvisning. En av killarna fick dessutom åka till akuten efter en läskig smäll, fyyy. Efter matchen tog jag vagnen mot andra lång för lite pubhäng för att fira tentainlämningen. Var mest folk jag inte brukar umgås med (läs: aldrig ens hälsat på) så det var kul! Tog det rätt lugnt dock, måste ju vara fit for fight för hotelfrukosten imorgon. Ska äta tills jag måste rulla bort till fotbollsplanerna, hihi. Puss och godnatt.

When you see my face oh it gives you Hell.

Förstår inte varför jag ska vara så förbannat trött hela tiden. Hela den här veckan har jag känt mig som en döing. Igår kändes det dessutom som om någon kört mina ben genom en mangelmaskin och gosat till det lite extra över knäna. Ställde in all träning och gosade istället till det i soffan med en svingod laxsallad a`la Freddan och Emilia. 20 minuter innan Ica stängde tog vi löpet ner för trapporna och köpte varsin stor påse godis och jag njöt av varenda tugga framför the Expendables 2. Sylvester Stallone alltså. Jag säger då det.
 
Brorsan spelar GAIS Open i helgen, så idag blev det en fika med honom och min fina mor. Sen lämnade vi av honom bland sina lagkamrater och chillade lite på hotellet med mammasnyakille. Haha, okej. Christer. Avslutade kvällen med grekiska biffar som jag varit sugen på sen jag flyttade hit! Så sjuuuukt gott. Fortfarande mätt. Imorgon ska JAG bjuda på lunch, ångrade mig i samma sekund orden flög ur min mun. Jag hatar ju att laga mat åt andra? Prestationsångesten. Men ja, tips mottages vänligen. Nu ska jag sova bort den här tröttheten en gång för alla. Natti.
 
Filmen gav väl igen WOW-effekt direkt, men helt ok. Det går ju inte klaga på den här uppställningen dock, smarrig.

RSS 2.0