N.Y, baby

London var AWESOME! Och nu drar vi vidare på nästa äventy, first stop New York. Kommer bli SÅ himla bra! Hörs när vi kommer hem. Haaa deeee

God save the queen osv

Hej hopp här händer det grejer. Vi bokade nyss en resa till London, Linnéa och jag. Vi åker imorgon bitti och stannar till lördag kväll. Så ett litet mini-äventyr igen med andra ord. KUL! Så nu ligger jag här i min säng, bränd men glad. Har haft en väldigt fin dag ute i solen. Inledde den med ett besök av Andreas som bjöd på frukost och mys i vår lilla trädgård. Sen blev det en sväng i parken med grabbarna grus och en promenad med Linnet. Klagar inte! Nu ska jag sova ett par timmar innan vi ska bege oss till flygplatsen. See yaa!


The bittersweet between my teeth



Jag vet inte vad det är med den här låten, men något är det. Och känner redan nu att jag kommer få en klump i magen varje gång jag hör den, när jag flyttat härifrån.

Oslove ♥

Oj, har helt glömt bort min fina lilla blogg. Lite tråkigt, för det är ju så kul att gå tillbaka och minnas allt man gjort. Har i vart fall firat Norges nationaldag och det var två fina dagar. Min underbara pappa har varit på besök, blev besök på Holmenkollen och häng på stan. Mys! Nu ser det ut som att jag har två pass kvar på jobbet? PANIK! Har ont i magen av ångest. Men det är väl dags nu.. Snart ses vi Kalmar!


There she goes, shakin that ass on the floor

Efter en fruktansvärd mardrömssöndag på jobbet tog jag två välförtjänta lediga dagar. Började måndagen med storshopping på BikBok, halva priset på hela affären ledde till en galen Emilia och endel fina inköp blev det. På kvällen firade vi valborg här hemma med drinkar, jordgubbar och sköna människor. Hamnade på det kära gamla Nichols och så blev det efterfest hos grabbarna på Bogstaveien. Helt klart en lyckad kväll!

Fast beslutna om att inte gå miste om denna soliga dagen ställdes klockorna tidigt, trots att vi inte var hemma förrän 7. Tog oss till vackra Vigelandsparken för pickning och solning. Det sista gick väl lite för bra då vi ser ut som två stoppljus nu. Sen blev det sushi och hem för ombyte innan vi begav oss vidare till Aker Brygge för varsin drink på Fridays. Underbara dagar och vi får väl se imorgon om jag är uppvilad nog för 5 dagars stängning. Lord save me.


Lovin Life

RSS 2.0