Varje dag så shufflar jag

Hej!! Har haft en fantastiskt bra vecka. Tillbringat 8 timmar om dagen på kurs tillsammans med 19 andra blivande skiftisar. Tryckt in en massa i huvudet, ätit underbart god mat, knytit lite band och haft det allmänt soft. Sen jag skrev sist har jag även hunnit med flera gympass, lasergame, ridning av mekanisk tjur och en fruktansvärd hinderbana. Men frukta inte att jag gått och blivit värsta hurtig och nyttig. I matväg har det varit allt från pizza till pepper jack och igår hittade vi himmelriket med 500 sorters svenskt lösgodis! Det sista resulterade i att jag blev en 100lapp fattigare, trots det relativt låga hektopriset. Totally worth it.

Kvällen har börjat på bästa sätt. Pontus lagade till ett par laxbitar till oss medan Jim plattade mitt hår. UNDERBART! Ska snart iväg till herr Fritz för lite alkoholintag och socialisering. Är ute i så sjukt god tid, har över en timme på mig till att bara fixa sminket. Vem vågar betta på att jag ändå kommer springa runt och stressa när det är dags att sitta på trikken?

Hann inte ens skriva klart detta inlägget innan powernapen var ett faktum och ja, nu sitter jag här och borde gå. Så det gör jag. Hej! 

Min bordsgranne för veckan, killen som vann ALLA priser man hade möjlighet att vinna vid slutet av kursen. Allas vår Marius.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0