Peace & Love

På jobbet i fredags bakade vi inte bara chokladbollar och sjokoladeboller, vi lekte även lite bad ass och snodde med oss lite affischer. (våra barn kommer bli coolaste kidsen i byen) Tack vare det är min vägg hemma i huset numera såhär grym. Fint va? Men nu har jag inte tid att sitta här. Jag ska på festival. Kommer hem söndag natt. Ha en fin vecka hörrni, tjaaa.

Bye Bye Bukkene Bruse

I all packning och matlagning och umgåsning tänkte jag ta en paus och berätta lite vad som skeeer.

Hade min sista dag på jobbet i fredags och fick jättesöta sms och presenter från föräldrarna. Började nästan lipa när jag satte mig på trikken hem. Har ju faktiskt haft ROLIGT på jobbet dom sista veckorna. Och att inte kunna se Cornelia nästan varje dag längre, skuumt. Men visst, skönt samtidigt, sa ju upp mig av en anledning liksom.

På kvällen blev det midsommar med huset, Line, Maja och Niklas. Riktigt svenskt och supermysigt. Första året med snaps, vuxenpoäng där. Sen panikpackade jag för hemresan och åkte hem till Maja och sov. Bussen gick hem vid halv 7 dagen efter och träffade Linda på bussterminalen, så hade sällis hela vägen, GUTT!

Direkt när jag kom hem säger mamma Borgholm frågetecken och jag ropar jaaaa. Så hem och duscha sen iväg igen. Glömde somsagt min svenska mobil i norge men mamma har ju Elvans nummer så ringde honom och fyllot kom som ett skott. Träffade en massa gamla klasskompisar och andra goa typer med men var riktigt sliten och så en ögoninflammation på det, såå hoppade strand och drog hem och käkade pizza. Satt fint vill jag lova.

Nu blir det till att fortsätta packningen, så TAGGAD!!!!!!


Numbers and figures

Förresten har jag glömt mitt svenska simkort, så 0768604550 är mitt nya nummer.
Ha dee

Now all I need is a time machine

Dudes and dudettes, I am sooo back in Kalmar! Har redan hunnit med glass, pizza och en svängom med Elvis i Borgholm, inte illa. Ska sova järnet nu, trött som en geeet. Hörs imorgon :) KLEM

Söta Line och jag igår, när vi firade midsommar i huset. Mys!

Baby jeg har store drømmer

Personalfest igår då. Sjukt bra och supergod mat. Grillat och potatis och sallad och bröd och oh, bara massa mums. Sen fick vi CHOKLAD-DOPPADE JORDGUBBAR. Åh herregud, det var typ det godaste jag ätit i hela mitt liv!! Sist men inte minst, fri alkohol. Riktigt kul var det faktiskt, nästan så jag blev lite ledsen över att jag ska sluta.. Nästan. Men efter den kvällen är det nog lika bra kanske, haha. 

Rätt som det var blev vi iaf sugna på utgång. Så jag, Sanna och Cornelia drog lite tidigare och hamnade hos killarna på Tøyen tillsammans med Maja. Robert slängde ner nyckeln rätt på min mun...... haha. Så fick värsta fläskläppen, mycket fint. Blev en sväng ut på byen med, utan id? Gick tydligen fint ändå. Fin kväll, oh yes. 

Vaknade vid 10 idag och fick ju liiide bråttom bort till jobbet och min kära kollega. Resten av dagen har vi städat, skrubbat, tvättat, donat oooch så skrattat lite åt igår. Längtar tills den där lilla jenten blir 20, då ni blir det röj och gøy! :)

Rolf (aka. vår vaktis aka. chefens ex aka. "mannen") drog fram gitarren. Sweet.

Instant karma's gonna get you

Åh, jag är så lycklig att jag kan dö. Har under ett par dagar letat i HELA huset, seriöst vänt på alla soffkuddar och mellan madrasser osv, efter min ipod och mått DÅLIGT för den verkligen varit borta. Så, när jag kom hem idag fick jag värsta uppenbarelsen och sprang upp för trappan och DÄR var den, min allra allra allra bästa och saknade vän! Haha sådär ja, en liten lycklig kärlekshistoria så här på tisdagseftermiddagen.

För övrigt har denna dagen varit så stört bra! Förutom att jag missade tbanan i morse... hehe. Vi hade bara två barn igen så drog in till stan och gick en massa runt aker brygge, till karl johan och mcdonalds. Det där sista gjorde vi inte alls om någon frågar. Sen blåste vi såpbubblor och göttade oss, fint fint! Imorgon bjuder chefen på grillfest. Ja, sista jobbveckan är rätt najs om jag ska vara ärlig.

Nu har jag hur mycket som helst på listan av saker att göra innan bussen tar mig hem på lördag. Så ska sätta igång på dirren. Catch y'all later.

visst är den fin, vår lilla barnehage

VG-lista på rådhusplassen

Bassfare - Nasty Kutt, Onkl P, Lars Vaular, Vinni, Yosef och så PROMOE. Kan ha varit bäst i fredags. Efter Erik og Kriss såklart! BYZ var ju där med, haha sweet. Atle Pettersen var fin också. Smarrig kille. Och lille gutten som vann norska talang, sjukt söt! För att inte glömma Maggio.. Eller Chris Medina!! Mycket bra helt enkelt.

Glömde nämna Cir.Cuz med, så grymma. Tycker lite synd om er där hemma som inte får höra dom på radion, det är ju dagens höjdpunkt när dom spelar.. ehm.. radio.

"Når du hører meg på radion skrur du opp lyden, blir du sjalu når jentene hyler, blir det for mye det livet du lever med meg, vil du bli med på det jeg vil dele med deg?"

"it's my machete"

Helvete. Vilken kväll det blev. Och jag som "inte blir bakis längre" mådde riktigt dåligt imorse. Men nu är det greit igen. Har tagit mig igenom ett par avsnitt solsidan och the Hangover, hade glömt bort hur bra den faktiskt är. Nu sitter jag i soffan och kollar på Machete tillsammans med resten av huset. Jim sa actionfilm men tycker mer det är en komedi. Fast det kanske är för att jag blundar när dom skjuter..

Lilla Line och Mills to tha trills

Ahlgrens ♥

Lord knows den här kvällen kommer inte sluta bra, redan varit med om en bilolycka..

Where them girls where them girls at

Fasen vilken fin lördag! Efter en brunch gjord av min underbara roomie och soulmate, tog vi oss in till byen och där fyndade vi ska ni veta. Massa fint och festivaloutfitsen fixade, BAM. När vi kom hem igen tändes grillen och en grymt god laxfilé gled ner.

Nu är det dags för sista festen med min Sanna innan hon flyttar hem. Buhuuuu. Väntar in resten av vårt crew sen äger vi dansgolven, som vanligt. SWEET.


Vi tre och Majset ikväll, vad kan gå fel? Hehe he he...

I taxin, på trikken, jag gör min grej

Såhär trevligt har vi haft det ikväll. Godnatt!

Love hurts when you do it right

Waaay to trött för att skriva nått intelligent. Ett litet grattis till min allra bästa Frej på studenten måste dock klämmas in. You go girlfriend! Riktigt härlig dag hur som, laddar mest för imorgon när det äntligen är fredag. Då ska jag dra och se mina män Erik og Kriss IGEN, hur bra får man ha det?! Drit fett, ikke sant.

Cornelia coolade sig på Operan imorse

JERK IT OUT

Åh, ska sluta skriva att "allt är så himla bra" för varenda gång jag gör det så blir jag dålig. Seriöst, what's the freakin deal? Idag är det hur som helst dags att säga grattis till treorna på Kagg. Kör hårt och visa vilka som bestämmer ikväll!! Själv ska jag bädda ner mig, för efter klockan 9 är det tydligen okej att gå och lägga sig när man är sjukis. Skönt det.

Hade feber på min egen student, men en försovning och en champagneflaska senare var jag såhär glad när det äntligen var min tur att springa ut till tonerna av Ceasars!
Tänk om man fick göra DET en gång till..

Köper allt som inte går att köpas för pengar för pengar

Hade bara två barn på jobbet idag, så vi kände att en spontantur till stan skulle sitta fint. Och det gjorde den vill jag lova, dagen gick fortare än fortast.

På tal om att sitta fint är det precis vad lönen imorgon kommer göra. Efter min helg är mitt konto lite smått trasserat nämligen. Sen kan jag köpa allt det där jag tänkt köpa "när lönen kommer". Typ, en biljett hem. För om två veckor är jag på Peace and loooove (om någon missat det, är det enda jag pratar om..). Åh, just nu ÄLSKAR jag mitt liv! Och ja, grattis till studenten staggnister. Antar att ni också älskar ikväll.  

Avslutar med att presentera världens godaste glass.
Chocolate lover, blåbärsgelato, fudge, brownies och vit chokladsås. Die.

I still run this thing like a dancehall queen

Tror ni jag var svårövertalad igår eller? Eh, nej.

Efter grillningen uppe på balkongen stack jag iväg och lät det där vinet glida ner igen. Glad är jag för det, blev riktigt lyckat! Statyhäng, fiskshots, efterfest på VIPhyllan och en massa dans på Nichol & son tillsammans med min bästa Maja och goaste killarna gjorde min kväll. Tackar vi för. Tackar egentligen för hela långhelgen, underbar har det varit. SUPERT. Nu känner jag mig dock lite smått sliten, så ska äta upp dom sista av Jims salta bilar och sen sova järnet i min underbara säng. Nighty lovers.

Hittade Vutte rockandes på dansgolvet..
..och hånglandes på Nationaltheatret:)

Sleng hendene opp

Yo bitches. Ett hett tips, gå inte ut i Oslo om du är under 20. Hade verkligen skitkul här hemma med flickorna men så skulle vi då in till stan och det gick ju åt helvete. Typiskt. Fick i alla fall ett fint snack med Elvis när jag kom hem, haha go.

Slitna drog vi idag in till operan och åt glass i solen, sen blev det parken en sväng. Ikväll ska dom på övervåningen ha fest så ska snart upp och grilla. Frågan är om denna kroppen orkar mer alkohol för tillfället. Men sugen på Blå ju. Får se om Majsen lyckas övertala mig eller inte.

Juste, blev stucken av en geting igår med. Ont så satan! Såg den inte ens så helt plötsligt trodde jag mitt bröst skulle sprängas av smärta. Så går det när man ska vara snäll och inte mörda oskyldiga djur. Efter det kan jag säga att han inte fick leva länge dock. Den jäveln.

kul att man kan ta femtusen bilder och inte få fram någon som alla är nöjda med.
mysterium det där.

This time I'll survive you

Äntligeeen har jag fått äta tacos. Varit sugen på det hela veckan. Tror minsann systrarna Ivarsson var sugna dom med för fasen vad vi åt. GOTT! 

Riktigt nice igår för övrigt. Vi mötte upp Tobias och Robert på Grünerløkka och drog igång värsta pubrundan. Efter fyra ställen drog vi hem till dom och lyssnade på skön musik och bara kosade oss med fina drinkar. Braaa kväll alltså. Tobbe smög ut vid 6 i morse för han skulle till götet, en powernap senare åkte vi också hem men fick inte vila länge förrän Jim drog ut mig på stan. NUUU ska jag dricka mer vin och visa Linda hur man gör det här i Oslo. Shuffla!

chillade med superman

hemma hos grabbarna, robban visar sina bartenderkunskaper.

Otrohet varar längst

Ååååh shit, energin!!!!! Råstädade vår barnehage, överallt och hela tiden. Efter jobbet var jag på så stört dåligt humör och ville helst bara gå och lägga mig och dö någonstans. Men så gick jag genom regnet till den heliga platsen kallat friskis och bytte ut Erik og Kriss mot Maskinen så nu pumpar adrenalinet och jag vill bara dansa som ett FREAK. Linda (Sannas syrra) kom förresten idag och fick förmodligen en liten chock av min energibomb när jag kom hem, förståeligt i så fall. Är lite rädd för mig själv för tillfället faktiskt. Hon hade köpt choklad till mig i alla fall, jag gillar henne. Och chokladen, den är nästan värd ett eget inlägg. Imorgon. För nu slänger jag min förra önskan om en chipskväll i papperskorgen och drar iväg på Majas dubbeldejtsgrej. Haha fan. Stress.

3 veckor kvar tills jag får se dom, yeeeesss

On the other side of sanity

Jobbet gav utflykt till köpcentret med sjokolade boller
Radion gav Amy Diamond...
Friskis gav försenat medelpass och sjukt oseriös gymning med Maja.
Soffan gav skype med saknade Elin och helgplanering.
Sanna gav storstädning i huset, så flink.
Givande dag så att säga!

Nu blev jag sjuuukt sugen på en Billys panpizza.
Så att ni vet.

As long as I'm laughing with you

Såhär såg Sanna och Emilia ut den 8 Juni 2009. Vem kunde trott att vi exakt två år senare skulle komma hem efter en svettig powerwalk i Oslo och slänga oss i våra sängar i rummen precis bredvid varandra? Eller att vi året efter studenten skulle få uppleva en sjuk vecka i LA tillsammans? Helt galet är det när man tänker efter. Sååå himla glad att jag har dig! Love

Samma kväll togs även den här bilden och med den kommer ett fett jävla Grattis till vår allas Andreas Elvis Elmgren. Ha så kul ikväll, hoppas du spyr :)

Don't wait up, just leave the light on. 'Cause all the roads that I might take, will all one day lead back to you

Fick ett sms av Cornelia imorse som sa att hon var sjuk. Sååå har jobbat dubbelpass själv idag, ute i regnet. Tack gode gud för att du skapade kaffet, eller vem det nu var.

Helt slut när jag kom hem, men mitt braiga humör gav mig energi till att tvätta två maskiner och städa rummet noggrannare than EVER. (ändrade nyss från någonsin till ever för att det 1, ser coolare ut och 2, folk stör sig när man skriver på engelska och det är så stört kul att irritera folk med helt onödiga grejer som jag inte förstår hur dom ens orkar lägga energi på. ska banne mig börja skriva in ännu fler engelska ord istället och utöka mina "dude"s och "sweet"s så långt det går. på tal om lång är det vad denna parantesen blir så ska avsluta den.. nu) Känns hur som helst underbart att krypa ner nyduschad i rena lakan, inte mycket som slår det en tisdagskväll. Nighty! Hehe

She's a dirty dirty dancer

Lika bra att skriva om lördagskvällen när jag ändå är på g liksom. Efter Aker brygge blev det grillning med Sanna i väntan på Maja och lilla Matilda som var på besök. Självtitulerat mig till grillmaster nu, grym är jag. Laddade som få hittade vi hem till Tobberna och Robert för inflyttningsfest. Från första minuten var det bara så stört kul. Skönaste människorna verkligen! Helt plötsligt var klockan asmycket och jag hamnade på Grönland med en massa pojkar. Fick sen med mig dom flesta i en taxi till Fridays och de andra för dans dans dans. Avrundade kvällen på donken med dubbla cheeseburgare. 440 kalorier, viktigt. Dom dansade jag av i morse, disco på jobbet. Samma sak imorgon så nu snubblar jag i säng. Nattihej.
mina fina
haha nordiiiis, kan inte släppa denna bilden
foppa avslutar inlägget med bravur! chip

Gratulerer med dagen Sverige!

Ååååh, fick nyss reda på att Sick Puppies kommer till Peace and love, hur glad är jag? ASGLAD! Fråga bara Jim som sitter bredvid mig och suckar åt mina glädjeutbrott, haha. När jag ändå är inne på musik måste jag ju berätta om min helg. I lördags låg vi nämligen i en park vid Aker Brygge och lyssnade på norska rappare, finns inget norrmän gör bättre än rapmusik alltså. Feeett. Sen igår var det som sagt miljöfestival för barn i Frognerparken. 50 000 pers, galet. Tanken var då att se Admiral P vid 12 och sen gå hem och vila ett par timmar, men han var sex timmar sen... Så vi blev helt enkelt där hela dagen. Robin og Bugge, Cir.cuz och Erik oh Kriss var bra så sate! Sjukt mysiga dagar med grym musik alltså. Lovelovelooove it.



Min framtida man, Kriiiissigubben

Alexander With tolkar Dancing on my own, så himla fint!

Cred till Jim för bilderna. Finns hur många som helst men gidder ikke lägga upp dom.

Ja fra første gangen jeg så deg, det føltes bra at jeg visst jeg måtte få deg. Du får meg spinnvill

Åååh mitt humör är på TOPP. Synd bara att mina ögon inte är det och att jag borde sova typ.. nu. Har haft en riktigt fin dag på barnfestivalen i parken hur som helst. Erik og Kriss alltså, bäst! Orkar inte skriva varken om gårkvällen eller dagen nu, men här är i alla fall Admiral P med låten som döpte min blogg!


Mmmmh

Helt stört jävla cp-bra kväll. Love it! Bergacrew är det nya Hossmo BK? Vem vet. Den stora frågan är hur jag ska orka upp till Adde P om 6 timmar, tungt.

Grab somebody sexy tell 'em HEY

SKÅL vänner, hoppas er lördag varit lika awesome som min!

Give me everything tonight

Hallååå, underbar dag igår eller. 30 grader och sol ledde till parkhäng med Cornelia och barnen. Vi har bara 4 stycken nu så det är ganska soft faktiskt. Mindre soft att gå runt och bära på en 2åring flera kilometer.. men värt det, ju. På kvällen gick jag och Sanna till Fridays och åt dessert, kollade på folk och pratade gamla minnen. Så laddade vi inför denna kvällen som kommer bli topppppen! Först ska jag lägga mig i soffan och tjura lite, eftersom min hals tydligen inte alls var lika sugen på träning som jag. Ha en fin dag!
alltså, jag var ju bara tvungen...

Vad är väl en bal på strand

Har glömt visa bilder och så från i söndags när jag var på balen ju. Superduktiga Agnes kom hem till mig på morgonen och fixade min fina frisyr. Sen blev det en sväng till min dejt och hans gråtfärdiga mams, haha så söööt. En massa kort skulle såklart tas i parken och så blev det uteserveringshäng i väntan på bussen. Middagen hölls på Strand och Jacobs klass som jag satt med var asgo! Drama queen Emilia hälsade på framåt natten, men Pontus sa faktiskt att det var okej och annars var det riktigt roligt. Inte för att det slog vår bal men det är nog ganska omöjligt? Så tack för en fin kväll staggnister :)


Kristi himmelfartsdag

Underbart med ledigt alltså, dagen har inte gått ut på så mycket mer än stek i solen. Utgången igår var helt okej, norrmännen kan inte riktigt det här med lill-lördag, tur att vi vet hur man gör. Höjdpunkterna var när 1, jag skrek BÄRS BÄRS BÄRS på trikken (ni som inte vet vad det låter som på norska kan ju typ, googla det) 2, att dom spelade Björn Rosenströms Het när vi klev in på första stället 3, när en random kille tillslut vågade gå fram och be om mitt nummer och 4, en annan dude frågade Maja hur mycket hon skulle ha för att dansa med honom, haha.

Maja och Tobias. Sooom förresten fyller år idag, gratz!

Man är ju trots allt ledig imorgon..

Jag som var riktigt sugen på en hemmakväll. Så står dom där dumma ölen på hyllan och kollar asbesviket på mig... Vad ska man göra liksom? Sticker bort till systrarna Winroth sen får vi se vart Oslo tar oss ikväll. Haaa deee.

RSS 2.0