Det gjorde mig stark

 
Frej länkade nya singeln från den snyggaste pandan ever och jag älskar den. Körs på repeat samtidigt som jag jobbar för fullt med att hålla ögonlocken uppe. Förstår inte hur man kan vara såhär trött när klockan är inte ens är 8. Nu är det kolsvart ute men var fakiskt helt sjukt fint väder ute i morse. Tog mig bort till favoritstället Skatås och vandrade runt tills jag tappade bort både tid och rum. Fick stressa hem när jag insåg att jag skulle befinna mig i skolan en timme senare. Där improviserade jag mig igenom en hel redovisning men tycker det gick fint ändå. Nu är jag ledig tills på måndag! Vadå inte ha höstlov på högskolan? Det fixar vi.

We'll be coming back

Förlåt mig men fy faaan vilken omotiverande dag!!! Fick dra mig själv upp ur sängen imorse, trots att jag inte behövde gå till skolan förrän 10. Föreläsningarna idag kändes totalt meningslösa så vi fokuserade mer på quizkampen och instagram.. När jag kom hem slängde jag i mig en stor sallad och en kopp magiskt kaffe innan jag begav mig iväg till zumban. Även där var motivationen pinsamt låg och jag led med vår stackars instruktör. JAJA, nya tag imorgon. Men yes, nu kom jag på att jag glömt kolla helgens X-Factor, kvällen är räddad! :D Haa deee.
 
 

My chick do stuff that your chick wish she could

 
Tadaaa! Ett stycke Desperate Housewife! Halloweenfest i en källare igår alltså och det bjöds på mat, kladdkaka, frukt och massa annat gott. Åt halvt ihjäl mig, drack vin och pratade på. Träffade flera gamla vänner och det snackades om allt från pinsamma minnen till amerikanarnas fetma. Underbart. Drog tillslut in till stan med en nyfunnen vän för att winga henne i jakten på sin mr Big. Gick hur bra som helst och, han var förövrigt riktigt skön och bjöd på shots som inte var 4or eller 6or, utan glas. Fyfan. Drog sedan hem nöjdare än nöjdast efter att inhandlat en efterlängtad cheese på donken, haha äntligen. Oh well, sista dagen det inte ska regna på över en vecka idag tydligen. Så nu ska jag ge mig ut på en långrunda i fina Skatås. Hejhej.

Halloweeeen

Slänger i mig keso och varma bär efter två timmar på gymmet. Feelin goood. Som en blixt från en klar himmel slog det mig också vad jag ska ha på mig ikväll. Eller ungefär i alla fall. Men det får ni se senare, mehe. Här är jag under tidigare år.
 
2010
BÄSTA Halloween någonsin firades under mitt år i Charlotte. Jag var grottkvinna, eller "sexy cave lady" som min värdfamilj sa, haha ;) Kevin Rudolph och Ke$ha spelade på en parkering och det var såååå gryyyymt! Sen åkte jag och Elin för party på Davidson College och efterfest med två fotbollspelare. Kolla förresten hur lite jag har på mig!! Inte ens en jacka! Hade ju frusit ihjäl om jag gått ut sådär ikväll :(
 
2011
Året efter bodde jag i Oslo och vi hade Halloweenfest i Huset med en himla massa människor. Drog på mig studentklänningen, lite tyll och huggtänder och förvandlades till vampyrbrud. Även detta året var svinkul. Lite drama i mitten där då, men det kompenserades upp på slutet. Bovarna drog ut på byen och vi som var kvar körde järnet tills solen gick upp. Underbar, underbar kväll.
 

I don't care, I love it

Har bara sovit 5 timmar inatt men känner mig ändå utvilad av någon konstig anledning. Tröttheten lär väl väl slå till mig i ansiktet efter lunch. Var både ledig och hade vilodag igår men tyckte jag var rätt effektiv ändå. 4 timmar i skolan och alla frågor på hemtentan är klara, så gött. På kvällen var jag ute och gick med Jenny i en timme och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter promenaden tog jag vagnen till Simon där mina andra pojkvänner också höll hus. Vi tryckte i oss chips och godis framför en film och sen drog allsången som vanligt igång, haha bästa. Fina är dom mina killar. Avslutade natten med att skämma ut Micke genom att dansa zumba på Centralstationen. Nu ska jag snart dra till Sportlife för lite snyggare zumbasteg, innan jag laddar om för Haloweenfest. Känns bra att jag inte har en aning om vad jag ska klä ut mig till än. Löser sig väl.
 

On the pursuit of happines

Lugn skoldag, vi satte igång med vårt första projektarbete. Ska undersöka folks kostvanor efter träning, kan bli rätt kul faktiskt. Efter seminariet satte vi oss och fixade inför en workshop om skräpmaten i USA. Mycket mat nu alltså och det gör mig konstant hungrig, haha. Inte just nu dock, åt som bara den efter Sh'Bam passet. Food is Good.
 
Lite mer spännande händelser idag var t.ex. när det kom fram en man på spårvagnen och ville ge mig ett löv?! Jag blev så förvånad att jag bara stirrade på honom, så han gick stackarn. Sen överraskade Fredrik mig med att halta hem tidigare. Visade sig att han blivit påkörd av en bil!! Han är fortfarande hos läkarn så börjar bli lite orolig i magen, men det löser sig nog.
 
JUSTE håll på att glömma!!! Köpte Emmabodabiljett ikväll med!
Hoppas på en lika grym vecka som förra året.
 
Pontan och jag, och Tremlan där bak. Emmaboda 12.

Hvor det er en vilje, det er en vei

Shit alltså, den här dagen har varit som världens berg- och dalbana. Träffade Maja på stan, köpte mina hörlurar och drog hem till Elin för en smarrig lunch. Någonstans på vägen därifrån lyckas jag dock slänga en del av lurarna i backen. Får panik när jag väl är hemma och inser detta, springer hela vägen tillbaka men den är GONE, BORTA, VÄCK. Plus att jag glömde mobilen och Elin skulle lämna Maja på centralen, suck. Blev svinarg på mig själv och gick och pumpade järnet på gymmet. Mina armar fick smaka på det vill jag lova!
 
När jag efter mobilhämtande, missade bussar och stängda affärer, tillslut kom hem står det att vi fått reda på tentan. Och TA MIG FAN, jag fick VG! Tre poäng ifrån full pott vägde ju definitivt upp skiten den här kvällen. Självförtroendet tillbaka, och efter att ha varit sjukt segstartad har jag bestämt mig för att döda den här hemtentan nu. Go me!
 
Underbaraste höstvädret idag med, kärlek!

Noah - Sexy and I know it

Alltså. Hur bra?!
 

Beats

23 Oktober vilket betyder att Sören har namnsdag och ja, FY SÖREN vad ledsen jag blev imorse när jag råkade dra sönder mina hörlurar! Har varit väldigt tyst i mina öron idag med andra ord. Prio ett när jag träffar Maja på stan imorgon är ett par nya. Förutom sönderslitande av hörlurar har dagen bestått av pw, föreläsning, plugg och sen var jag på Yoga för första gången på nästan två år, skönt vare. Utstrechad och go kryper jag ner under täcket och inväntar en ledig dag. Soft.
 
Ge mig!

This has gotta be the good life

Var lite duktig idag och satt kvar i tre timmar efter föreläsningen för att skriva på hemtentan. High five! Nu ska jag svira om till träningskläder och inta Sportlife med storm. Tänkte prova på Zumba, sen står ben på schemat. Efter det är jag bjuden på taco-middag hos storasyster Winroth, Maja är nämligen på besök igen. Awe to the some.
 
Haaahaha, älskar att gräva fram bilder på bilddagboken!
"På måndag är vi hoppfulla" haha dör skämsdöden.

Blåser min rök

Bakfylla och PMS är ingen bra kombo men nu har jag snart tagit mig igenom den här dagen levande i alla fall. Hade såklart tvättid idag dessutom, så det har jag roat mig med. Städat mitt rum har jag också gjort, en riktig helsöndag med andra ord. Gick till Ica och köpte en halv påse naturgodis som jag tryckte i mig när jag tyckte synd om mig själv. Nu ska jag vika ihop den där förbannade tvätten sen ska jag däcka framför Partaj. Ingen söndagsångest här dock, känns som jag har en bra vecka framför mig. Taggad.

Det är okej att spåra ut

Har haft en väligt fin helg minsann! Var hur mysigt som helst i fredags med tre sköna bönor. Lite tråkigt att inte följa med ut, men skönt att vakna utvilad dagen efter. Det kan man inte direkt säga om denna morgonen, känner mig mer död än levande. Skyller yrheten på alla snurrar från buggandet igår.. Klassfest stod nämligen på schemat och det kunde inte blivit mer lyckat. Hade verkligen svinroligt! Inget fyllekäk den här gången heller dock, när ska jag få mitt McDonalds egentligen?? Blev en skypedate med Pontan också, saknar min man ibland alltså.
 

Bangarang

Mmm, har precis mainstream:at i mig lite kvarg med äpple och kanel, så gottit. Dock fattar jag inte varför folk envisas med att steka äpplbitarna? Mycket godare när de är knapriga ju? Oh well, smaksak antar jag. Sen blev jag helt plötsligt sjukt sugen på öl, så ska springa ner till Systemet nu en sväng innan det stänger. Gött att ha nära dit ändå, trots att det drar med sig hälften av Göteborgs a-lagare hit till Olskroken. Utanför vårat fönstret finns liksom två bänkar, en för föräldrarna till barnen på lekplatsen och för fyllona. Hurra! Ikväll blir det hur som helst trevligheter hos Kajsa Dee, wohoh. Ha en fin fredagkväll :)
 


I whip my hair back and forth

Screw BodyJam alltså, Sh'Bam är skiten! Sjukt roligt pass verkligen och jag blev hur svettig som helst. Mums. Blir dock träningsfri helg nu eftersom det ser ut att bli en tvådagars. För ni som tror att ni har någonting att vinna på att träna dagen efter ni druckit, TÄNK OM! Just saying. Nuuu är jag riktigt trött, har försökt plugga lite ikväll men det går verkligen inte. På tal om skolan var det idag första gången på hela veckan jag inte behövde springa till eller missa spårvagnen. Yay me! Håll tummarna för att jag lyckas imorgon också. Pratade lite med bruden på videon idag med, fy vad jag saknar henne. Hon är fan inte lik någon annan jag träffat. Mitt favoritcitat kommer från min avskedsfest, "I wanna make oooout" and she did.
 
Okej rörigt inlägg, tror jag borde gå och lägga mig.
 

My shadow days are over

Helt slut i huvudet är jag. Skolan hela förmiddagen och föreläsaren var faktiskt från Kalmar! Riktigt duktig var han dessutom, första gången på länge jag orkade hålla mig fokuserad i tre timmar. När jag kom hem bjöd Fredrik på en smarrig cappuccino och jag satte igång med hemtentorna och gjorde klart en seminarieuppgift. Ikväll genomförde jag även mitt första pass på Sprtlife, BodyJam. Var ju inte så himla jobbigt nu eftersom jag inte kan rörelserna än, så körde ben och mage på det med. Nu ska jag gosa ner mig under täcket och se på när Bingo och Katrin försöker vara roliga i Mitt liv är ett skämt. Hejhej!
 

Well smack my ass and call me Judy!

Hell yes, Sverige!! Självklart ska Rasmus kvittera med, fett. Sen behöver jag väl inte säga mer än så, det har resten av folket på andra sociala medier redan gjort. Lite jobbigt att gå och lägga sig nu dock, matkoma på det också. Har ätit SEX gånger idag, haha sinnes. Bäst var middagen som bestod av ett par bitar fläskfilé som blev helt perfekt saftiga och en megasallad till, med fetaost och soltorkade tomater. Mmmmh, ibland lyckas till och med jag.
 
Var på besök hos Sofie ikväll med. Vi umgicks en massa under gymnasietiden (startade bland annat en förening på skolan och anordnade en väldigt intressant fest pga det, haha fyfan) men har inte haft tid att ses på riktigt sedan dess, så det var ju några år att ta igen. Hon var dock precis samma glada och spralliga tjej och det bjöds inte bara på te utan även en himla massa skratt. Mysigt!
 
Ironin i "I love you, Ich liebe dich, Zlatan Ibrahimovic" nu. He he he

How does it sound if we spend the night out

Måste börja med att säga att jag mår så sjukt bra! Känner mig glad, positiv, motiverad och full av energi. Hög på livet ungefär. Älskar det. Var nere på stan med Maja och Jenna vid lunch, köpte mig ett par skinnhandskar och en regnjacka bland annat. Åt varsin sallad på samma ställe som jag och Linnéa var på med, Slim Food, så gott!! Mötte upp miniMaja för lite skolärenden och sedan bagav jag mig till Sportlife för ett långt och skönt gympass. Nu har jag tänkt duscha, plugga lite och snart gå och lägga mig. Börjar 8 imorgon, det enda som känns lite tungt just nu. Haaa deee.
Två fina kalmarbruttor

Vår kärlek brann och det var vi

Har precis kollat in min snygga vän Jonas nya musikvideo till Vi hade allt. Känner ingen som jobbar så hårt för sin dröm som han gör. Är både imponerad och avundsjuk, men framförallt stolt. Vi behöver ju någon i det här landet som sätter Kalmar på kartan liksom. Gogogo!
 

..eventually, nobody gives a shit.

Sååå, nu har även jag sett filmen Ted och den levde verkligen upp till förväntningarna. Sjukt rolig mest hela tiden så den tycker jag verkligen ni ska se om ni inte gjort det. Innan bion tuggade vi i oss massa sushi som också var kanon! Trevlig ägarinna med, "ni äta väldigt fott" haha. Mysig söndag med mina Kalmarbrudar.
 

We rule the world

Grym kväll igår. Vi kom härifrån alldeles för sent efter att ha pratat, druckit, sjungit, spelat och garvat. I kön till utestället träffade en klasskompis jag aldrig ens hälsat på tidigare, go tjej visade det sig. Sen tittade jag upp och såg ett stort killgäng från Kalmar, så hängde med dom till Peacock och hade sjukt kul! På spårvagnen hem bondade jag med en döv kille genom att halta mig fram med mina rostiga teckenspråkskunskaper, I en rosa helikopter satt ju dock som ett smäck. Det tyckte han var roligt! Tjejerna på andra sidan vagnen också. Hehe. Lyckad kväll helt enkelt. Besviken på utebliven fyllemat bara, får ta igen det idag.
 
Puss!

Hold my hand, just in case

Så himla kul att träffa min Maja igen :) Självklart med nästan exakt samma outfit och likadana skor, haha. Köpte på oss ett kilo godis och fy tusan vad vi åt! Gött värre. Traskade hem vid 3tiden efter en alldeles för dålig film. Ändå, värt det.
 
Nu får snart Fredrik besök av några Jönköpingskompisar, så lunch och kaffeprovning står på schemat. Luktar helt stört gott från köket, antar att vi hörs när jag återuppstått från matdöden då. I eftermiddag ska jag möta upp tjejerna på stan innan vi drar igång förberedelserna inför kvällen. Bra lördag.
 
Alltså åh jag orkar inte så bra.

I let it shine on you til all the clouds are gone

Ikväll kommer Maja och Jenna hit!! De är dock lite sena, men det gör inget för då får jag ju se X-Factor! ;) Dessutom spelade Andreas Moe nyss Collecting Sunlight på galan för Världens Barn på 1an. ÅH, så blev jag kär igen.. haha. Nej men nu ska jag se om favoriterna J.E.M och Malcolm B levererar ikväll också. Ciao!
 
 
Åhja, glömde ju stjärnan Awa. Fy fan så bra!
 
 

Take a second look and you'll see

Trots minusgraderna inatt blev det ju faktiskt världens mysigaste väder idag. Tog mig till Skatås och vandrade runt i ett par timmar med bra musik i öronen, hur härligt som helst. Väl hemma beställde jag kursböcker för 700 spänn (kill me now) och lagade en laxwok/gryta/mojäng. Så magen är i alla fall glad när jag tar spårvagnen till min kära vän Jocke. Först en varm dusch. Alltså jag vill duscha flera gånger om dagen nu när den är fixad, haha. Aja, bättre det än the other way around kanske ;)
 
Mötte två sötnosar i skogen.

The big big bang

Vi var tre trötta, varma och flummiga tjejer på grupptävlingen i skolan idag. Gjorde alla referat tillsammans men det slutade ändå med att en av oss fick bäst resultat i klassen och den andra sämst? Bra där. De två workshoptimmarna gick ändå sjukt fort och jag hade faktiskt riktigt roligt.

Såg förövrigt att det ska bli minusgrader inatt, alltså lägg av! Fast är inte förvånad, eftersom vi hoppade över sommaren i år kan vi väl lika gära hoppa hösten också och gå rätt på vintern då. Brrr. När jag bodde i North Carolina åkte vi ut med båten och badade i Oktober. Varför flyttade jag hem nu igen?
 
Så spelade Allyson denna om och om igen under hela båtturen. (förutom när vi skulle tube:a och jag halkade och landade på hennes huvud, hahaha classy) ÅH, får ont i magen av tillbakalängtan.

Half A Heart Of Love

Äntligen har jag gått och blivit med gymkort igen! Kan inte ens beskriva hur bra det kändes att sätta sig på spinningcykeln och trampa livet ur sig. Kände mig som hemma direkt. Så kanske mina benhinnor kan få bli bra igen också, de är inte bästa vänner med Göteborgs asfaltsgator direkt.. Nehe, nu ska jag för första gången sedan jag flyttade in hoppa in i en VARM och skön dusch. Innan har den varit svinkall verkligen, men Fredrik fixade till den igår så nu ska jag njuta järnet! Mmm.
 
Avslutar med ett grattis till den stiliga mannen till höger! Det går bara utför nu, gamling ;)

3 minuter är det nya 4 sekunder

En av mina klasskompisar länkade ett sjukt intressant avsnitt av Vetenskapens värld ikväll. Det handlar både om hur viktig vardagsmotionen är för hälsan sen så testar de och diskuterar HIT, högintensiv träning. Bland annat så har en forskargrupp tagit fram ett nytt sätt att motionera, vilket går ut på att cykla högintensivt i 20 x 3 sekunder, 3 gånger i veckan. alltså 3 minuter totalt. Haha, tänk er blickarna när man går in på gymmet, cyklar i en minut och sen går hem. Går tyvärr inte att bädda in, men ni kan se det HÄR!
 
För Linnéa och jag vet hur det är att vara biffar osv.

You know you're looking at a winner

Okej. Tänk er detta scenariot: Man skickar ett sms och får ett svar med ett antal nummer. Prickar i sin lott och ser att man fyller en vinstrad. Hjärtat dunkar och man hinner föreställa sig alla saker man ska köpa för vinstpengarna, medans blicken rör sig mot vinstsiffran. En etta.... en nolla... och inget mer. 10 spänn. Jahapp. 20 jenka med andra ord. Jaja pappa, det är okej att skratta nu. Första och sista gången den här bruden vann på Bingolotto helt klart. Får nog hålla mig till Triss i fortsättningen. Trevligt sällskap hade jag i alla fall, dom är allt bra dom där pojkarna.

 
 

Nästa chans du får på mig är nästa gång jag varvar dig

Alltså. Har börjat undra om jag ändå inte är åtminstone hälften man på insidan.. Kompenserar detta med en riktigt tjejig utsida då. Rockade en fläta i luggen à la 2008 och så en girly pose, innan jag mötte upp MiniMaja för gofika på stan. Ville ju inte vara taskig mot kanelbullarna genom att äta upp dom på deras dag i torsdags, så unnade mig en idag istället. Mycket gott och mycket mysigt vill jag lova. Nu kommer snart mina fina pojkvänner för att spela Bingolotto, haha! Ha en fin kväll hörrni :)


Bad enough to break you down

Med all annan musik på den här bloggen kanske ni tror att jag släppt Moe, men nej, inte riktigt va. Ledsen Linnéa. Men, jag har dock gett upp hoppet om att bli framtida mrs Moe. Framsteg alltså ;) Haha. ANYWAY, hittade en låt han skrivit tillsammans med Duvall som heter Man enough to change på SoundCloud som jag lyssnat endel på. För någon vecka sedan kom en livevideo av den på tuben, är ju lite tråkigt med SClänkar liksom. Gillar lilla Touch the sky trudelutten här med, haha. Tänkte hur som helst att den skulle få vara soundtracket till mina drömmar nu när jag tar kudden på en nattlig dejt. Godnatt vänner.
 
 
Om det finns någon läsare som inte är lika lame som mig, utan tänker stanna uppe ett tag till, så kan ni ju sätta på den här låten istället. Funk it.

XfactorSE

Denna ensamma, långtråkiga, deppiga fredagskväll omvandlades helt plötsligt till världens fest. Jennys mamma kom hit med hennes två vänner och vi bjöds på middag, öl och Freddans chokladkaka. Mmmm, matkoma. Var väldigt mysigt måste jag säga och nu göttar jag ner mig i sängen framför x-factor och ser fram emot en tidig kväll för en gång skull. Vi får väl se vad som händer imorgon, har gått från astaggad till osugen och tillbaka hela dagen. Whops, nu tog reklamen slut. Hadehej.
 
Skönaste Malcolm B!

"Du är den sjukaste människan jag någonsin träffat"

Första salstentan avklarad!! Känns förjävla bra helt enkelt. Firade tillsammans med knatte, fnatte och tjatte hemma hos Simon. Pojkarna gav sig på Jägern mer eller mindre framgångsrikt.. ;) Riktigt rolig kväll, minns inte när jag skrattade så mycket sist. Skulle bestämt åka hem med sista spårvagnen men blev av någon märklig anledning kvar över natten och det var rätt tungt att ta sig hem till Olskroken innan 9-föreläsningen, puh. Men överlevde det också. 
 
Idag fyller Jenny år så hon drar till Oslo imorgon, samtidigt som Freddan ska hem för att spela på ett bröllop. Så har lägenheten för mig själv ett par dagar. Kommer kännas tomt banne mig. Nehe, nu ska jag dra igång med min födelsedagspresent, storstäda lägenheten och ställa fram choklad :) Heja mig!
 
Philip stod för livemusiken.

For what it' worth, it was worth all the while

Jag har lärt mig spela gitarr!! Eller okej, om det räknas med att spela Björnen sover lite hackigt och Good Riddance med ett par stopp då och då. I SÅ FALL, så har jag det. Hade så förbannat tråkigt med mina tentahäften att jag lånade Fredriks lilla pärla, kollade upp någon sida på internet och testade mig fram. Min hand är nu in deep pain och min hjärna säger åt mig att ägna några minuter åt skolböckerna. Fy sören så tråkigt.
 

Walking contradiction

Fick ett samtal från Telenor i morse och helt plötsligt hade jag beställt en iPhone 5. Hoppsan. Känns dock riktigt bra att snart få slänga min 200-kronors Nokia i papperskorgen.
 
En annan sak som känns bra är att mitt favoritband från att jag gick på mellanstadiet, Green Day, kommer till sverige i sommar! Såg dom i Skandinavium när jag var 15 och nu jäklar är det dags igen. Erkänner att jag inte riktigt lyssnat på dom de senare åren och pinsamt nog inte ens hört deras sista platta. Billie Joe, Mike och Tré ligger dock väldigt nära mitt hjärta och det ska bli riktigt kul att se dom igen!! Allas vår Aviici kommer också till den här nya festivalen som tydligen ska köras i Bråvalla, Norrköping. GÖTT. Ser alltså ut som om Natta och jag får bryta Peace & Love trenden. Älskar att jag börjar tagga såhär nästan 9 månader i förväg. Men den som väntar på något gott....
 
En bild av Billie Joe jag gjorde på kursen i Grafisk kommunikation under gymnasiet någongång, haha. Färgerna blev helt knäppa i konverteringen, därför han ser ut som en gris ;)

Du har missat tusen varma nätter

Plugglunch och seminarie idag, men det jag tar med mig från dagen har inte alls med skolan att göra. För det första har jag lärt mig skillnaden mellan en clementin och en satsuma. Köpte förövrigt en påse av de sistnämnda, så. jävla. gott. För det andra har jag insett att det är omöjligt att ta sig från affären och hem, utan att träffa någon man inte vill träffa, när man köpt storpack toapapper i affären. Lärorik dag alltså. Och en bra dag. Är på så himla bra humör!
 
Förresten borde ni lyssna på Alina Devecerskis (oh shit klarade att skriva efternamnet utan att googla, hur bra är jag?! haha) låt Vem tog mig hem. Var HELT säker på att jag hört den förut och letade runt på både spotify och soundcloud tills jag kom på att hon förmodligen spelade den på Emmaboda i somras. Smart tjej. Här är den i alla fall, enjoy.
 
Lyssna: Musikguiden i P3: Vem Tog Mig Hem - Alina Devecerski

#safarisound

Har en halvtimme kvar här ute i Hagbyn och får som vanligt lite ångest. Har längtat tillbaka från samma stund som jag kom hit, men nu när det väl är dags får jag ont i magen och skulle helst bara krypa och gömma mig under täcket. Sitter och lyssnar på musikguiden i p3 nu men tänkte snart gå ner och se så jag fått med mig allt i väskan. Blir ett par timmars väntan på tåget inne stan, charmen med att bo på landet alltså...
 
Tack för en supermysig helg Kalmar, I'll be back.
 
Haha, enda bilden jag tog i lördags.. fint!

RSS 2.0