Katter og latter

En sak till jag inte berättat, huset har ju blivit med katt! Nästan i allafall.. Den kom ut ur en buske när jag plockade hallon på trädgården (viktig parantes, hur nice liksom?!) och sen började den hänga på vår altan. Tillslut gick den in i huset och både Jim och jag bara aaaahw. Okej det kanske var mest jag men ändå. Maja däremot tyckte inte det var lika kul... ;) Hoppas den stannar nu bara. Mina närmsta vet nämligen hur mycket jag vill ha en katt, hihi. Gosigos!

Igår då, hamnade vi på en gräsplätt utanför några asgoa tjejers lägenhet tillsammans med Tøyenpojkarna. Sen blev det Fridays och Nichol & son, OTIPPAT! Eller ikkee.. Men riktigt kul var det! En efterfest lyckades vi också hamna på, men då gick jag och la mig istället, haha. Kunde ju inte komma helt död till jobbet första dagen liksom. Jobbet gick förövrigt rätt fint. Förutom när jag glömde två kunder och råkade få milkshakemaskinen att rinna över. Det tyckte ifs jag var rätt kul. Fast det var jag nog ensam om, tyvärr. Men tror jag kommer trivas.








Mc Emilia

Vet ni vad! En timme efter jag lämnade in mitt cv på mc donalds ringde dom om intervju, idag. När vi var halvvägs till förfesten ringer dom igen och säger att jag istället börjar jobba, idag. Så nu sitter jag här i mina svarta jeans, svettar sönder och väntar på att bli omhändertagen.. Blir nog fint hoppas jag. Berättar om gårkvällen som var riktigt nice när jag kommer hem, om jag lever. Hörs då!

Sommar och sol och vi har kort tight kjol

Åh vääädret ♥ Både igår och idag har det varit stålande sol och asvarmt. Love it. Sitter på den mysiga verandan och äter lunch just  nu. Har varit ute på en promenad med Jim och möblerat om i mitt rum. Det är långt ifrån färdigt men orkar inte mer nu och det ska regna hela dagen imorgon, såå får bli ett projekt till dess helt enkelt. Ska snart ut på byen och söka lite jobb igen. Håll tummarna för mig vänner, är alldeles för rastlös för att vara arbetslös. Speciellt nu när Friskis har stängt på sommarhelgerna.... VAD är det om? Inte okej.

En grönlandsbrud i ett soligt Oslo, vill till Huk igen! Men nästa vecka ser inte allt för lovande ut... Hur tänkte vädergudarna i år egentligen?

Always love, hate will get you everytime

Tjeeena, nu är jag på plats i huset. Lite sliten efter att ha sovit tre timmar inatt men jag överlever. Igår hamnade vi på Vallen där det första jag får höra är att tre blondiner tydligen "hatar mig". Haha, man bara YES det här kommer bli en bra kväll!!!

Faast det blev det faktiskt ändå, trots en massa hat från olika håll och kanter. Frida och jag dansade tills fötterna blödde och sen satte vi oss i en taxi hem med Elvan. Han följde med och vinkade av lilla mig på tåget imorse och sen bar det av. Påminn mig om att inte gå ut innan nästa gång jag ska göra en 10-timmars resa. Fy fan.

Hamnade bredvid en Israelit på bussen från Götet och han var helt stört jobbig och slutade. aldrig. prata. Ah, sen gick ju mina hjul av inne på Nordstan med. Så fick SLÄPA min feta väska, ni anar inte hur tung den var. Men så ska man ju inte jämt ha det lätt va. Hoppas på bättre flyt imorgon, nu ska jag krypa ner i min underbara säng. Natti!



Tonight we'll leave the world behind

Har haft femtielvatusen saker att göra så har inte riktigt hunnit med bloggen. Nu sitter jag i en bil påväg in till stan med Elvis. Bestämde mig för att gå ut för mindre än en timme sen men spontant är bäst sa vi va? Hoppas jag inte försover mig imorgon bara, bussen går vid 8... Nehe, nu ska jag ha kul!! Ha deee.

You can hate but never brake me, this is what I'm made of

Söndagarna i Borgholm tär på kroppen alltså, sliten tjej som skriver. Men värt det, riktigt bra igår!! Sköna människor på solstolarna utanför, sköna människor på housegolvet och sköna människor i baren. Simmade hundsim med Olivia, dansade utan kläder med Pontan och drack strårom med Johnnys bror. Sanna var också med. Efter en hel del kaos hoppade vi av bussen innan första hållplatsen, sov i en bil (stört bekvämt, tro det eller ej!), bråkade med en gammal gubbe, kirrade parkeringsbot och bakishängde utanför Strand i morse. Fett.

Idag har jag suttit med några sköningar på en "brygga" i stan. Sen åkte jag hit med Pontus och hämtade brorsans playstation och lite annat jag inte får plats med i resväskan. Han flyttar ju nämligen in i det kära Huset om en månad, wie!


Sist men inte minst så stannar jag till torsdag nu, så vill ni hänga får ni slå en pling innan dess :) Later gators.






"Men vad håller du på med?? Du kan ju inte satsa på fyrorna och sen inte slå några fler fyror! Det funkar inte så!!!"

Det är få gånger jag och min mamma skrattar så mycket som när vi spelar yatzi. Förmodligen mest på grund av vårt EXTREMT dåliga humor. Det har vi hur som helst underhållit oss med medans vi splittade en fin gyrospizza. Nu ska min tjocka lejonman lockas till, sen är jag redo för att stranda igen. Håll i hatten.

Sådär såg det ut för exakt ett år sen då jag och Sanna äventyrade i San Francisco. FETT var det.

We're all part of the same, sick little games

Haha sjukt konstig kväll igår. Men det blev riktigt bra ändå tillslut, när Olivia och jag hittade vänner. Bäst av allt måste varit kineskåven på Larmtorget, trots att den brände av halva min tunga. Eller kanske att Elvis skjutsade hem mig!! Sjukt nice. Nähe, om man skulle ladda om för ikväll. Måste rensa hela mitt rum också, och typ packa? Foppa och jag tar nämligen bussen tidigt på tisdag och imorgon lär jag vara ännu tröttare än idag. Hårt liv. Hårt.


Singing in the rain

Eeeh, ja. Dett är alltså Oslo från det att jag kommer tillbaka. Jag behöver köpa ett paraply, kan jag känna lite spontant..



Don't cry like a bitch when you feel the pain

Åkte in till stan för att köpa nån liten klänning och kom hem med två par skor och alkohol för 1500 spänn. Fett dåligt jobbat om jag får säga det själv. Å andra sidan är de grejerna precis vad jag behöver ikväll så det får gå.. Sitter på bussen till sanna nu, blir förfest hos eddan lite senare och så får vi se vart vi tar vägen sen :) Ha en bra kväll!

In loving memory

Alltså ne, usch, jag förstår fortfarande inte riktigt vad som hänt. Tankarna går till mina fina vänner där borta i väst. Speciellt till min Cornelia som jag inte får tag på, åh. Nu ska jag sova och ladda för min sista helg i Kalmar. Om Oslo nu släpper in mig på tisdag... Puss på er.


Mitt älskade Oslo ♥

ÅH, Oslo :/ Bombdåd mitt i city, ni kan ju ana paniken när jag fick reda på det. Som tur är har jag fått tag på de flesta av mina kära där borta. Men usch. Hemskt.

Ne, skakar av mig det obehagliga och berättar istället om min dag som varit TOPPEN. Det blev en löptur och en dusch innan jag drog in och träffade Nina. Varsin overpriced sallad på Italia satt fint och gjorde att vi tog oss genom en liten shoppingtur. Sanna joinade även lite senare, fint! Sen gick tjejerna hem och jag mötte upp Danneman. Vi åt kärleksmums på Fiesta och snackade lite skit tills han körde mig hem. Nu ska jag snart avrunda dagen med lite chips. För tredje gången denna veckan. De e okej.



Pants on fire

Är hos min kära far för första gången sen jag kom hem. Sååå vill inte spendera min tid vid den här maskinen kan jag känna. Blev väldigt spontan utgång igår men ni vet vad man säger - spontant är bäst. Och så jävla bra var det. Berättar mer imorgon, nu ska vi se färdigt på Liar Liar och keeka chips. Kärlek till Jim Carrey. Pöss

Föda

Alltså jag pendlar mellan att vara skithungrig till apmätt, sjukt konstigt. Har ätit massa grillat kött med potatis, en halv påse chips med dipp och ett par bitar kladdkaka. Vad tror ni? Hungrig? Mätt? Va?

Tror jag tar en bit kladdis till, just in case liksom.

Det eneste jeg vill er å ha det FETT

Har haft en riktig mammadag. Efter vår springtur åkte vi ner och stekte på Vita Sand och sen var vi och storhandlade på the one and only - Stinsen. Mysigt. Nu klev jag precis ur duschen och ska snart ner och hjälpa till med resten av maten. Thompe fyller år så ska käka här hemma, sen drar jag till mitt andra födelsedagsbarn Frej och gosar lite. Finfin tisdag må jag säga., tack föreee. 

hur söt?

I like my beats fast and my bass down low

Galet kul i söndags! Åkte upp till Borgholm med Line, Hanna och Olivia, satte oss på volleybollplanen och inväntade en historisk kväll. Trots vissa omständigheter så blev det riktigt lyckat och när Strand stängde hoppade vi in i Beyes bil (som jag var helt säker på var en taxi..). Roligaste var när vi stannar i Ekerum och Pontus säger AH här ska vi av! och båda två hoppar ur bilen i tron om att vi är hemma. Fast så bra var det ju inte riktigt. Pontan gjorde om samma sak ett par gånger till innan vi tillslut hamnade rätt, skön kille.

Nu ska jag ut och löpa en sväng, ser ut att bli en fin dag.


We, we’re gonna get there tonight

Ikväll ska vi stranda och jag har hittat en låt med Deadmau5 jag faktiskt tycker är bra. Let's go. 


Diggi-loo Diggi-ley

Hola amigos. Har haft en väldans fin dag. Stan med mamma där jag hittade två söta bikiniunderdelar och äntligen ett par nya löparskor. Var ju tvungen att testa skorna så körde en 5kilometare och för att inte ha tränat sen jag kom till Kalmar är jag fasen imponerad av mig själv. Kände inte för att lägga mig ner och dö en endaste gång, hihi. Mitt enda avbrott var när jag får för mig att byta låt mitt på slingan och en fet rot passar på att hoppa fram ur marken.... Smärta är bara svaghet som lämnar kroppen har jag hört så sprang vidare, mitt ben ser dock inte jättemysigt ut nu. Synd! Ikväll har vi gäster och jag har ätit way to much, så NU känner jag faktiskt för att lägga mig ner och dö lite granna. Men jag har hört rykten om choklad så tror nog jag överlever ett litet tag till allt.. Ja.


Det ska va på vissa vis, det ger vi fan i givetvis

Såååå underbart att krama lite på Olivia igen, som jag saknat. Vi hängde på Subway och tog igen våra år. När det stängde traskade vi vidare till Donken (haha ja..) och vem träffar vi där om inte min LINE och fröken Johansson. Där kan vi också snacka saknat. Vi bestämde oss för Strand på söndag så nu tar jag två dagar här hemma och vilar upp mig. Helt slut är lilla jag. Nu sitter jag och lyssnar på musik med mamsen och gissar att det bär av mot tvsoffan snart. Fredagsmys.

Olivia och Pontan för två år sen, på Viktoriadagen i Borgholm. Vi spanade på Måns rumpa och paparazzifotade Peter Swartling, ruligt!

Vingar av glas

Najsig kväll igår. Åkte hem till Edde och vi satt ett gäng på altanen och myste till det lite. Sen kom Frej och sparven och vi traskade in mot stan. Vallen var bra och det blev lite som en såndär 09-kväll faktiskt. Med tillhörande bråk och tårar från olika håll. Dramakalmar.. Nu ska jag se klart Vingar av glas och invänta samtal från Ollebus, blir dejt med min sköna ikväll. Inte setts sen nyår 09, och inte umgåtts på riktigt sen hösten innan det, hur sjukt? Så vi har en del att ta igen om man säger.. Sweet!  

Malin och Edde igår

Utgång är framgång

HEMMA igen. Om detta nu är hemma, men jo, det är det väl. Sjukt sugen på utgång är jag efter min tredagars-rehab, haha. Satt och läste min gamla blogg förut och gud vad jag önskar att det var sommaren 09 istället för 11. Jag hade så ROLIGT. Då var utgångarna underbara, jag solade mest hela tiden, hängde i köpingsvik med jakob och eddy, festade i bmåla, åkte bååååt osv. Nu känns det liksom inte ens som sommar.. Äe, fan vad bitter jag låter, så illa äre ju ändå inte. Nu ska jag ta en fet dusch och börja planera min kväll.


The housewarming party

Okej, ett par veckor till i denna staden var nog gårkvällen värd ändå. Blev aldrig att jag gick ut men festen hos Elin och Rickard var skitkul! Alla var supertrevliga (förutom när vi ville höra ölbriller, hehe) och sen kom min prins på sin vita springare och det gjorde ju inte saken sämre. Nu har jag inte tid att sitta här, måste packa klart för snart bär det av mot skåneland. Några dagars rehab kommer sitta fint. Puss på er!


Tredje gången gillt

Herregud Kalmar, ni måste börja leverera lite om jag ska stanna kvar här nå längre. Gårkvällen var faktiskt riktigt seg, Maja och jag satt på krögers och halvsov och utanför vallen kryllade det av fjortisar. Var det verkligen så illa när vi var 18? ÅLDERSNOJA, mwah. Bäst på hela kvällen var promenaden hem där vi berättade historier om fina hus och sköna sängar. Sen tappade Maja hela pappersrullen i toaletten, haha. Har en film på när jag ska ta upp den därifrån (med en toaborste alltså....) och DET var faktiskt sjukt kul. Den kommer upp här sen, jag promise:ar. Fast ni lär inte tycka det var lika kul som vi.. Nuu ska jag käka med la familia och sen ge den här staden en sista chans. Inflyttningsfest hos Furre sen får vi se vart natten tar oss. Ha en fin kväll! 


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Kul att man glömmer kolla när bussarna går och inser att det är två timmar kvar tills nästa passerar det här skitstället. Meen desto mer vin hinner ju slinka ner för strupen och nu får vi helt enkelt be till gurkguden att det blir en bra kväll ändå.


I wanna dance the night away

Hej vänner, har haft några härliga dagar i mitt kära Kalmar nu. I onsdags fyllde min lillebror år, så vi tog cyklarna bort till vita sand för sol och årets första dopp för min del, mysigt. Sen blev det utgång med en mina fina tjejer. Vallen stod tomt men vi visade dom få som var där hur man festar Oslo-style ;) Hårt!

Igår blev det lite stek i parken och ett par timmars häng hos Pontan. Sen åkte jag hem och åt tills jag höll på att spricka, vi skulle nämligen fira brorsan. Efter maten gled vi ner till vita sand igen för ett kvällsdopp, så guttit.




Vill aldrig lämna känslan


Some more crazy shit

Festivalens:

 

Kändis: Idol-Danne, var överallt

Bästa: Maskinen, SINNES

Citat 1: Jag tycker synd om alla killar som har snoppar, dom är så fula

Citat 2: Det var ju bara kiiiizz

Citat 3: Alltså jag ääär inte full det bara låter så

Missade: Sick Puppies :/

Stöld: Någon gick in i Nattas tält och åt potatissallad och philadelphiaost. Alltså, dom tog det inte med sig utan satt inne i tältet och åt. Haha VEM GÖR SÅ?

Mysigaste: Allsången hos ”Norell och dom”

Fräschaste: Veckans enda dusch

Puss: 16åringen som nådde mig till axeln. Man får inte vara picky

Aj: Blåmärkena på min kropp. Måste gjort ont

Camp: Trash

Raggningsreplik: Du är snygg jag vill ha dig på rygg

Nostalgi: Wilmer X

Suraste: Publiken på Adams-ray, dom gillar tydligen inte folk som trängs, hm.

Bortsupna: Mobilen

Replay: Gubben i Lådan tre gånger, men det behövdes liksom, för det var så MAGISKT!!

 


All the crazy shit I did last week

 

Ja vaaar ska jag börja? Bodde med söta Nathalie iaf, vi har väldigt lika musiksmak och ville se ungefär samma band. Dock jobbade hon de två första dagarna men jag lyckades få med mig Chiem att se Jimmy eat world & Wilmer X, Jonny att se All time low & 30 STM och Jonas gäng att se the Ark. Så jag var riktigt nöjd.

 

På både Arkarna och Xet var jag längst fram men det slog inte känslan av Adams-Ray (där jag och natta kunde ALLA texter efter att hon köpt hans skiva på lördagen, och lyckades tränga oss fram till staketet.. tillslut) eller för att inte tala om Maskinen. Bara hängde ut över staketet och befann mig i extrem lycka. Sjukaste jag varit med om!!! Känsla var det också på Håkans konsert, började nästan lipa i Nu kan du få mig så lätt. Fint fint fint. Största besvikelsen var nog Kings of Leon. När de spelat sex on fire orkade inte jag och Tobias längre utan gick hem och åt twister istället, hihi.

 

Förutom musiken då så var campinglivet en riktig femtoastare. Nathalie och jag hade vårt egna lilla camp med värsta ”uteplatsen” som folk misstog för en soptipp… thanks peeps. Sen träffade vi hur mycket underbara människor som helst, kalmariter, göteborgare, norrmän och allt annat mysigt. Vi började kalla campet för ”hem”, borlänge för ”stan” andras camp för ”för- och efterfest” och festivalområdet för ”utgång”. Som en helt annan värld som jag älskade!

 

Och nu vill jag tillbaka..... Åh. Peace.

 

Vårt lilla Camp

Emilia och en glad Tobias

Daniel Adams-Ray, kung


LILLEBROR, bli inte som jag när du blir stor

Åhej! Har ju glömt bort min lilla blogg här, blir grym uppdatering om min fina vecka snart. Måste bara berätta om min söta lillebror. Frågade vad han önskade sig i födelsedagspresent och när han svarade pengar undrade jag varför. Så bara "Mamma och pappa har inte råd med mina fotbollsskor så jag ska spara ihop och köpa dom själv". ÅH jag blir så stolt i mitt storasysterhjärta. Pojken ska få CASH. Men nu måste jag ner och käka, hungrar ihjäl här. Så att ni vet, pöss!

Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig

Helt fucking stört bra vecka. Har tappat min mobil och ont i hela kroppen men det är såsåså värt det!! Efter min 6dagars är jag ganska sliten så nu blir det.. SÄNGEN ♥ Fast om jag fick göra det en gång till skulle ja inte ha några som helst problem att krypa tillbaka i tältet igen.. Åh, vill bara tillbaka. Men godnatt på er snyggningar. Peace.

RSS 2.0