Taking this one to the grave

FÖRLÅT för att min blogg bara handlar om tråkigt jobb nu för tiden. Men så är det ju typ är det enda jag gör också. Som idag, vaknar av att chefen ringer halv tolv. Sätter mig i en taxi utan att ens ätit frukost och jobbar till ett inatt. Höll på att dö där ett tag innan jag fick mat.. men på kvällen var jag förvånansvärt pigg. Nu med. Så ska allt se litte PLL innan jag däckar. Godnatt fina ni.

Ps. Jag saknar min papi. Lever du? ♥


Working class hero

Varför ha en ledig dag när man kan jobba hela veckan? :) fml

Update ode

Sen jag skrev sist har jag avverkat min lediga dag som bestod av storstädning och kvällsmys framför tvn. Igår flyttade Pontus in, vi drog till Ikea och köpte sängar och annat viktigt (kanelbulle) sen var jag tvungen att jobba. Maja och resten av huset kom förbi och käkade glass samt lämnade en en klänning och sa DU SKA GÅ UT IKVÄLL. Så det gjorde jag. Ingen toppenkväll men heelt okej och nu ska jag jobba igen. Så att ni vet var ni har mig liksom :) Ha deee. 


Search and destroy

Ledig imorgon, virtuell high five på den! Kolla in mina fräsiga plåster, har cuttat upp halva handen ju.... Men det fina med att skada långfingret är att man får peka fuck you åt vem man vill. Nu ska jag se på mitt kära Pretty Little Liars, love it. Snart slut på första säsongen. Kommer dö när det är över :/ Sen blir det sängen, lång dag framför mig känner jag. Nattis.

A million little pieces

Nu har det gått en vecka sen jag såg Jim sist. Först var han iväg på bröllop och grejer och sen har vi liksom jobbat om varandra. Tur att han är en såndär omtänksam roomie som ställer fram salta bilar och chips lite sådär spontant. Liker det! Har haft en förjävlig dag dock, dåligt humör och trött som ett as och ingen pause idag heller. Kommer sälja cheese rakt in i väggen snart. Nu ska jag ta igen lite sömn tror jag allt. Nattinatt.

What the fuck

Som ni kanske kunde gissa blev det återigen utgång efter jobbet igår. Slog dock inte fredagen, men gutt att få dansa sönder lite ändå. Vi var dessutom på ett nytt ställe som var nice, bra musik och mycket människor. Idag var jag dock död och efter en titt på nästa veckas schema dog jag lite till. Har kommit fram till att jag jobbar ungefär 20 timmar mer än vad jag ska i veckan.. Inte konstigt att jag känner mig lite trött kanske. Nästa lediga dag är fredag, laddar och längtar. Nu ska jag se ett avsnitt av mitt kära Pretty Little Liars och soooova. Hej.

Krepsefest og Nichols

Oh lord vad vi åt igår! Där fanns så mycket mat och jag var ju tvungen att pröva allt. Så något illamående begav vi oss hemåt mot vinflaskorna och började smutta lite fint. Tog taxin för att möta upp grabbarna grus och Lova inne i stan. Av någon outgrundlig anledning (....) hamnade vi som så många gånger förr på Nichol & son. Börjar bli pinsamt. Men roligt var det, som vanligt. Vutte och jag tog oss dessutom en vända till Fridays och rockade det glesa dansgolvet. Grymma är vi. Var för mätt för fyllematen på donken så sparade den tills idag, ska sååå äta hamburgare på pausen. En timme tills jag måste bege mig. Döda mig långsamt.





n*peep* n*peep* n*peep*

Det här spelar vi på förfesten, awesome *peep* party i huset!!

Hajar som hajar

Alltså gud. Vi har pratat endel här i huset om hajar. Det finns nog inget jag är mer rädd för än dom där förbannade fiskarna. En gång skulle jag spela i en såndär spelautomat där man skulle tävla i att skjuta på dom, bra terapi tänkte jag. Slutade med att jag var tvungen att gå ut ur buren för jag fick panik........ SÅ illa är det. Hur som helst så tänkte jag kolla läget på aftonbladet nu och vad ser jag på förstasidan om inte DETHÄR: (ringade in det viktigaste så att ni inte skulle missa)


I'm telling you, en dag kommer dom att äta upp mig!!! Fast nu har ju någon annan redan snott mina rubriker så får försöka bli känd på något annat sätt.. Men ändå, livrädd. Har dom inte jaktsäsong på hajar? Annars får dom gärna införa det tack. Det var allt från mig. Godnatt.

En fri day och kräftkalas

Efter att ha jobbat en sådär tio timmar utan rast, åtta kvällar i rad känns en ledig fredag JÄVLIGT välkommen. Firar vi med kräftskiva på Ikea, kommer bli såå fucking gott!! Bilden är från Charlottes Ikea förra året, när Hannah och jag drog med oss våra brassar för att smaka på vår fina tradition. Killarna var inte så förtjusta i dom små röda djuren, däremot gick det ner en eller femton daim. Minns att jag sa "I'm so happy right now" minst tjugo gånger, haha. Massa svensk mat efter åtta månader av amerikansk fetmakäk = ren lycka.


Vår kärlek var konstant, den var ju para siempre

Kanonbra dag ass. Var på stan med Maja och köpte shampo, balsam, hårinpackning och tvål.  Så nu kan jag duscha igen ;) Sen fick vi ett fruktansvärt sug efter BRÖD efter alla salladsmiddgar nu för tiden, såå vi köpte varsin baguette och gjorde oss räkmackor. Fysate vad gott, ni anar inte. Njöt av varenda tugga, mums. Jobbet gick också bra, stört mycket folk bara. Roliga småkillar vid stängning dock, skrattade mig igenom sista kvarten. Slutade inte förrän 2 sen traskade jag hem till min Maja igen och nu sitter vi här och orkar inte gå och lägga oss. Nu kan det få bli fredag tack.


Two can keep a secret if one of them is dead

Sådär, nu har jag officiellt helt vänt på dygnet. Nya nattrutinen är frukostmat (älska fil!! skulle kunna äta det till alla måltider seriöst) och ett par avsnitt Pretty Little Liars, sjukt bra. Fast kanske inte det bästa då jag redan är mörkrädd och denna serie skrämmer skiten ur mig. Men de e okej. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart, så jag får några timmar med Majsen som är ledig imorgon. Trots att vi bor ihop hinner vi ju aldrig ses.. Sen är ett skypesamtal med Olivia bokat med, toppenbra! Smell ya later dudes.


14 Augusti

Ååh insåg nu att igår var det två år sen Sannas avskedsfest. SÅ JÄVLA KUL DET VAR ELLER. Kommer aldrig aldrig aldrig glömma den kvällen och tror dom flesta är med mig på den punkten. Även samma kväll jag för första gången träffade Tsatsiki, helt galet. Vem hade trott att vi ett par år senare skulle gå på bal tillsammans liksom, sjukt sjukt. Men bra bra. Nu ska jag ut på en liten powerwalkare med Majset, hörs.


Jag är inte sjuk, jag är partysvensk

Hallååja, I'm back. Utgång igår. Bytte om på jobbet och så blev det vin och chokladmuffins på t-banan in till stan. Mötte upp Maja och dansade loss på Nichols. Pontus ringde från Napa mitt i allt också, liiite avis är jag på mina små 92killar.. Och helt sjukt att om två veckor är han en del av huset, fat nice. Tillbaka till igår så blev det lite efterfest hos en dude på Majorstuen. Traskade hemåt vid femtiden och idag var jag sådär lagom pepp på att jobba stängning. Men inget att göra åt saken, glassen blev räddningen. Fortsätter med 16-01 passen resten av veckan, förutom på fredag då jag är ledig. Längtar redan. Har inget liv längre men det är okeeej. Ser fetinglönen framför mig and it keeps. me. going. Yes.

Min kamera är på lagning men den här bilden är inte heelt omotiverad. För det första är den tagen på Nichol & son och för det andra är killen man inte ser bredvid mig duden vi var på efterfest hos. OCH NU KOM JAG PÅ. Att vi träffade Jaa9 igår. En av killarna som sjunger Partysvensk-låten. Fast jag fattade såklart inte att det var han förrän vi gått därifrån, haha fan så sämst!

Friday I'm in LOVE

Hade faktiskt en grym förmiddag trots att det var riktigt tungt att gå upp vid 8.. Hann skriva in mig på skattekontoret (så numera är jag en norsk jente), hittade äntligen maskinens album på platekompaniet, sovit ett par under solen i trädgården och ätit världens godaste kycklingwook. Nu måste jag springa iväg till tbanan, på fredagar får man äta glass på jobbet!! För det gör jag aldrig annars. Hehe he he. Puss


Day n' night

Såhär snygg blev hyllan i mitt rum efter min shoppingtur igår. Vem kunde gissat att det var Eminem som skulle ta min vinyl-oskuld? Mysigt igårkväll var det förövrigt, den där godispåsen var efterlängtad. En kväll i soffan var precis vad jag behövde, fin uppladning inför ett antal dagar med stängning. Nehe, nu ska jag steka till en liten kycklingfilé till min matlåda och sen är det dags för kneg igen. Yay.

Koseligt

Oooh, dagen har än så länge varit great. Sov länge, sprang en 5kilometare, ätit smarrig brunch och en liten middag framför massa serier. Nu ska jag dra mig in till stan. En fet godispåse står högst upp på listan för sen ska vi ha myskväll i Huset :D

Rätt tjej, rätt outfit, rätt frisyr, rätt känsla, fel lägenhet.

I'm finding that you and you alone can break my fall

Heeej på er. Är SÅHÄR glad, för imorgon är jag ledig! Äntligen. Det ska såklart regna hela dagen, meeen kanske lika bra så jag får lite gjort. Idag jobbade jag till halv 2 och fick ta en sväng till Lökka som behövde förstärkning. Klagade inte, fick ju spendera lite tid i taxibilar istället för att stressa runt, fett najsigt. Blir sängen nu för annars somnar jag väl i soffan. Fan vad skönt det hade varit nu när jag tänker efter. Bara glida ner och somna framför tvn. När hände det sist liksom.. Ääe. Bed. Now. Pronto. 

åh, kolla kolla vad jag gjorde för ett år sen.. hur bra som heeeelst!!!

What's up pussycat woooahoahoh

Jahopp, 16-01 hela veckan utom min lediga onsdag. Har alltså inget liiiiv.. Smällde dock i mig en asgod räksallad nyss så mår riktigt fint för tillfället. En liten powernap nu med så får jag väl se mig som redo sen. Åh. Orkar inte. Aja, ni vet var ni hittar mig! Hej.

Var är vår kissemiss?

Happy, thank you, more please

TUR att Maja tillslut insåg att jag inte skämtade när jag sa att jag var sugen på utgång efter jobbet. Så vid ett traskade vi raka vägen från donken till Nichol & Son. Roligaste kvällen på länge och då var vi ändå helt nyktra. Men det går ju dansa ändå visade det sig. Grymt. Vi dissade dock efterfesterna efter lite om och men så nu sitter vi här och knaprar chips i soffan. Ibland är livet riktigt gött.

Sådär kan det till exempel se ut när vi dansar. Kanske aningens mer onyktert på bilden dock. Aningens.

Just go ahead now

ett stycke bra nostalgimusik att lyssna på medan jag drar iväg på jobb, cha!

The winner takes it all

Åh vad jag gillar att jobba kväll mer än dag alltså, går så mycket fortare. Speciellt eftersom man jobbar med folk man tycker om. Fick även ta hand om en ny tjej på pausen idag. Jag bara eeeh alltså jag har jobbat i fyra dagar så jag vet inte mycket mer än dig, meen okej. Hon var skön dock! Sen kom ass restaurangchefen (som för övrigt är sjukt snygg) och sa att jag skulle ta hand om stängningen. "Du får ha kollen ikväll emilia". Aja, skönt att känna att man får lite ansvar redan första veckan liksom. För ska jag nu jobba på donken, ska jag vara BÄST på donken. Sådetså.


Köping

För exakt två år sen var jag i Köpingsvik med de här två hunkarna. Vi hyrde trampbåt eftersom det var moln över hela himlen. Sen cuttade Jakob upp sitt ben och vi brände sönder oss alla tre :) På kvällen våldgästade jag min granne för förfest, mötte Maja i stan och drog på efterfest hos en dude. Det var en såndär perfekt sommardag ala '09. Idag däremor har det regnat hela dagen och nu ska jag till jobbet, wohooo.

My california king

Herregud, jag har aldrig haft så många skrattanfall på en och samma dag. Det började redan ute på filtarna i morse och slutade inte ens när vi gick av t-banan för en timme sen. Vi försökte springa i takt med tåget. Gick ehm, sådär. Men kommer få magrutor om hösten fortsätter i samma stil. Eller.. med tanke på vad vi smällt i oss mellan anfallen, så kanske inte. Farligt att jobba på donken. Riktigt skönt med en ledig dag hur som, mest legat ute i solen och avslutade med en tur till Aker brygge för lite onsdagsmys. Finfint. Jobb imorgon dock så snart dags att sova. Inte riktigt i någon king bed som Rihanna, men min lilla 90säng får la duga.

Jag och min privata make up-artist, IN YOUR FACE Kenza!

Smurfar blå

Nu känner jag lite såhär: Ledig? check. Sjukt god frukost? check. Sol? check. Bra bok? check. Dö på en filt i trädgården? check.

Fick mig osökt att tänka på vår inspark när jag inte fattade varför vår fadderklass gick och ropade på Christopher Käck hela tiden.. Uppenbarligen samma år man slutade behöva vara smart för att gå naturlinjen.

Insparken då vi var faddrarna, fick våra barn att klä ut sig till smurfar med blöjor på huvudet. Eller var det när jag jobbade i barnehagen? Suddigt minne där..

God natt

Haaej. Trött Emilia, i ett tappert försök att vända på dygnet, som skriver. Idag har huset varit på besök på Ikea. Notera nu; inte iiikeeea utan aajkiiiaah. Där inhandlades en massa fint och imorgon har jag tänkt få lite ordning på det här rummet. En powernap och en räksallad senare ställde jag mig och serverade ungefär 20 000 glassar.. och glömde dela ut Big Macs. Men de e okej. Kan jag tycka. Imorgon är vi på att igen. Nu är det nog grei att sova. Natti.

Maja med sin gigantiska matta på tbanan, fejnt.

RSS 2.0